e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 27.Leden 2020 - 13:57

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: DTS Passthrough cez SPDIF nejde
PříspěvekOdeslal: 25.Říjen 2014 - 8:46 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2013 - 16:06
Příspěvky: 27
satelitni prijimac: 550HD, Ruby
Ahoj,
cez SPDIF - opticky vystup mi XBMC nepretlaci cely DTS zvuk (Passthrough), aby to rozkodoval AV zosilovac.
Ako to v pohode ide na Cryptobox 550HD alebo lubovolnom inom prehravaci pri prehravani mkv s DTS zvukom.
Ak ma film DTS zvuk, tak prejde len PCM stereo (Downmix).

Pritom DolbyDigital5.1 mi prejde normalne a AV zosilovac to rozkoduje spravne.

Ako to nastavit? Uz som presiel hadam vsetko a stale nic :(

HDMI mam rovno do telky, AV zosilovac je len priechodzi, odtial zvuk neviem zobrat.

Dik.

_________________
AB Cryptobox 550HD
PRISMCUBE Ruby + 1TB WD Blue


Naposledy upravil(a) jozi7 dne 25.Říjen 2014 - 14:28, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DTS zvuk cez SPDIF nejde
PříspěvekOdeslal: 25.Říjen 2014 - 8:53 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5603
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 63 krát
Poděkováno: 132 krát
vypni v audio nastaveniach AC3 downmix a musí to fungovať .dokáže ten tvoj bazmek si vôbec poradiť s DTS ???

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DTS zvuk cez SPDIF nejde
PříspěvekOdeslal: 25.Říjen 2014 - 10:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2013 - 16:06
Příspěvky: 27
satelitni prijimac: 550HD, Ruby
Skusim,
ale ved hovorim ze DD, cize AC3 mi posle v povodnom stave dalej v pohode(Passthrough), problem je s DTS, kedy z toho spravi len PCM stereo do SPDIF (Downmix).

AV reciever Yamaha nema s DTS problem, z Cryptobox HD550 a aj s inych mediaplayerov pripojenych cez SPDIF optiku nemam s DTS problem, iba teraz s Ruby.

_________________
AB Cryptobox 550HD
PRISMCUBE Ruby + 1TB WD Blue


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DTS Passthrough cez SPDIF nejde
PříspěvekOdeslal: 25.Říjen 2014 - 14:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2013 - 16:06
Příspěvky: 27
satelitni prijimac: 550HD, Ruby
Tak som este raz presiel vsetky nastavenia a jedine nastavenie je
"Rozhranie HDMI" - Dekodovany PCM alebo S/PDIF format.
Akurat mne nejde o HDMI, ale o opticky vysup...
Na ten toto nastavenie nema vplyv. ](*,)

Nikde inde som ziadne dalsie nastavenie nenasiel...

_________________
AB Cryptobox 550HD
PRISMCUBE Ruby + 1TB WD Blue


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DTS Passthrough cez SPDIF nejde
PříspěvekOdeslal: 26.Říjen 2014 - 0:18 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2013 - 16:06
Příspěvky: 27
satelitni prijimac: 550HD, Ruby
na inom fore som sa docital ze novy soft 2.1.0 aj 2.1.1 ma problem s DTS zvukom a vzdy ho downmixuje na rozdiel od DD5.1, ktory posle spravne.
Rovnaky problem aj cez HDMI aj cez SPDIF.

Takze info pre tych co riesia rovnaky problem -> cakat na opravu, snad bude skoro...

Kto mate este 1.x.x system, vedeli by ste to otestovat? Nech neistalujem zbytocne. Dik

_________________
AB Cryptobox 550HD
PRISMCUBE Ruby + 1TB WD Blue


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk