e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 11.Srpen 2020 - 8:11

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: softcam pro fw V2.1.0
PříspěvekOdeslal: 03.Říjen 2014 - 18:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Prosinec 2009 - 22:40
Příspěvky: 26
Ahoj jde vam nainstalovat sotcam do nejnovejsi verze FW?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: softcam pro fw V2.1.0
PříspěvekOdeslal: 04.Říjen 2014 - 11:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Prosinec 2010 - 2:31
Příspěvky: 6
Zdravím, do orig.firmwéru 1.8.0 som nainstaloval softcam-0.1.41.Funguje bez problémov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: softcam pro fw V2.1.0
PříspěvekOdeslal: 04.Říjen 2014 - 14:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Prosinec 2009 - 22:40
Příspěvky: 26
Do fw 1.8.0 to jde v pohode nainstalovat ale do 2.1.0 nikoliv


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: softcam pro fw V2.1.0
PříspěvekOdeslal: 04.Říjen 2014 - 15:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Prosinec 2009 - 20:31
Příspěvky: 3
Daj si tam 1.8.0 nainstaluj softcam-0.1.41 a potom daj len aktualizovat na 2.1.0, nedavaj reset XBMC ani systemu.

_________________
Ipbox Prismcube Ruby


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: softcam pro fw V2.1.0
PříspěvekOdeslal: 04.Říjen 2014 - 18:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Prosinec 2009 - 22:40
Příspěvky: 26
ok díky testnu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: softcam pro fw V2.1.0
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2015 - 11:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Květen 2010 - 13:18
Příspěvky: 23
Zdravím, do orig.firmwéru 1.8.0 som nainstaloval softcam-0.1.41.Funguje bez problémov.

Ako to mam nainstalovat?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: softcam pro fw V2.1.0
PříspěvekOdeslal: 15.Únor 2015 - 8:17 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13.Březen 2012 - 16:24
Příspěvky: 34
Potrebujem poradit, ako nastavit softcam na klienta pri zdielanej karte.
Kde co prepisat, kde co ulozit....
Najlepsie by bol postup krok po kroku...
Ako server pouzivam AB 450HH (mgcamd)
Lokalnu siet s IP 192.168.0.xxx
Na prijimacoch nastavena pevna IP zacinajuca 192.168.0.200 (server)

Poprosim nezahltit radamy typu - tam to najdes, tam to je, citaj... Toto vsetko mam za sebou ale nechcem nic nechat na nahodu.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk