e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 05.Prosinec 2020 - 19:36

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 32 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Homecast eM-150CR
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2012 - 16:49 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 17.Květen 2009 - 13:39
Příspěvky: 655
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Místo/Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 5 krát
Kasr napsal:
Null modem(rs232) -nemôzem skusit-môj dedusko je zalozny pre znamych pri poruche ich stb a teraz je zase pouzity,ale jeden moderator paraboly skusal a podla neho ok. A mas tam aj loader,aj fw.

Tak to je divné. Všedchny předchozí fw měly příponu bin a tady je přípona dat. Pokud to nahraju přes null modem, tak bude fungovat ice nebo irdeto karta skylink? Co na to říká doky z paraboly?

_________________
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast eM-150CR
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2012 - 17:16 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2737
Poděkoval: 31 krát
Poděkováno: 40 krát
Cez emupgrade .dat nemahras.ale mas tam iny loader fw.

_________________
Niejake stb a tv a hlavne Lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 25 ročný! a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast eM-150CR
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2012 - 18:47 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 17.Květen 2009 - 13:39
Příspěvky: 655
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Místo/Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 5 krát
Tak toto opravdu nefunguje přes null modem kabel ani když je Homecast eM-150CR spuštěn ani ve standby

_________________
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast eM-150CR
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2012 - 19:22 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2737
Poděkoval: 31 krát
Poděkováno: 40 krát
Doky z paraboly pisal, ze funguje, testoval to aj moderator tomik535 a podla neho tiez ok-nepisal nikto ziadne instrukcie,doky nam to poskytol,tomik potom napisal,ze to funguje,tym to cele skoncilo.
Ja by som rad otestoval,ale bohuzial 150cr nemam doma. A jtag subory asi tiez nie su dat. Nechce sa mi hladat dumpy a ine subory pre 150 cr v pc aby som porovnal subory,ale,keby to slo cez jtag,tak to by vôbec nevadilo.

_________________
Niejake stb a tv a hlavne Lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 25 ročný! a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast eM-150CR
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2012 - 20:44 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 17.Květen 2009 - 13:39
Příspěvky: 655
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Místo/Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 5 krát
Kasr napsal:
Doky z paraboly pisal, ze funguje, testoval to aj moderator tomik535 a podla neho tiez ok-nepisal nikto ziadne instrukcie,doky nam to poskytol,tomik potom napisal,ze to funguje,tym to cele skoncilo.
Ja by som rad otestoval,ale bohuzial 150cr nemam doma. A jtag subory asi tiez nie su dat. Nechce sa mi hladat dumpy a ine subory pre 150 cr v pc aby som porovnal subory,ale,keby to slo cez jtag,tak to by vôbec nevadilo.

Já ale nevím co má fungovat. Mně Homecast eM-150CR s kartou CW také funguje, ale s kartou ICE výměna se seká. Mohl bys mi prosím dát odkaz na dokyho z paraboly? Tady asi nic nepořeším.

_________________
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast eM-150CR
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2012 - 21:03 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2737
Poděkoval: 31 krát
Poděkováno: 40 krát
Odkaz na dokyho nemam,pouzi google a daj hladat iba z paraboly-riesilo sa to nedavno.nikto nechcel verit,ze ice funguje bez sekania,doky potom toto nam hodil a moderator tomik535 to vyskusal a potvrdil funkcnost.

_________________
Niejake stb a tv a hlavne Lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 25 ročný! a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast eM-150CR
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2012 - 21:40 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 17.Květen 2009 - 13:39
Příspěvky: 655
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Místo/Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 5 krát
Kasr napsal:
Odkaz na dokyho nemam,pouzi google a daj hladat iba z paraboly-riesilo sa to nedavno.nikto nechcel verit,ze ice funguje bez sekania,doky potom toto nam hodil a moderator tomik535 to vyskusal a potvrdil funkcnost.

Žádný validní odkaz jsem nenašel, zřejmě to byla kachna. Ale dík za snahu. Tento stb je možno dát do popelnice.

_________________
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast eM-150CR
PříspěvekOdeslal: 12.Červenec 2012 - 22:06 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2737
Poděkoval: 31 krát
Poděkováno: 40 krát
Neviem,ci môzem dat odkaz na ine forum,ak nie, sorry moderatori, zmazte to- http://www.parabola.cz/forum/topic-71680/2/

_________________
Niejake stb a tv a hlavne Lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 25 ročný! a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast eM-150CR
PříspěvekOdeslal: 02.Srpen 2012 - 18:23 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2737
Poděkoval: 31 krát
Poděkováno: 40 krát
Takze konecne mam homecast 150cr doma.nahral som uvedeny fw,ice v globalfree(starsiu ice momentalne nemam ziadnu doma) slape uz viac ako pol hodiny na jednom programe bez prepinania. A mimo ine epg je funkcne a citatelne,nie haky-baky ako predtym. A dokonca zostal aj setting,s cim som nepocital.
A fw nahras cez nullmodem kabel-stb je vypnuty vzadu,v loaderi nastavic com port,das download,vyberies fw-bude stale 0 a zapnes stb vzadu za sucasneho drzania tlacidla power vpredu dokedy nezacne bezat prenos. Za 2 minutky ok.

_________________
Niejake stb a tv a hlavne Lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 25 ročný! a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast eM-150CR
PříspěvekOdeslal: 04.Srpen 2012 - 7:38 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 17.Květen 2009 - 13:39
Příspěvky: 655
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Místo/Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 5 krát
Takže jsem postupoval takto. Při vypnutém stb jsem připojil nullmodem kabel, na pc jsem spustil temu.exe, nastavil port com1 - tak jak jsem jej našel v systémových prostředcích PC. Vybral jsem fw DVT_38E_7_1_E6.dat, ten jak jsi sem dal jako přílohu. Potom při podržení předního tlačítka power jsem zapnul stb zadním tlačítkem a přestože jsem jej držel dlouho, nedělo se vůbec nic.

_________________
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast eM-150CR
PříspěvekOdeslal: 04.Srpen 2012 - 9:05 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2737
Poděkoval: 31 krát
Poděkováno: 40 krát
Skus com2. A inac neodpalil si si max232? Nezapajal si ho pri zapnutom stb,alebo pc?
A spustis temu.exe,dalej ako som pisal- das download,vyberies fw-vyskoci ti male okno prenosu,bude stale 0
a zapnes stb vzadu za sucasneho drzania
tlacidla power vpredu dokedy nezacne
bezat prenos(ci musis drzat power vpredu neviem naisto,ale u niektorych stb tak je a to som spravi ja u homecastu).

_________________
Niejake stb a tv a hlavne Lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 25 ročný! a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Homecast eM-150CR
PříspěvekOdeslal: 17.Srpen 2012 - 16:30 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 17.Květen 2009 - 13:39
Příspěvky: 655
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Místo/Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 5 krát
Kasr napsal:
Skus com2. A inac neodpalil si si max232? Nezapajal si ho pri zapnutom stb,alebo pc?
A spustis temu.exe,dalej ako som pisal- das download,vyberies fw-vyskoci ti male okno prenosu,bude stale 0
a zapnes stb vzadu za sucasneho drzania
tlacidla power vpredu dokedy nezacne
bezat prenos(ci musis drzat power vpredu neviem naisto,ale u niektorych stb tak je a to som spravi ja u homecastu).

Díky za snahu, ale nerozběhlo se to, asi je opravdu odpálen max232. Dělal jsem s tím různé pokusy, ale nevěřím, že by se to mohlo stát. Když jsem přeflešovával optibox, tak jsem měl také zapnutý stb i PC. Doufám, že je správně, že používám zkřížený kabel.

_________________
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 32 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk