e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Prosinec 2019 - 21:33

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 418 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 117 18 19 20 21 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2017 - 21:28 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 361
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 13 krát
Sofcam nastav na Gbox, Mgcamd nepodporuje dekodovanie viac programov. Je to v nastaveniach v plugin softcam.

_________________
2xVu+Solo4K - OpenATV 6.2 + 28,5E - 23,5E - 19,2E - 16E - 13E - 0,8W
DM500HD-OpenPli, DM8000HD-OpenATV 6.2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 23.Leden 2017 - 12:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Duben 2015 - 19:54
Příspěvky: 19
Poděkoval: 1 krát
Takže oscam a pip už mám funkční,chyba byla na straně soudruhů v souboru oscam server.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 27.Únor 2017 - 10:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2009 - 12:39
Příspěvky: 35
po zadaní kodov do oscamu na pc vidím že nabehlo spojenie ale na tv stále píše zakodovaný kanál :(
Vie mi niekto poradiť čo robím zle predtým som hd box 9105+ a to isté nastavenie oscamu som dal aj do PRISMCUBE RUBY môže to robiť to ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 27.Únor 2017 - 12:51 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 361
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 13 krát
Keď to nedekóduje tak určite áno, treba to len prekontrolovať a správne nastaviť ".config", ".users", ".readers" konfigy.

_________________
2xVu+Solo4K - OpenATV 6.2 + 28,5E - 23,5E - 19,2E - 16E - 13E - 0,8W
DM500HD-OpenPli, DM8000HD-OpenATV 6.2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 27.Únor 2017 - 18:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2009 - 12:39
Příspěvky: 35
skúšam všetko možné a stále nič cez webové rozhranie oscam pracuje je pripojený ale ipbox stále tma už som v koncoch :shock:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 27.Únor 2017 - 23:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Červenec 2011 - 21:25
Příspěvky: 1
Mikysedlistee napsal:
Jsem čerstvým majitelem téhle mašinky, a jediná věc co mi hlava nebere že ať dělám co dělám nemůžu se dostat s kvalitou sat signálu přes 55 %, na ab cryptobox 650hd sem měl signál přes 85 % a když sem zapojil ruby signal slabý a programy ČT vypadávali doladil sem parabolu (80) a žádný programy už mi nevypadají ale jak říkám přes 55% se nedostanu, to má tento settobox tak špatnej tuner?


Ja mám tento prijímač asi 3 mesiace a mám tiež problém so signálom. Niektoré frekvencie z Astry 3B sa prejavujú chybným zobrazovanim - kockovaním a sekaním obrazu, iné sa pritom zobrazujú v poriadku - čistý obraz bez sekania a kockovania. Hľadal som a čítal na túto tému veľa (nastavenie paraboly odborníkom, fáza v zásuvke, rušenie zo zdrojov iných zariadení, vadné kondenzátory na doske prijímača) ale nenašiel som príčinu. Niekedy je obraz na všetkých kanáloch v poriadku inokedy sa niektoré kanály nedajú kvôli kockovaniu vôbec pozerať. Mám origo firmware 2.0.6 a v prístroji 320GB HDD. Predtým na AB Cryptobox 500HD mini som na tej istej 80cm parabole s tým istým LNB a koaxiálom takýto problém nemal.
Je niekto, kto mal podobný problém s týmto prijímačom a podarilo sa mu ho vyriešiť alebo mám len vadný kus?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 28.Únor 2017 - 12:49 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2009 - 12:39
Příspěvky: 35
cez webové rozhranie oscam pripojený a na boxe sa stále nechytá vie niekto poradiť kde a čo zmeniť v nastaveniach ?


Naposledy upravil(a) kixes dne 28.Únor 2017 - 18:27, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 28.Únor 2017 - 16:14 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Leden 2008 - 18:07
Příspěvky: 724
satelitni prijimac: VU+ SOLO 4K
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 5 krát
Priznám sa,ani sa mi nechce študovať to čo si sem poslal,lebo na 1 pohľad to už neladí oku :D . Tak poďme na to od začiatku.Aké image máš v boxe a čo ťa donútilo k tomu tam okopírovať celý oscam z hd boxu? Asi najjednoduchšie bude použiť pre teba zálohu viewtopic.php?p=663703#p663703 alebo poprípade pokiaľ by si trval na tom si ponechať image ktoré máš teraz v boxe,tak v downloade nájdeš pre tvoje image oscam.A bolo by rozumné,keby si tu hatlaninu čo si sem dal zmazal a dal do súboru txt (sa čudujem,že ťa ešte "obľúbenec fora" neobjavil :lol:).Ak ti nebude niečo jasné,tak kľudne napíš :smoke: .

_________________
VU+ SOLO 4K
Prismcube RubyCryptoBox650HD IPbox9900 HDD-SAMSUNG HM160HI ,oscam_ymodv18


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2017 - 15:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Září 2013 - 20:31
Příspěvky: 3
Ahoj kluci, mam tuhle krabicku od doby co vysla. Kdyz pominu tu jeji "rychlost" ktera me nekdy ubijela, tak nejvetsi problem proc jsem ji vymenil je samozrejme podpora. Kodi v14 at si strci s prominutim do spic. Tak me zajima otazka, litam po internetu a shanim jestli do toho neexistuje nejaky alternativni fw, kdyz vyrobce na to se*e jak na placaty kamen. Tak jak se bezne treba do weteku apod daji davat ruzne verze, android, openelec apod, neexistuje nejaky image treba jen cisteho linuxoveho openelecu? Jinak je ta krabicka podle me k prdu. Dekuji moc za info :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2017 - 21:47 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 361
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 13 krát
Zaujímavé veci píšeš, ale môj osobný názor je to že nikto Ta nenútil kúpiť tento prijímač, a pri kúpe by si mal byť ohľaduplný a vybrať si taký prijímač ktorí zvládne tvoje požiadavky. Ľudia v dnešnej dobe si myslia že smartfóny a televízory slúžia plnohodnotne používanie internetu, notebooky na hranie najnovších hier a mohol by som v tom pokračovať. Každé zariadenie má v mene načo to slúži a na nič iné, ostatné funkcie sú len dodatočné a pobláznia len ľudí. Myslím si že si pochopil čo som chcel naznačiť. Ja osobne žiaden problém nemám týmto prijímačom .

Odpoveď na to že či existuje iný IMAGE na tento prijímač je NIE, ani neviem a ani nehľadal som že prečo nesnažili inú E2 spraviť pre tento model.

_________________
2xVu+Solo4K - OpenATV 6.2 + 28,5E - 23,5E - 19,2E - 16E - 13E - 0,8W
DM500HD-OpenPli, DM8000HD-OpenATV 6.2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 21.Březen 2017 - 21:08 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:39
Příspěvky: 58
Ví někdo spotřebu přijímače v chodu, v stand by a ve vypnutém stavu?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 21.Březen 2017 - 21:30 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 361
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 13 krát
Presne to neviem, ale zdroj má 12V 3,5A tak vyrátaj čo je maximum. Minimum v hlbokom spánku musí byť pod 1W . V Sand-by je to to isté skoro ako by bol zapnutý, prijímače vypnú iba video výstup nič iné.

_________________
2xVu+Solo4K - OpenATV 6.2 + 28,5E - 23,5E - 19,2E - 16E - 13E - 0,8W
DM500HD-OpenPli, DM8000HD-OpenATV 6.2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 22.Březen 2017 - 21:19 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Červen 2008 - 10:00
Příspěvky: 231
Poděkováno: 5 krát
V standby vypína aj HDD. Merak z Lidlu standby cca 10 W, zapnutý 16 W. 2x LNB bez motora. Spotreba záleží aj od typu HDD.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 25.Březen 2017 - 11:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Květen 2016 - 18:59
Příspěvky: 152
satelitni prijimac: Formuler F3
Poděkováno: 1 krát
Ak ma niekto tento AB IPBOX prosím mozte sa vyjadrit ku kvalite obrazu? Pripadne jeho plusy a mínusy. Dakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 27.Březen 2017 - 9:32 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 29.Září 2009 - 7:30
Příspěvky: 594
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 25 krát
viewtopic.php?f=244&t=53773&p=646731#p646731

_________________
PRISMCUBE,motor SG 2100,parabola 80,LNB Quad


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2017 - 14:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Duben 2015 - 6:12
Příspěvky: 149
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 1 krát
milan209 napsal:
Ak ma niekto tento AB IPBOX prosím mozte sa vyjadrit ku kvalite obrazu? Pripadne jeho plusy a mínusy. Dakujem.


No,mám příjimač cca 2 měsíce a mé vyjádření bude srovnání s HD Boxem.
Obraz je s úžasný,byl i s hdboxem - televize 4K,
Práce s HDD,výborná,hlavně přehrávání nahrávek je super.S hdboxem to byli jatka.Chtěl jsi přetočit reklamu a box finito,sek a restart přes napájení.
Ovladač perfektní,malilinko mi chybí čísla na přepínání kanálů,ale vše se dá dělat přes seznam kanálů a šipkama.
Je malinko hlučný,nevím jestli dělá hluk ventilátor,nebo HDD,ale dí se zvyknout.
Oscam jede perfektně,napojeny oba tunery,PIP naprosto skvělý.
Já zatím nelituji koupě,naprostá spokojenost.

P.S.Jediné co jsem nerozchodil je stream na mobil.Apka vidí správné ip boxu,ale tam končím.


Naposledy upravil(a) amadeus dne 01.Duben 2017 - 14:23, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2017 - 14:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Duben 2015 - 6:12
Příspěvky: 149
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 1 krát
kixes napsal:
skúšam všetko možné a stále nič cez webové rozhranie oscam pracuje je pripojený ale ipbox stále tma už som v koncoch :shock:

Podívej se na nastavení v configu,typu boxu v dvbapi,jestli máš ipbox.Jinak je tma.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 03.Duben 2017 - 16:01 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 04.Duben 2010 - 13:57
Příspěvky: 475
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 5 krát
Pani neda sa nejako nastavit satelit tak, aby ked sa spusti stream cez VLC na PC, alebo telefone, aby sa zapol satelit a ked skonci, aby sa vypol?

Dakujem za odpoved.

_________________
VU + DUO -> Dream Elite BH 2.0.2 ver. C
FERGUSON ARIVA 200 HD -> A200_v2.15B5_patch
SKYLINK CW V5 -> 0D03
SKYLINK vymena ICE -> 0D96
CSLINK CW V6 -> 0D0F


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 03.Duben 2017 - 20:22 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 361
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 13 krát
Určite nie... :cry:

_________________
2xVu+Solo4K - OpenATV 6.2 + 28,5E - 23,5E - 19,2E - 16E - 13E - 0,8W
DM500HD-OpenPli, DM8000HD-OpenATV 6.2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 23.Duben 2017 - 16:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Březen 2009 - 11:37
Příspěvky: 1
amadeus napsal:
milan209 napsal:
Ak ma niekto tento AB IPBOX prosím mozte sa vyjadrit ku kvalite obrazu? Pripadne jeho plusy a mínusy. Dakujem.


No,mám příjimač cca 2 měsíce a mé vyjádření bude srovnání s HD Boxem.
Obraz je s úžasný,byl i s hdboxem - televize 4K,
Práce s HDD,výborná,hlavně přehrávání nahrávek je super.S hdboxem to byli jatka.Chtěl jsi přetočit reklamu a box finito,sek a restart přes napájení.
Ovladač perfektní,malilinko mi chybí čísla na přepínání kanálů,ale vše se dá dělat přes seznam kanálů a šipkama.
Je malinko hlučný,nevím jestli dělá hluk ventilátor,nebo HDD,ale dí se zvyknout.
Oscam jede perfektně,napojeny oba tunery,PIP naprosto skvělý.
Já zatím nelituji koupě,naprostá spokojenost.

P.S.Jediné co jsem nerozchodil je stream na mobil.Apka vidí správné ip boxu,ale tam končím.

čisla na prepinanie kanalov tam mas, ventilator nastav na nizke otacky


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 418 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 117 18 19 20 21 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk