e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 28.Leden 2020 - 10:47

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


Do tejto sekcie nepatria žiadne otázky. Slúži na ukladanie návodov a postupov !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Rada jak přehrát SW ve vitaminu
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2018 - 5:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Březen 2018 - 20:09
Příspěvky: 2
Ahoj prosím o radu jak přehrát sw na přijímači? Při zapnutí stb se mě zobrazuje jen ON na displeji a nic víc. zkoušel jsem i tento návod: viewtopic.php?f=226&t=52343 a při zapnutí stb mě na pc nenaběhne vůbec nic takže nemám jaké bootování zastavovat. Děkuji všem za rady. Díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Rada jak přehrát SW ve vitaminu
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2018 - 7:02 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 422
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 38 krát
Při zapnutí stb se mě zobrazuje jen ON na displeji a nic víc
To sis ale hezky pohrál :D písni na pm By.Bob on si s vitamínem hraje rád ...

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Rada jak přehrát SW ve vitaminu
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2018 - 13:00 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Říjen 2007 - 19:47
Příspěvky: 98
Poděkováno: 18 krát
To vypadá na kondíky tak si je překontroluj.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Rada jak přehrát SW ve vitaminu
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2018 - 13:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Březen 2018 - 20:09
Příspěvky: 2
Kondíky vypadají v pohodě


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Rada jak přehrát SW ve vitaminu
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2018 - 19:05 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Červen 2008 - 21:17
Příspěvky: 93
satelitni prijimac: Dreamsky 7500
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 3 krát
Mne to nešlo ked som mal zle zapojeny rs232.

_________________
Dreamsky NXP 256 HD, Showbox Vitamin 5000 HD,Xtrend ET7500,Skylink 3x


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk