e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 05.Prosinec 2020 - 19:08

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 12.Červenec 2011 - 20:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Únor 2011 - 21:47
Příspěvky: 9
satelitni prijimac: AB CryptoBox 350HD
Mám jednú otázku. Aby mi čítačka čítala kartu cs-link treba aktualizovať software. Stačí to cez USB alebo to treba robiť cez RS 232 kábel. Lebo cez usb som už skúsil skoro všetky čo som našiel na fóre a kartu mi stále nenájde.
Ďakujem za skorú odpoveď.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2011 - 0:01 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2011 - 20:42
Příspěvky: 87
satelitni prijimac: AB CB350HD,Strong SRT7504
Místo/Bydliště: PD okres
Poděkoval: 1 krát
Firmware stačí aktualizovať cez USB. Aký firmware si tam nahral?
Použi niektorý z tejto adresy:
http://sat-support.org/?a=downloads&dir=8
Sú to mcas&emu verzie oficiálnych firmware pre Amiko 7900-8000/AB Cryptobox 300-350. Odporúčam ten najnovší 1.3.88,mám s ním celkom dobré skúsenosti. Ešte ma napadlo že keď si vystriedal rôzne firmware,a nenašlo ti kartu. Ako ju tam máš vloženú? Má byť v čítačke čipom hore. Inak kopec užitočných info o AB Cryptobox 350HD nájdeš vo fóre o Amiko 8000:
viewtopic.php?f=14&t=29654
Sú to úplne rovnaké prijímače.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2011 - 19:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Únor 2011 - 21:47
Příspěvky: 9
satelitni prijimac: AB CryptoBox 350HD
Mal som tam aj ten čo si napísal, aj kartu som dal čipom hore. Ešte ma napadlo či to nie je kartou lebo som to skúšal so starou Gitalkov ktorú používam na dreamboxe. Alebo netreba niečo nastaviť aj v menu?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2011 - 20:18 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2011 - 20:42
Příspěvky: 87
satelitni prijimac: AB CB350HD,Strong SRT7504
Místo/Bydliště: PD okres
Poděkoval: 1 krát
v menu netreba nič nastavovať. Tiež mám cslink kartu,ale novú a všetko funguje v poriadku. Ten tvoj prijímač asi bude na reklamáciu. Prečítaj si ešte tento príspevok čo tam píše ferino12 na konci,možno je to tvoj prípad:
viewtopic.php?f=14&t=37862


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2011 - 20:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Únor 2011 - 21:47
Příspěvky: 9
satelitni prijimac: AB CryptoBox 350HD
Len ja mám dva kusy a blbne to na obidvoch. To by bolo dobré blbé. A ešte to predavajú s kartami cs link ako komplet.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Červenec 2011 - 0:01 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2011 - 20:42
Příspěvky: 87
satelitni prijimac: AB CB350HD,Strong SRT7504
Místo/Bydliště: PD okres
Poděkoval: 1 krát
Ešte to vyskúšaj z nejakou inou kartou ak môžeš,ako píšem vyššie ja nemám z cslink kartou v AB Cryptoboxe 350HD žiadne problémy.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Červenec 2011 - 17:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Únor 2011 - 21:47
Příspěvky: 9
satelitni prijimac: AB CryptoBox 350HD
Vyskúšal som aj novú kartu aj starú a ani ťuk. A na oboch kusoch nejde no asi to budem reklamovať. Dík za rady.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Červenec 2011 - 13:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Únor 2011 - 21:47
Příspěvky: 9
satelitni prijimac: AB CryptoBox 350HD
Problém vyriešený. Rozobrať tri skrutky na prijímači otvoriť a otočiť konektor na doske na čítačke o 180 stupňov. Je to po porade servisom AB-com.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Červenec 2011 - 16:39 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2011 - 20:42
Příspěvky: 87
satelitni prijimac: AB CB350HD,Strong SRT7504
Místo/Bydliště: PD okres
Poděkoval: 1 krát
Super že sa ti to podarilo vyriešiť. Od AB-com je fajn že zlacneli AB Cryptobox 350HD na pár euro,ale nemali by čakať že si ho budú doma dokončovať zákazníci sami :-(


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Červenec 2011 - 19:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Únor 2011 - 21:47
Příspěvky: 9
satelitni prijimac: AB CryptoBox 350HD
mqwick napsal:
Super že sa ti to podarilo vyriešiť. Od AB-com je fajn že zlacneli AB Cryptobox 350HD na pár euro,ale nemali by čakať že si ho budú doma dokončovať zákazníci sami :-(

Možno preto je taký lacný, lebo ho berú ako stavebnicu :D Ale toto by sa nemalo stavať to je fakt.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Srpen 2011 - 14:31 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Srpen 2010 - 9:45
Příspěvky: 133
Dobry den, nehodi sem niekto prosim list kanalov pre skylink? Z opticum x 403p sa ako na potvoru vyexportovat neda a teraz nemam ani cas ani chut triedit to. Velmi pekne dakujem.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2012 - 1:20 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Listopad 2012 - 11:23
Příspěvky: 147
satelitni prijimac: XTREND ET9500, EDISION VIP2
Místo/Bydliště: Prešov
Poděkoval: 1 krát
chlapi ide na ňom sharing cez protokol newcamd? aký soft odporúčate , vopred vďaka.

_________________
XTREN ET9500 ,EDISION VIP2, parabola BIG BISAT


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk