e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 13.Červenec 2020 - 11:03

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 422 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 118 19 20 21 22 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 14.Květen 2017 - 20:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:39
Příspěvky: 58
Jede někomu Stream Cinema CZ a SK?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 14.Květen 2017 - 21:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Červen 2008 - 10:00
Příspěvky: 243
Poděkováno: 8 krát
A prečo by nemal. Nainštaluj podľa návodu a pozeraj.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 10.Říjen 2017 - 19:26 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 9:40
Příspěvky: 139
nefuncny archiv joj.sk na ruby..............oprava by pomohla,maju niekto vdaka


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2018 - 19:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Červen 2009 - 19:55
Příspěvky: 35
Poděkoval: 1 krát
Prosím ako sprevádzkovať PIP na kódovaných kanáloch ? O pár strán skorej radíte gbox, ale nikde som do akého súboru zadať server,port, meno, heslo,...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2018 - 19:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Červen 2009 - 19:55
Příspěvky: 35
Poděkoval: 1 krát
Prosím ako sprevádzkovať PIP na kódovaných kanáloch ? O pár strán skorej radíte gbox, ale nikde som do akého súboru zadať server,port, meno, heslo,...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2018 - 19:55 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Duben 2015 - 6:12
Příspěvky: 175
satelitni prijimac: VU+ Uno 4K SE
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 1 krát
Ted te nechapu.Pises ohledne PIP a pak napises o softcamu?Pip spustis modrym tlacitkem a softcam najdes na netu.

_________________
VU+ Uno 4K SE, AB IPBox Prismcube twin tuner


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2018 - 11:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Červen 2009 - 19:55
Příspěvky: 35
Poděkoval: 1 krát
Viem že PIP sa spúšťa modrým a softcam mi funguje na hlavný program. Moja otázka smerovala na PIP program, teda program v malom okienku, ktorý softcam nevie dekódovať. Softcam dekóduje len programy v hlavnom okne alebo ktoré sa nahrávajú, ale nie v malom okienku.

O dve strany menej niekto odporučil v softcame zmeniť mgcam na gbox a tam smerovala moja otázka. Ako nastavím gbox, kde má súbory, resp. do ktorého súboru dať IP, port, meno,heslo. Nikde som nenašiel nastavovanie gbox, asi je to menej používané. Lebo po jednoduchom prepnutí z mgcam na gbox v softcame nedekóduje nič a teda gbox nezdiela nastavenie s mgcam.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2018 - 13:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Duben 2015 - 6:12
Příspěvky: 175
satelitni prijimac: VU+ Uno 4K SE
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 1 krát
Me to teda dekoduje vsude.I v okinku PIP.A tusim ze v oscamu mam nastaven ipbox.

_________________
VU+ Uno 4K SE, AB IPBox Prismcube twin tuner


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2018 - 20:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Duben 2015 - 6:12
Příspěvky: 175
satelitni prijimac: VU+ Uno 4K SE
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 1 krát
cclass napsal:
Viem že PIP sa spúšťa modrým a softcam mi funguje na hlavný program. Moja otázka smerovala na PIP program, teda program v malom okienku, ktorý softcam nevie dekódovať. Softcam dekóduje len programy v hlavnom okne alebo ktoré sa nahrávajú, ale nie v malom okienku.

O dve strany menej niekto odporučil v softcame zmeniť mgcam na gbox a tam smerovala moja otázka. Ako nastavím gbox, kde má súbory, resp. do ktorého súboru dať IP, port, meno,heslo. Nikde som nenašiel nastavovanie gbox, asi je to menej používané. Lebo po jednoduchom prepnutí z mgcam na gbox v softcame nedekóduje nič a teda gbox nezdiela nastavenie s mgcam.


Vše co chceš nastavovat,máš v oscamu/config.Já jedu na cs378x a vše funguje skvěle.
Pokud by sis stále nevěděl rady,napiš sz a rád pomůžu s nastavením.

_________________
VU+ Uno 4K SE, AB IPBox Prismcube twin tuner


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2018 - 12:15 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 09.Květen 2006 - 23:47
Příspěvky: 381
satelitni prijimac: AB Prismcube Ruby
Místo/Bydliště: Spišská Nová Ves
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 5 krát
Je to síce mimo tejto témy, ale chcel by som vysvetlenie, či je a aká, možnosť pri nahrávaní napr. filmu, nenahravať reklamu (y)?

Vdaka.

_________________
AB Prismcube Ruby
motor DG 240 / parab 105 /42E - 30W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2018 - 8:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Březen 2018 - 10:29
Příspěvky: 1
Kupil som tento prijmac a co sa tyka satelitu vsetko OK. Problem mam pri doplnkoch. Mam repositor Kodi CZ a SK cca 90% obsahu je nekompatibilny. Poprosim ak mi vie niekto poradit, kde je chyba. Dakujem vopred.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2018 - 12:38 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 373
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 14 krát
Chyba tam neni, podpora tohto prijímača skončila asi pred dvoma rokmi, ale doplnky tam na 100 pro nefungovali ani predtým.

_________________
Vu+Solo4K - OpenATV 6.3 + DM500HD - OpenPli + DM8000HD - OpenATV 6.3
+ 28,5E - 23,5E - 19,2E - 16E - 13E - 0,8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2018 - 14:35 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 09.Květen 2006 - 23:47
Příspěvky: 381
satelitni prijimac: AB Prismcube Ruby
Místo/Bydliště: Spišská Nová Ves
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 5 krát
Ešte raz prosím niekoho z praxe nahrávania o vysvetlenie, či je a aká, možnosť pri nahrávaní napr. filmu, pozastaviť nahrávanie (napr. nenahrávať reklamu,...)?
Lebo nikde som sa nedočítal o tom, ale nechcem to ako jedlo na podnose bez námahy.
Skúšal som tlačitkami - aj my nabehoval Timeshit, aj cez tlač. I, stále aj ked dej alebo obraz stál, výsledok bol, že nahrávka brala všetko, teda aj reklamu,...
Vdaka za ochotu.

_________________
AB Prismcube Ruby
motor DG 240 / parab 105 /42E - 30W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2018 - 18:49 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 373
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 14 krát
Taká možnosť v súčasnej dobe neexistuje, a to preto lebo stanice príjmy získajú jedine z reklám. Dakedy to fungovalo pri VCR a volal sa to ShowView funkcia keď dobre pamätám. V čom je ale problém, nahraješ pretočíš čo nechceš pozerať, je to také namáhavé?

_________________
Vu+Solo4K - OpenATV 6.3 + DM500HD - OpenPli + DM8000HD - OpenATV 6.3
+ 28,5E - 23,5E - 19,2E - 16E - 13E - 0,8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2018 - 17:27 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 09.Květen 2006 - 23:47
Příspěvky: 381
satelitni prijimac: AB Prismcube Ruby
Místo/Bydliště: Spišská Nová Ves
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 5 krát
Namáhavé nie, ale dokumentačne horšie. Samozrejme, že mi nejde o Reklamu.

Ide mi o možnosť nahravať po čiastkach, povedzme že len to, čo je pre mna doležité.
O showview viem, že to bolo na VHS. Tam som mohol nahravať aj prepínané programy na rôznych družiciach.
Pri Amiko to bolo časovo ľubovoľné ale len v rámci jedného kanala.
A teraz by som také isté chcel, ale - ako píšeš a ja som skúšal kde čo - sa to (asi) nedá.

Vdaka Piki75.

_________________
AB Prismcube Ruby
motor DG 240 / parab 105 /42E - 30W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2018 - 19:28 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Duben 2015 - 6:12
Příspěvky: 175
satelitni prijimac: VU+ Uno 4K SE
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 1 krát
Pokid vim,v nastaveni nahravani,nastavis cas nahravky.Pokud ti toto pomuze.

_________________
VU+ Uno 4K SE, AB IPBox Prismcube twin tuner


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2018 - 19:39 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 373
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 14 krát
Skús sa poinformovať u predajcov satelitnej techniky, možno je taký prijímač čo vyhovuje tvojím želaním a tento predaj.

_________________
Vu+Solo4K - OpenATV 6.3 + DM500HD - OpenPli + DM8000HD - OpenATV 6.3
+ 28,5E - 23,5E - 19,2E - 16E - 13E - 0,8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 14.Červenec 2019 - 10:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Duben 2013 - 12:08
Příspěvky: 39
Poděkoval: 6 krát
prosím vás o stručné zhrnutie - sú v súčasnosti ešte funkčné nejaké doplnky na tento prístroj a ak áno tak aké ? Je možné nejako využiť funkciu Hbbtv alebo je to už tiež nepoužiteľné ? Ďakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2019 - 17:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Listopad 2007 - 14:44
Příspěvky: 3
Poděkoval: 1 krát
yumm napsal:
prosím vás o stručné zhrnutie - sú v súčasnosti ešte funkčné nejaké doplnky na tento prístroj a ak áno tak aké ? Je možné nejako využiť funkciu Hbbtv alebo je to už tiež nepoužiteľné ? Ďakujem


Zatím funguje SC, ale archivy, jako iPrima a Nova Plus už mi nejdou. Hbbtv jede.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 05.Leden 2020 - 20:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Červen 2008 - 18:11
Příspěvky: 19
Po upgrade Win7 na Win10Pro mi na prismcube začalo zlobit přehrávání videa (HD filmů) ze síťového windows disku. Obraz se zasekává i na několik vteřin. Síťový disk mám připojen přes NFS (přes Sambu se sekal vždy, i s Win7).
Dokud jsem měl Win7, tak přehrávání HD videa ze síťového disku připojeného přes NFS fungovalo bez chybně.
Zkusil jsem prismcube komplet přeinstalovat - BlackHole 2.1.11, OScam-120-r11211 - je to stejné, stále se video seká. Zkoušel jsem i RubyStable 2.0.4 - to samé, HD video se seká a stable nemá softcam (aspoň jsem na to nepřišel).
Koukal jsem na současnou podporu prismcube - ta je prakticky nulová, tak zkouším jestli se tu najde nějaký "prismcube guru", co by dokázal poradit, nebo už je čas ten box definitivně vyřadit?
Jinak jako sat. přijímač funguje obstojně, vč. PiP a HbbTV, tak je mi stále líto ho vyhodit. Díky za každou pomoc.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 422 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 118 19 20 21 22 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk