e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 11.Srpen 2020 - 8:44

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prismcube Ruby LAN/WiFi
PříspěvekOdeslal: 05.Říjen 2013 - 14:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 13.Květen 2013 - 21:24
Příspěvky: 100
Místo/Bydliště: San Marino, IT
Nevim jestli jsem zjistil spravne veci.
Ruby ma 100 Mbps LAN a 150 Mbps WiFi Ralink RT2870STA.

Original WiFi klic je na internim USB portu a tady se otviraji moznosti pro vylepseni.

Opravte mne jestli se mylim.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prismcube Ruby LAN/WiFi
PříspěvekOdeslal: 22.Říjen 2013 - 20:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 13.Květen 2013 - 21:24
Příspěvky: 100
Místo/Bydliště: San Marino, IT
WiFi 300 Mbps mod:

http://www.prismcube-community.net/boar ... w-mods.13/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prismcube Ruby LAN/WiFi
PříspěvekOdeslal: 22.Říjen 2013 - 22:53 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
To akoze nieje tragedia. Ja by som tu wifi ani nemenil . Skor by sum pouzil USB hub a rozsiril tak pocet USB vstupov. 150-ova wifi hravo zvladne dnes standartne rychlosti na ADSL metalike.
V tomto pripade by boli skor zaujimavejsie porovnania rychlosti povodnej s tou novou wifi . Ci aj system dokaze vyuzit vyssiu teoreticku rychlost realne.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prismcube Ruby LAN/WiFi
PříspěvekOdeslal: 23.Říjen 2013 - 0:11 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3417
satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 3 krát
revis napsal:
To akoze nieje tragedia. Ja by som tu wifi ani nemenil . Skor by sum pouzil USB hub a rozsiril tak pocet USB vstupov. 150-ova wifi hravo zvladne dnes standartne rychlosti na ADSL metalike.
V tomto pripade by boli skor zaujimavejsie porovnania rychlosti povodnej s tou novou wifi . Ci aj system dokaze vyuzit vyssiu teoreticku rychlost realne.


a co streamovanie HD kanalov trebars na notebook ?
ono aj dreamboxacka stovka pripojena na tplink 1043 - trojantenkovy s 300 megovou wifi pri dvoch HD z 1W a nechytam sa - je pravda ze upc s 15Mb/s s datovym tokom na hdeckach da zabrat, ale aj tak dnes by mal byt standart 1 Gb lan a wifi asi tiez


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prismcube Ruby LAN/WiFi
PříspěvekOdeslal: 24.Říjen 2013 - 22:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 13.Květen 2013 - 21:24
Příspěvky: 100
Místo/Bydliště: San Marino, IT
revis napsal:
To akoze nieje tragedia. Ja by som tu wifi ani nemenil . Skor by sum pouzil USB hub a rozsiril tak pocet USB vstupov. 150-ova wifi hravo zvladne dnes standartne rychlosti na ADSL metalike.
V tomto pripade by boli skor zaujimavejsie porovnania rychlosti povodnej s tou novou wifi . Ci aj system dokaze vyuzit vyssiu teoreticku rychlost realne.


Asi o 30% rychlejsi. 10,5 MBps proti 7MBps. Ale to je vsechno o ovladacich a o tom, co bezi na pozadi. Testovano na FTA programu spustenem na pozadi, TA3.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk