e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Srpen 2017 - 1:58

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 39 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2016 - 10:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 289
Poděkováno: 7 krát
Asi si odpovedal na tvoju otázku, ale je to jednoduché. Vlož do prijímača hocijaké HDD a uvidíš že čo sa stane. Pri týchto prijímačov je to jednoduché, netreba ich ani rozobrať.

_________________
PrismCube - FW: 2.0.6 - softcam: 0.1.42 - HDD-500Gb-SeaGate
Cryptobox 600HD Mini - FW: V1.09.14294_30-06-2015_A
DM7000 - FW: Gemini 4.7 cccam 2.1.4
VU+SOLO_4K_OPEN_ATV_6


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2016 - 12:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Leden 2014 - 15:18
Příspěvky: 141
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 8 krát
piki, mne je to jasne, ale nemam ziaden HDD po ruke. O to mi ide! :) tento stb som hlavne bral AJ pre sosac, kedze vychadza ako najlacnejsi linuxak.
preto som sa pytal, lebo by som rad overil jeho funkcnost len za pomoci USB kluca. ak by sa mi nepozdaval stb, tak by som ho vratil. No bez disku si neviem rady.

Dik

_________________
Vu+ Uno 4k, Skylink 23.5, Motor Stab HH90, Parabola 90cm
Opticum 9500 HD, FW dualboot_V7.2.vip1.2.76, Teslanet_Fazik83_OpenPli


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2016 - 18:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 289
Poděkováno: 7 krát
Treba tam disk, bez toho ti to nepôjde. Je to aj základ u tohto prijímača že aby tam fungovali korektne nainštalované aplikácie.

_________________
PrismCube - FW: 2.0.6 - softcam: 0.1.42 - HDD-500Gb-SeaGate
Cryptobox 600HD Mini - FW: V1.09.14294_30-06-2015_A
DM7000 - FW: Gemini 4.7 cccam 2.1.4
VU+SOLO_4K_OPEN_ATV_6


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2016 - 19:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Leden 2014 - 15:18
Příspěvky: 141
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 8 krát
no poviem ti, ze som si pozicial taky disk, vlozil ho dnu, XBMC uz nevypisovalo, ze mu chyba interny HDD.
Ale pri instalcii repozitaraa sosac mi aj tak pise, ze nie su splnene zavislosti a mam kontaktovat autora doplnku.

co s tym?

edit: tak tento repozitar mi slo nahodit, SK & CZ filmový repozitar 1.0.1 , kde sa nachadza aj sosac, a aj ten mam nainstalovany, cisty repozitar sosac ani za boha nejde nainstalovat.

_________________
Vu+ Uno 4k, Skylink 23.5, Motor Stab HH90, Parabola 90cm
Opticum 9500 HD, FW dualboot_V7.2.vip1.2.76, Teslanet_Fazik83_OpenPli


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2016 - 22:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 289
Poděkováno: 7 krát
Skús odtiaľto : viewtopic.php?f=248&p=679673#p679673

_________________
PrismCube - FW: 2.0.6 - softcam: 0.1.42 - HDD-500Gb-SeaGate
Cryptobox 600HD Mini - FW: V1.09.14294_30-06-2015_A
DM7000 - FW: Gemini 4.7 cccam 2.1.4
VU+SOLO_4K_OPEN_ATV_6


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2016 - 11:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Leden 2014 - 15:18
Příspěvky: 141
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 8 krát
piki, ved cely cas davam toto a hovorim, vypisuje mi chybu, ze niesu splnene zavislosti....

_________________
Vu+ Uno 4k, Skylink 23.5, Motor Stab HH90, Parabola 90cm
Opticum 9500 HD, FW dualboot_V7.2.vip1.2.76, Teslanet_Fazik83_OpenPli


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 01.Leden 2017 - 8:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Leden 2015 - 21:16
Příspěvky: 46
satelitni prijimac: AB IPbox Prismcube RUBY
Místo/Bydliště: Slovácko
Poděkováno: 1 krát
mihu84 napsal:
piki, ved cely cas davam toto a hovorim, vypisuje mi chybu, ze niesu splnene zavislosti....



Taky mi to v minulosti psalo a pomohl jen kompletní reset celého zařízení.

- format HDD
- vymazání nastavení systému
- vymazání nastavení XBMC


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 01.Leden 2017 - 13:34 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Leden 2014 - 15:18
Příspěvky: 141
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 8 krát
ja som nahodil backup od revisa. Musim povedat, ze kopec veci zrazu šlape. Zaujimave je, ze nemam ziaden HDD, ani USB kluc a sosac funguje. ten sosac, ktory tam nahodil revis :)
Je pravda, ze ked chcem spustit nejaky serial cez sosac, ukaze sa mi modra obrazovka s napisom: Pouzivate nepodporovany prehravac.

Inac vsetko slape aj bez HDD, tak neviem ako si to mam vysvetlit.

_________________
Vu+ Uno 4k, Skylink 23.5, Motor Stab HH90, Parabola 90cm
Opticum 9500 HD, FW dualboot_V7.2.vip1.2.76, Teslanet_Fazik83_OpenPli


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2017 - 9:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Leden 2015 - 21:35
Příspěvky: 1
Cauko. Zakupil som si tento AB ipbox nastavil sharing a teraz sa pokusam spojazdnit sosac. nainstaloval som repo jedno mam 1.1.0 a druhe najnovsie no obe dve su velmi pomale. nez sa pripoji nez spusti nieco. to je vzdy taketo alebo mam ja nieco zle ? v boxe mam HDD 320GB. s boxom som zatial spokojny presiel som z AB 600HD viem ze je to otrava nez sa tento linuxovy nastavi no dufam ze potom budem uz len spokojny Vdaka


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2017 - 16:07 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 703
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 21 krát
Arkaz napsal:
Cauko. Zakupil som si tento AB ipbox nastavil sharing a teraz sa pokusam spojazdnit sosac. nainstaloval som repo jedno mam 1.1.0 a druhe najnovsie no obe dve su velmi pomale. nez sa pripoji nez spusti nieco. to je vzdy taketo alebo mam ja nieco zle ? v boxe mam HDD 320GB. s boxom som zatial spokojny presiel som z AB 600HD viem ze je to otrava nez sa tento linuxovy nastavi no dufam ze potom budem uz len spokojny Vdaka

áno rýchlejšie to nebude :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 08.Leden 2017 - 20:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Únor 2011 - 21:27
Příspěvky: 98
Zdravim, aktualizovalo mi sosac na verziu 1.2.13 a od vtedy mi vôbec nejde spustit nic. Ked si vyberiem hociake pismenko tak mi nenajde nic a vypise " chyba scriptu sosac"
neviete co sa s tym da robit?
Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2017 - 10:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 289
Poděkováno: 7 krát
V prijímači aký FW máš nainštalovaný ? Ked nie najnovší 2.0.6 tak si daj update. Ked to nepomôže stiahni si staršiu verziu repozitaru odtiaľ : viewtopic.php?f=248&p=679673#p679673

_________________
PrismCube - FW: 2.0.6 - softcam: 0.1.42 - HDD-500Gb-SeaGate
Cryptobox 600HD Mini - FW: V1.09.14294_30-06-2015_A
DM7000 - FW: Gemini 4.7 cccam 2.1.4
VU+SOLO_4K_OPEN_ATV_6


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2017 - 19:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Únor 2011 - 21:27
Příspěvky: 98
Hej mam 2.0.6. Dnes mi aktualizovalo nejaky streamer...(neviem presne ako to tam bolo napisane, bolo to zobrazene len par sekund) a uz to ide. Akurát je tam jeden problem, ale ten som mal aj na predoslej verzii sosacu a to je ze niektore filmy nejdu prehravat, alebo sekaju. Robi to hlavne vecer. Napríklad sex ve meste sa pri rozliseni 720P ani nerozbehne a pri SD to seka. Internetom to nieje, lebo skusil som aj mobilny internet a robi to to iste. Musim si to stiahnut a az potom pozriet.
Vam ide sex ve meste vecer bez problemov? (po 20.00 hodine)
Pytam sa preto, lebo chcem zistit ze ci je problem na sosac serveri alebo v mojom primaci
Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2017 - 20:28 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 289
Poděkováno: 7 krát
Minimum 3 veci ktoré ovplyvnia tvoj problém sú : 1. stabilita, pripojenie do internetu (FUP) 2. Server ktorý to má obslúžiť, 3. vlastná aplikácia, alebo prijímač. Presne to odhadnúť nedá, ale ako to píšeš, stiahni si to a potom pozeraj.

_________________
PrismCube - FW: 2.0.6 - softcam: 0.1.42 - HDD-500Gb-SeaGate
Cryptobox 600HD Mini - FW: V1.09.14294_30-06-2015_A
DM7000 - FW: Gemini 4.7 cccam 2.1.4
VU+SOLO_4K_OPEN_ATV_6


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2017 - 8:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Únor 2011 - 21:27
Příspěvky: 98
Suhlasim. V internete to nebude, lebo som si doniesol z roboty router s mobilným intrentom s dobrou rychlostou (20 M download a 2M upload) a robilo to presne to iste. Takze uz to bude bud ich serveri, alebo moj prijimac.
Aby som vedel dalej hladat chybu potrebujem aby niekto skusil po 20.00 hodine si pozriet sex v meste idealne v rozliseni 720P. Staci prve 2 minuty. Mne sa to pri 720P ani nerozbehne.
Mohol by si prosim ta skusit si vecer pozriet aspon na 2 minuty film sex v meste?
P.S. mne to vecer zasa ani neslo spustit. zas mi ukazalo chyba scriptu sosac. a skusal som dat xbmc do vyrobnych nastavení, ani to nepomohlo. Inac sosac instalujem z repozitara : repository.xbmc.prismcube.ruby.czsk_1.0.1.zip, v ktorom je zahrnuty repozitar kodi czsk a tam je ten sosac, ktory instalujem. (Ved to musi byt jedno z akého repozitara to instalujem. Sosac ako sosac. Či?)
Mohol by si mi dat prosim vediet ci ti ide vecer spustit film sex v meste? to je jedno ci jednotka alebo dvojka. Obe casti sa chovaju rovnako.
Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2017 - 8:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Březen 2016 - 12:03
Příspěvky: 1
Problemy sa preberaju aj tu a je tu aj vysvetlenie:

http://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-sosac ... -na-1-2-13


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2017 - 10:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 289
Poděkováno: 7 krát
Dobre, vyskúšam. Ale skús menšie rozlíšenie a nie 720P, podľa môjho odhadu to nezvládne server. Čím ďalej tím viacej ľudí využije túto službu a na to už naše siete nestačia.

_________________
PrismCube - FW: 2.0.6 - softcam: 0.1.42 - HDD-500Gb-SeaGate
Cryptobox 600HD Mini - FW: V1.09.14294_30-06-2015_A
DM7000 - FW: Gemini 4.7 cccam 2.1.4
VU+SOLO_4K_OPEN_ATV_6


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2017 - 10:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Únor 2011 - 21:27
Příspěvky: 98
Piki75 asi to ani tebe nepojde. Je to problem sosacu. od 20.00-23.30 ho vypinaju, cosi s tym robia. Asi to bude platene. Ten problem riesia na linku co poslal juko_jk. Inac juko_jk dakujem za link. Usetril si mi cas zbytocnym badanim..
momnetalne sa to da obyst iba tak ze cez den stiahnes, vecer pozeras.
Ale daj vediet aj tak o))


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Repozitar Sosac
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2017 - 20:44 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 703
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 21 krát
androgen napsal:
Piki75 asi to ani tebe nepojde. Je to problem sosacu. od 20.00-23.30 ho vypinaju, cosi s tym robia. Asi to bude platene. Ten problem riesia na linku co poslal juko_jk. Inac juko_jk dakujem za link. Usetril si mi cas zbytocnym badanim..
momnetalne sa to da obyst iba tak ze cez den stiahnes, vecer pozeras.
Ale daj vediet aj tak o))


áno obmedzujú prístup nakoľko majú veľký nápor a nadpriemerne zaťaženie na server, sosáč totiž nefunguje len na prismcube ruby ale na kde akých mobiloch, pc a rôznych multimediálnych zariadeniach, na druhej strane je to pohodlné, neplatiť a pozerať a keď pri tom ešte nezožierajú reklamy :)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 39 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk