e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 05.Prosinec 2020 - 18:31

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: problem s nacitanim karty
PříspěvekOdeslal: 20.Září 2012 - 9:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Říjen 2007 - 23:43
Příspěvky: 5
zdravim chcel by som poprosit o radu. mam ab cryptobox 350hd a kartu irdeto, vytiahol som kartu a dal do ineho primaca a ked som ju nasledne dal spat tak ju vobec nechce nacitat a pri vsetkych programoch mi pise kodovane. co mam s ty robit?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s nacitanim karty
PříspěvekOdeslal: 20.Září 2012 - 16:49 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 03.Červen 2009 - 9:40
Příspěvky: 559
Skus zapnut, vypnut, pockat.

_________________
IPBox9900, 1xDVB-S2, HDD-500GB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s nacitanim karty
PříspěvekOdeslal: 20.Září 2012 - 22:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Říjen 2007 - 23:43
Příspěvky: 5
skusal som zapnut vypnut reautorizaciu karty a nic


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s nacitanim karty
PříspěvekOdeslal: 20.Září 2012 - 22:52 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 03.Červen 2009 - 9:40
Příspěvky: 559
No je to cudne, ze ti len tak po vytiahnuti karty a opatovnom vlozeni prestane fungovat.
Mozno hlupa otazka, nedavas kartu naopak? Vyskusaj aj teraz este raz kartu v inom boxe.
Ak v druhom boxe karta funguje tak ako ma a v 350 nie, tak by som asi preinstaloval box.

_________________
IPBox9900, 1xDVB-S2, HDD-500GB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s nacitanim karty
PříspěvekOdeslal: 20.Září 2012 - 23:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Říjen 2007 - 23:43
Příspěvky: 5
karta je spravne vlozena. uz mi nejde iba stv a komplet cz programy
a joj, plus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s nacitanim karty
PříspěvekOdeslal: 23.Září 2012 - 18:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Říjen 2007 - 23:43
Příspěvky: 5
problem zostal nejde stv12, joj, plus a komplet ceske programy stale pise ze kodovane. poradte co s tym?


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk