e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 26.Září 2020 - 11:32

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 9 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Skylink nefunguje VH1 + MTV
PříspěvekOdeslal: 03.Listopad 2014 - 10:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Říjen 2014 - 16:27
Příspěvky: 5
Mám AB IPBOX PRISMCUBE Ruby a na parabole Monoblock LNB. Všechny programy na 23,5 fungují v pohodě, 19,2 fungují všechny německé, ale nefunguje mi u Skylinku vše co mají z 19,2 kodováno. Píše mi na obrazovce kódováno. Čím by to mohlo být? Mám předplaceno MULTI HD. Používám softcam. Děkuji předem za odpovědi.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink nefunguje VH1 + MTV
PříspěvekOdeslal: 03.Listopad 2014 - 13:34 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 22.Srpen 2011 - 20:49
Příspěvky: 601
satelitni prijimac: Amiko 8260+
Místo/Bydliště: Trenčín
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 15 krát
Máš to naladené na dobrej frekvencii ? 19,2°E 11 739 V 27 500


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink nefunguje VH1 + MTV
PříspěvekOdeslal: 03.Listopad 2014 - 13:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Říjen 2014 - 16:27
Příspěvky: 5
Mám, to jsem kontroloval minimálně 20x a logo stanice je v pohodě.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink nefunguje VH1 + MTV
PříspěvekOdeslal: 03.Listopad 2014 - 14:00 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5647
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 65 krát
Poděkováno: 135 krát
MTV ide asi s 23,5 aspon u mna ](*,) VH1 ide s 19,2 na skylinku . alebo sa mýlim ??? :cry:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink nefunguje VH1 + MTV
PříspěvekOdeslal: 03.Listopad 2014 - 14:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Říjen 2014 - 16:27
Příspěvky: 5
Nejde mi toto - zkopírováno ze skylinku

19,2°E 11 739 V 3/4 27 500 DVB-S OFF MTV ROCKS, MTV Dance, MTV Hits, VH1, VH1 Classic


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink nefunguje VH1 + MTV
PříspěvekOdeslal: 03.Listopad 2014 - 14:17 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5647
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 65 krát
Poděkováno: 135 krát
MTV Europe CZ ide s 23,5 ostatné ako píšeš . ked ti pyskuje kodované tak ich asi nemáš zaplatené ,alebo nemáš platné zápisy pre tieto programy .skús refresh karty a prever si či sú vôbec v tvojom balíku .

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink nefunguje VH1 + MTV
PříspěvekOdeslal: 04.Listopad 2014 - 10:02 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Říjen 2014 - 16:27
Příspěvky: 5
Zaplacené programy jsou, zkoušel jsem refreš karty a stále píše Kódováno.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink nefunguje VH1 + MTV
PříspěvekOdeslal: 04.Listopad 2014 - 10:31 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 22.Srpen 2011 - 20:49
Příspěvky: 601
satelitni prijimac: Amiko 8260+
Místo/Bydliště: Trenčín
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 15 krát
Skús dat kartu do druheho prijimaca či to pojde.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink nefunguje VH1 + MTV
PříspěvekOdeslal: 04.Listopad 2014 - 11:19 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Říjen 2014 - 16:27
Příspěvky: 5
Ve starém přijímači to funguje. To bylo první co jsem zkoušel, když to nešlo.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 9 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk