e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 24.Září 2020 - 23:03

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Softcam /oscam
PříspěvekOdeslal: 21.Červen 2014 - 4:13 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 15.Duben 2009 - 12:24
Příspěvky: 110
satelitni prijimac: AB Ipbox 910HD , 99HD
vie niekto poradit, alebo dat jasny navod pre easy zakladne nastavenie softcam.
Nainstaloval som si softcam najnovsi podla navodu na fore. KArta sa robehla (upc), ale po chvilke aj skoncila a uz nic.. Pridava sa oscam do BH alebo oscam do XMBC ?
Ktory subor zeditujem aaby som mohol pridat share ?
Ako zmenim heslo pre root ? (channel editor bez hesla nejde, a samozrejme mam to na nete , heslo je nutnost)
Stacili by len zakladne/provtne nastavenia. Dakujem za pomoc

_________________
Abipbox 99HD (250GB 3,5 Sata intern) - E2 - AB - Skylink (Irdeto)
Cryptobox 450HD (500gb USB HDD 2,5") - rusaci :)
Cryptobox 400HD mini
Opticum 9500 - Skylink (ICE)
Samsung UE40D6530 - DVB-C/S -UPC digital/UPC direct (CW)
Toroidal 55 (23,5E-19,2E-0,8W)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Softcam /oscam
PříspěvekOdeslal: 21.Červen 2014 - 9:36 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1308
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 37 krát
Odpovedi na vsechny tve otazky viewtopic.php?f=85&t=27528

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Softcam /oscam
PříspěvekOdeslal: 21.Červen 2014 - 12:26 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 15.Duben 2009 - 12:24
Příspěvky: 110
satelitni prijimac: AB Ipbox 910HD , 99HD
Dakujem za info, idem to preluskat.
este info ako zmenim helso na root prismcube ?

_________________
Abipbox 99HD (250GB 3,5 Sata intern) - E2 - AB - Skylink (Irdeto)
Cryptobox 450HD (500gb USB HDD 2,5") - rusaci :)
Cryptobox 400HD mini
Opticum 9500 - Skylink (ICE)
Samsung UE40D6530 - DVB-C/S -UPC digital/UPC direct (CW)
Toroidal 55 (23,5E-19,2E-0,8W)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Softcam /oscam
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2014 - 5:01 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1308
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 37 krát
telnet 192.168.0.10 (zadas IP adresu sveho boxu)
zadas login - ENTER
zadas heslo - ENTER
napises: passwd - ENTER
Zadas sve nove heslo

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Softcam /oscam
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2014 - 0:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Říjen 2008 - 22:09
Příspěvky: 32
Menší problém, proč se nemohu dostat přes webové rozhraní na port oscamu 8888, ukazujete chyba připojení, kde je zakopanej pes????


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Softcam /oscam
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2014 - 4:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1308
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 37 krát
Mas ho zadefinovany v oscam.conf?
Pokud je zadefinovany, prekontroluj port, jmeno a heslo.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Softcam /oscam
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2014 - 16:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Říjen 2008 - 22:09
Příspěvky: 32
Jo tam je 8888, přesně píše " přístup zamítnut" nechce to ani username ani heslo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Softcam /oscam
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2014 - 21:34 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 844
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 15 krát
Nemas povoleny rozsah adries

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

AMIKO VIPER SLIM, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Softcam /oscam
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2014 - 21:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Říjen 2008 - 22:09
Příspěvky: 32
Přesně tak, nevim z jakýho důvodu, ale omezil sám rozsah adres a poslední ukončil adresou STB, a vše ostatní co se k tomu chtělo připojit , bylo prostě nad touto hodnotou, tak zamítnul přístup, dost divná situace, na VU rozsah končí na 254, tady ukončil rozsah na 90


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Softcam /oscam
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2014 - 2:51 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1308
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 37 krát
A je problem to zmenit?

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Softcam /oscam
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2014 - 12:00 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Říjen 2008 - 22:09
Příspěvky: 32
Problém to není to změnit, už je to změněný. Problém je to, proč to STB takhle sám udělal. Předchozí stroje s E2 prostě volí rozsah koncových IP sami a neomezují se na IP adresu boxu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Softcam /oscam
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2014 - 21:54 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 844
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 15 krát
Rozsah povolenych adries k pristupu do oscamu si volis sam v oscam.conf

[webif]
httpport = 8888
httpuser = root
httppwd = oscam
httprefresh = 10
httpallowed = 127.0.0.1,192.168.0.1-192.168.255.255

Adresu prijimaca so zapnutym DHCP prideli router a bez DHCP si ju zadas sam.

O akych adresach a obmedzeniach hovoris?

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

AMIKO VIPER SLIM, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Softcam /oscam
PříspěvekOdeslal: 29.Srpen 2014 - 21:17 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 31.Prosinec 2008 - 20:08
Příspěvky: 28
Existuje binarka Oscamu od Black Sheep pre Prismcube?


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk