e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 05.Prosinec 2020 - 19:22

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: KAON 660 HD
PříspěvekOdeslal: 04.Listopad 2010 - 19:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Říjen 2010 - 17:33
Příspěvky: 3
Zdravím,
nevíte jestli existuje nějaká možnost jak na KAONU 660 zdílet kartu Skylink (CCCAM nebo NEWCAM). Koupil jsem do ložnice televizy a nechce se mi kupovat další karta. Předem Děkuji


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: KAON 660 HD
PříspěvekOdeslal: 04.Listopad 2010 - 19:15 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
jedine snad ta wireless citacka, ale to vyjde drahsie ako nova karta. uspora by sa prejavila az po niekolkorocnom pouzivani balika Multi.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: KAON 660 HD
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2010 - 21:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Říjen 2010 - 17:33
Příspěvky: 3
A nemáš nějaký odkaz, kde bych se na to mohl podívat, nebo dokonce koupit ? Předem Díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: KAON 660 HD
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2010 - 21:58 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červenec 2008 - 9:59
Příspěvky: 336
Místo/Bydliště: JN98AV
pozriet sa mozes aj tu: http://www.smartwi.net/

_________________
AB IPBox 9900HD+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: KAON 660 HD
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2012 - 18:53 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Prosinec 2011 - 16:52
Příspěvky: 5
nazdarek všem mam Kaon ksc-660 a potreboval bych tam nak dostat kliče poradimi někdo :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: KAON 660 HD
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2012 - 18:57 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Březen 2009 - 21:21
Příspěvky: 258
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 2 krát
Tak to asi nebude možné. Kaony všeobecne toto neumožnňujú, ak sa nemýlim.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: KAON 660 HD
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2012 - 19:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Prosinec 2011 - 16:52
Příspěvky: 5
no tak to nevim mam program rs232 monitor a pres to jsem posla kliče v txt ale programy mi šli asi 2dny pak se mi to vyplo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: KAON 660 HD
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2013 - 17:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Leden 2009 - 23:33
Příspěvky: 3
Místo/Bydliště: Nová Dubnica
ktony napsal:
Zdravím,
nevíte jestli existuje nějaká možnost jak na KAONU 660 zdílet kartu Skylink (CCCAM nebo NEWCAM). Koupil jsem do ložnice televizy a nechce se mi kupovat další karta. Předem Děkuji


Dobrý deň. Mám KAON KSC 660 HD. 2 roky šlapal bez problémov a teraz mi nenačítava kartu. Píše CI slot nie je inštalovaný. Skúčal som aj iný CI modul a je to rovnaké. Môžete mi poradiť čos tým ?

Ďakujem.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk