e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 30.Září 2020 - 0:20

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 17 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: pip dekoduej len jeden program
PříspěvekOdeslal: 28.Září 2014 - 21:18 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Listopad 2010 - 0:06
Příspěvky: 90
Nazdar mam ruby a ked si dam PIP tak program normalne hra dalej ale druhy obraz (maly) pise kodovane neviete niekto poradit???karta ice alebo aj sharing som skusal dik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: pip dekoduej len jeden program
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2014 - 22:06 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Listopad 2010 - 0:06
Příspěvky: 90
a nikto nenapise ze mgcamd nevie dekodovat dva naraz :) :P


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: pip dekoduej len jeden program
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2014 - 8:56 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5648
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 65 krát
Poděkováno: 135 krát
jasné že nikto nenapíše , ](*,) ked nevieme na čom frčíš . každý nemá krištalovu gulu a do TV8 nikto kvôli tebe volať určite nebude . :o

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: pip dekoduej len jeden program
PříspěvekOdeslal: 19.Říjen 2014 - 9:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Září 2014 - 14:05
Příspěvky: 12
Mam ten samy problem. Kdyz dam ale nahravat 2 kodovany programy, tak se nahrajou bez problemu, takze to mgcadm umi - jen to neumi PIP. Uz nasel nekdo reseni ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: pip dekoduej len jeden program
PříspěvekOdeslal: 19.Říjen 2014 - 9:40 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 5029
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 128 krát
Ano našiel a už dávno, daj si tam oscam!

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD 2ks
Gigablue UHD Trio 4K+3TB HDD
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W & 16°E
Paraboly: 85E+120
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: pip dekoduej len jeden program
PříspěvekOdeslal: 19.Říjen 2014 - 10:54 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Březen 2013 - 12:11
Příspěvky: 974
Místo/Bydliště: pod strechou
Poděkováno: 3 krát
hass napsal:
a nikto nenapise ze mgcamd nevie dekodovat dva naraz :) :P


Ten môj to vie.

_________________
Hľadám niekoho, kto mi opraví starú poruchanú kosacku
a zavezie jedno dlhe pole hnojom.
Kto do mňa kameňom, ja do neho balvanom.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: pip dekoduej len jeden program
PříspěvekOdeslal: 19.Říjen 2014 - 11:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Září 2014 - 14:05
Příspěvky: 12
Co mas za verzi ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: pip dekoduej len jeden program
PříspěvekOdeslal: 19.Říjen 2014 - 11:17 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Březen 2013 - 12:11
Příspěvky: 974
Místo/Bydliště: pod strechou
Poděkováno: 3 krát
surfik napsal:
Co mas za verzi ?


mgcamd 1.38c

_________________
Hľadám niekoho, kto mi opraví starú poruchanú kosacku
a zavezie jedno dlhe pole hnojom.
Kto do mňa kameňom, ja do neho balvanom.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: pip dekoduej len jeden program
PříspěvekOdeslal: 23.Říjen 2014 - 22:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2013 - 16:06
Příspěvky: 27
satelitni prijimac: 550HD, Ruby
Pripajam sa, pod mgcamd 1.35 mi nejde odkodovanie v pip. Tak, ak to funguje pod 1.38c, vedel by si mi poslat linku so suborom? Dik.

_________________
AB Cryptobox 550HD
PRISMCUBE Ruby + 1TB WD Blue


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: pip dekoduej len jeden program
PříspěvekOdeslal: 23.Říjen 2014 - 22:44 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Březen 2013 - 12:11
Příspěvky: 974
Místo/Bydliště: pod strechou
Poděkováno: 3 krát
Písal som to všeobecne o mgcamd, ktorý mi ide na vu+.
Ty si musíš pohľadať ten svoj platforma sh4
Tu je screen ak by niekto neveril


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Hľadám niekoho, kto mi opraví starú poruchanú kosacku
a zavezie jedno dlhe pole hnojom.
Kto do mňa kameňom, ja do neho balvanom.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: pip dekoduej len jeden program
PříspěvekOdeslal: 23.Říjen 2014 - 23:17 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2013 - 16:06
Příspěvky: 27
satelitni prijimac: 550HD, Ruby
skoda, lebo jedine mgcamd mi ide, cez oscam to neviem spojazdnit :(

_________________
AB Cryptobox 550HD
PRISMCUBE Ruby + 1TB WD Blue


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: pip dekoduej len jeden program
PříspěvekOdeslal: 09.Listopad 2014 - 15:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Září 2014 - 14:05
Příspěvky: 12
Dovedl by sem nekdo dat spravnou binarku mgcamd 1.38c ktera toto umi pro standardni image 2.1.0 a XBMC ? Nenasel jsem nic co by fungovalo. Dik.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: pip dekoduej len jeden program
PříspěvekOdeslal: 09.Listopad 2014 - 22:07 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 844
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 15 krát
Posledny BH, ziadna extra konfiguracia oscamu a ide to

Příloha:
pip.jpg


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

AMIKO VIPER SLIM, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: pip dekoduej len jeden program
PříspěvekOdeslal: 12.Listopad 2014 - 21:01 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Březen 2013 - 12:11
Příspěvky: 974
Místo/Bydliště: pod strechou
Poděkováno: 3 krát
Pokiaľ viem tak pre platformu sh4

je mgcamd 1.38d

_________________
Hľadám niekoho, kto mi opraví starú poruchanú kosacku
a zavezie jedno dlhe pole hnojom.
Kto do mňa kameňom, ja do neho balvanom.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: pip dekoduej len jeden program
PříspěvekOdeslal: 12.Listopad 2014 - 21:40 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 844
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 15 krát
jano73 napsal:
Pokiaľ viem tak pre platformu sh4

je mgcamd 1.38d


AB IPBOX PRISMCUBE ale nie je platforma sh4 :!:

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

AMIKO VIPER SLIM, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: pip dekoduej len jeden program
PříspěvekOdeslal: 12.Listopad 2014 - 21:45 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Březen 2013 - 12:11
Příspěvky: 974
Místo/Bydliště: pod strechou
Poděkováno: 3 krát
Tak som potom bol v omyle, len neviem už prečo. :idea:
Vlastne keď nie je sh4, tak jako vlastne :?:

_________________
Hľadám niekoho, kto mi opraví starú poruchanú kosacku
a zavezie jedno dlhe pole hnojom.
Kto do mňa kameňom, ja do neho balvanom.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: pip dekoduej len jeden program
PříspěvekOdeslal: 12.Listopad 2014 - 21:58 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 844
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 15 krát
Vsak popis tu je. Je to platforma ARM.

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

AMIKO VIPER SLIM, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 17 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk