e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 05.Prosinec 2020 - 18:23

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: cryptobox 350hd pomoc
PříspěvekOdeslal: 17.Listopad 2016 - 17:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Leden 2010 - 16:18
Příspěvky: 46
ak prepnem na kanal nova ,tak mi vypina satelit neviem uz co mam robit .na ostatnych kanaloch ide vsetko normalne,prepnem na novu a uz ho vypina,zapne ide chvilu vypne a tak dookola neviem co mam zle nadstavene na tom kanali


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: cryptobox 350hd pomoc
PříspěvekOdeslal: 17.Listopad 2016 - 18:00 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3526
satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 7 krát
problem je to ze tvoj box zacina pismenami AB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: cryptobox 350hd pomoc
PříspěvekOdeslal: 17.Listopad 2016 - 18:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Leden 2010 - 16:18
Příspěvky: 46
to viem aj ja ,ale porad


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: cryptobox 350hd pomoc
PříspěvekOdeslal: 17.Listopad 2016 - 18:49 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3526
satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 7 krát
pohladaj nejaky novsi soft ako ten co mas v boxe.. ak neni skus tovarenske nastavenie
ak ani to nepomoze - ekologicky zlikviduj ten box


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: cryptobox 350hd pomoc
PříspěvekOdeslal: 17.Listopad 2016 - 19:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2011 - 20:42
Příspěvky: 87
satelitni prijimac: AB CB350HD,Strong SRT7504
Místo/Bydliště: PD okres
Poděkoval: 1 krát
Tieto firmware mi vždy fungovali dobre:
http://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=8
Ale najväčší problém tohoto prijímača je jeho citlivosť,a transpondéry skylinku z HD CZ&SK programami tam dobre nefungujú.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: cryptobox 350hd pomoc
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2016 - 15:49 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Leden 2010 - 16:18
Příspěvky: 46
takze vymazal som celu frekvenciu co je na nej nova hd,naskenoval odznova a satelit ide normalne,to mi bolo cudne ,ze len stanica nova hd vypina satelit,kazdu chvilua zapina, aj tak neviem kde bol problem,ale ide to


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: cryptobox 350hd pomoc
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2016 - 10:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Leden 2010 - 16:18
Příspěvky: 46
tak uz som na to prisiel ,ked novahd a nova internacional vysielaju rovnaky program tak ked naladim nova hd tak to na nej vypina,ale ked vysielaju kazdy iny program tak nova ide normalne


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk