e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 06.Prosinec 2019 - 16:18

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


Do tejto sekcie nepatria žiadne otázky. Slúži na ukladanie návodov a postupov !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 17 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 26.Říjen 2013 - 18:23 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
V *.pdf prílohe je návod na jednoduchú úpravu prijímača Showbox Vitamín . Každý , kto uz Vitamín doma má a bude chcieť využívať nové verzie sw, tú upravu bude musieť vykonať.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2013 - 19:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Leden 2011 - 23:09
Příspěvky: 19
když jsem odpojil tento kabel a tak na displey my sviti ON a nejde nic prepnout.nevite poradit? diky


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2013 - 19:58 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
pripoj ho zpat a napis aku verziu fw mas v boxe.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2013 - 20:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Leden 2011 - 23:09
Příspěvky: 19
v boxe mam 99.49 !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2013 - 20:12 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
ideme vyskusat starsiu verziu fw, co mas ty.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2013 - 20:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Leden 2011 - 23:09
Příspěvky: 19
ok. budu tady.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2013 - 20:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
ale ved nemusis cakat. staci ked pri zapojenom pine nahras original fw - poslednu verziu
:arrow: download/file.php?id=35870
potom uz staci odpojit kablik a postupovat podla navodu ...
Ale pozor, ak sa podari nahrat enigma2 , neviem kazdeho poucovat,ako sa nastavuje, ladi atd . !
Nechcite aby som sa zblaznil. Enigmu si nahravajte len vtedy, ak s nou viete pracovat, inak je vam na nic . Nieje v mojich silach kazdeho viest uvodnymi nastaveniami . to sa neda.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2013 - 21:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Leden 2011 - 23:09
Příspěvky: 19
však me jede vitamin.ja psal ze tam mam 99.49. pak jsem odpojil kablik podle navodu a nejelo nic! neslo stim hnout. tak jsem ho zas pripojil spatky a jede v poradku. a vy my tu pišetš že to musi jet i bez toho kabliku.tak nevim proc to zrovna me nejede! a to klon nemam!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2013 - 21:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
starsie verie fw som neskusal, nikdy ma nezaujimali .
je mozne, ze maju inu verziu uboot. Ale to este neviem potvrdit.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2013 - 21:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2006 - 19:54
Příspěvky: 105
pavel00s napsal:
však me jede vitamin.ja psal ze tam mam 99.49. pak jsem odpojil kablik podle navodu a nejelo nic! neslo stim hnout. tak jsem ho zas pripojil spatky a jede v poradku. a vy my tu pišetš že to musi jet i bez toho kabliku.tak nevim proc to zrovna me nejede! a to klon nemam!



JA mam 99.46,odpojil kablik ,mně všechno funguje bez problemu.(kolja.satelit)pro revis


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2013 - 21:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Leden 2011 - 23:09
Příspěvky: 19
to muzu zitra jeste zkusat prehodit soft a pak pokracovat podle navodu. ale nevim isto jestli to pujde.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2013 - 21:14 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
este je mozne, ze ak kablik odpoja, po zavreni prijimaca sa spoji s kostrou prijimaca . ostane pozrite na photo .
Příloha:
aj takto.jpg


no ked to takto necha visiet a nezatoci to tak , aby sa to po zavreti nezoskratovalo ...


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2013 - 21:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Leden 2011 - 23:09
Příspěvky: 19
tve: a jede ti to v pohode nebo jsou tam nejake zaseky atd. jde mi o server aby se nesekal a byl stabylni ? diky


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2013 - 21:35 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2006 - 19:54
Příspěvky: 105
pavel00s napsal:
tve: a jede ti to v pohode nebo jsou tam nejake zaseky atd. jde mi o server aby se nesekal a byl stabylni ? diky


Zatim jenom testuji,ešče všechno ne vyzkušel,jinak běži dobre karta funguje,zitra budu skušet dal


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Listopad 2013 - 11:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Duben 2010 - 14:54
Příspěvky: 2
Dobrý deň. Nedávno som aplikoval E2 do Vitaminu a na fórach som čítal problémy spravidla s USB kľúčmi. Po mojich skúsenostiach bola bezproblémová zmena bez ohľadu na použitý USB kľúč (tu niektori odporúčali/neodporúčali isté značky) použiť vždy formátovanie na súborvý systém FAT32. To nie je nič nového, ale všetko sa zmení a problémy s USB sa stratia ak pred formátovaním si zmeníte veľkosť alokačnej jednotky (nepoužiť defaultne nastavenie!) napr disk 4GB predvolená veľkosť 4096 bajtov. Nastavená na 2048 disk pracoval po zmene OK. Teda nastavenie veľkosti AJ je 50% pôvodného nastavenia pred formatovaním. Treba si vyskúšať vhodné nastavenie na konkrétnu veľkosť AJ. Stačí potom už len spustiť rýchle formátovanie USB a nahrať potrebné súbory pre inštalovanie E2.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Listopad 2013 - 16:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Červen 2012 - 18:17
Příspěvky: 8
abforumaf napsal:
Dobrý deň. Nedávno som aplikoval E2 do Vitaminu a na fórach som čítal problémy spravidla s USB kľúčmi. Po mojich skúsenostiach bola bezproblémová zmena bez ohľadu na použitý USB kľúč (tu niektori odporúčali/neodporúčali isté značky) použiť vždy formátovanie na súborvý systém FAT32. To nie je nič nového, ale všetko sa zmení a problémy s USB sa stratia ak pred formátovaním si zmeníte veľkosť alokačnej jednotky (nepoužiť defaultne nastavenie!) napr disk 4GB predvolená veľkosť 4096 bajtov. Nastavená na 2048 disk pracoval po zmene OK. Teda nastavenie veľkosti AJ je 50% pôvodného nastavenia pred formatovaním. Treba si vyskúšať vhodné nastavenie na konkrétnu veľkosť AJ. Stačí potom už len spustiť rýchle formátovanie USB a nahrať potrebné súbory pre inštalovanie E2.

S těma flashkama je to velký problém, já zkoušel 4GB micro TDK, 8GB micro Kingston. Ani jeden mi Vitamín nečte, čte mi jeden flash 1GB naformátovaný na FAT. Je to zoufalství, to jsem si to mohl poslat do Sapra, flashky už mě stály 380,- Kč ...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Listopad 2013 - 17:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
USB disky treba dat do stavu, v akom si ich kupil . 99% ludi ma usb disky formatovane v PC s windows a windows si ich prisposobi . Pokial ti nefunguje vo vitamine nejaky USB disk, s velkou pravdepodobnostou bola na nom urobena zmena vo win . Obycajne, ked novy USB disk pripojis k PC a windows oznami,ze disk by mohol pracovat rychlejsie (a aj si ho sam windows upravi) , vedz, ze ho vlastne poskodi . Nespravi nic ine, len si sam prisposobi velkost alokacnej jednotky, zmeni zavadzaciu tabulku atd atd.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 17 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk