e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 06.Srpen 2020 - 12:34

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2014 - 22:02 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Srpen 2009 - 22:14
Příspěvky: 12
Ahojte,
dva dni riešim nové Prismcube. Všetko na ňom funguje a karta ICE spúšťa všetky programy.
Cez Lan mám zapojený krížový kábel do Amika 8800. V ňom idú len 4 odkódované programy . Ostatné je kódované. Cez WiFi používam napojenie na net. Kde robím chybu, prečo mi to neprejde cez lanko na druhý prístroj? Prosím súrne o radu ako ste to riešili?
Ď A K U J E M..............

nainštaloval som:
BlackHole-2.1.5, Oscam_Mgcamd., softcam-0.1.41,


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2014 - 22:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3229
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 107 krát
Nemas ani poneti co delas,takze :book: .

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2014 - 22:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Srpen 2009 - 22:14
Příspěvky: 12
Je to tak, neviem čo robiť, prečítal som všetky príspevky a návody k prismcube vo fóre.
Prosím napíš mi link, kde to nájdem..... ak nechceš zaslať konkrétnu info, vďaka.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2014 - 22:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
Nestaci oba pristroje prepojit kablom a cakat, ze sa to same nastavi .
Potrebujes z oscamu v Ruby spravit server, vytvorit dalsieho klienta.
V amiku potom zadat v klientovi pristup na oscam v Ruby .
No a to chce kusok studovat .
Este jedno velke tajomstvo - na amiku ti pojde CT1,2 a STV1,2 aj bez LAN kabla, ale je to tym,ze su v tom prijimaci kluce na tie statne programy.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2014 - 22:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Srpen 2009 - 22:14
Příspěvky: 12
Ďakujem, je to dosť konkrétne, viem čo hľadať. I napriek tomu, že to hneď nebude
vedieť sa pohnúť. Zblbla ma ta ČT a ST.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2014 - 23:07 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
oscam v Ruby si nastav ako newcamd server - zapisuje sa to v oscam.conf .
V Ruby oscam.user si pridaj uzivatela .
V Amiku potom zadaj v klientovi pripojenie na newcamd server , ip adresu ruby, meno a heslo, ktore si nastavil v oscam.user (v Ruby) , deskey a mozes pozerat.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Prosinec 2014 - 9:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Srpen 2009 - 22:14
Příspěvky: 12
Revis prosím nemôžeš mi konkrétne poradiť k zápisom. Prekopal so to na sto krát. Naťahal plno
verzii, konečne som znovu spojaznil satelit aj s čítaním karty. Wifi mi ostalo zatial stále nenájdené, úpravu som robil cez Lan. Momentálne som sa vrátil k oficiálnej verzii 2.0.0 a nahral som softcam-0.1.41. Mal som obavu z obrazu, no linux som podcenil, nezvládam to.
Oscam.conf, oscam.user, newcamd server som nenašiel, treba ich zapísať alebo je na to zip na stiahnutie?
Myslel som, že do Vianoc to spojazdním, prosím o radu...............?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Prosinec 2014 - 22:48 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 844
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 15 krát
Tie config subory su tam viacere; - v tom softcame co si nainstaloval, ak dobre pocitam oscam je tam predkonfigurovany pre 18 typov kariet. Musis upravit ten config, ktory spustas z menu pluginov...

Ak spustis niektory z nich, tak hladat nic nemusis. Upravi si to vo web prehliadaci zadanim adresy xx.xx.xx.xx:8888 meno:root heslo:oscam


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

AMIKO VIPER SLIM, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2014 - 18:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Srpen 2009 - 22:14
Příspěvky: 12
Prosím pozrite sa mi na výpis oscamu, ktorý zadávam... čo robím zle ? stále sa neviem pohnúť, nefunguje mi to, na Amiku mi píše Connect to newcamd a potom Log in failed.
Ale už aspoň viem, kde to mám zapísať.
Vďaka za radu...

oscam.user
[account]
user = user
pwd = user
group = 1
services = vsetko
au = 1
caid = 0D03,0D0F,0D02,0D96

[account]
user = user1
pwd = user
group = 1
services = vsetko
au = 1
caid = 0D03,0D0F,0D02,0D96

oscam.server
[reader]
Label = SkyLinkIce
protocol = internal
device = /dev/sci0
caid = 0D03,0D0F,0D02,0D96
detect = cd
mhz = 305
cardmhz = 305
group = 1
emmcache = 1,3,2

[reader]
label = newcamd_server
protocol = newcamd
device = 192.168.1.199,10000
key = 0102030405060708091011121314
user = user
password = user
caid = 0D03,0D0F,0D02,0D96
group = 1

[reader]
label = cccam_server
enable = 1
protocol = cccam
device = 192.168.1.199,12000
user = user
password = user
caid = 0D03,0D0F,0D02,0D96
inactivitytimeout = 30
group = 1
cccversion = 2.3.0
cccmaxhops = 1
audisabled = 1

oscam.conf
[global]
pidfile = /tmp/oscam.pid
usrfile = /tmp/oscamuser.log
logfile = /tmp/oscam.log
disablelog = 0
disableuserfile = 0
usrfileflag = 0
clienttimeout = 12000
fallbacktimeout = 11500
clientmaxidle = 120
cachedelay = 0
bindwait = 120
netprio = 0
clientdyndns = 0
resolvedelay = 30
unlockparental = 1
nice = -1
serialreadertimeout = 1500
maxlogsize = 20
waitforcards = 1
preferlocalcards = 1
saveinithistory = 1
readerrestartseconds = 5

[monitor]
port = 989
nocrypt = 127.0.0.1,192.168.1.0-192.168.1.255
aulow = 120
hideclient_to = 0
monlevel = 4
appendchaninfo = 0

[newcamd]
port = 10000@0D96:000004,000008;10001@0D96:000008
key = 0102030405060708091011121314

[dvbapi]
enabled = 1
au = 1
boxtype = ipbox
user = user
priority =

[webif]
httpport = 8888
httpuser = root
httppwd = oscam
httprefresh = 8
httphideidleclients = 1
httpallowed = 0.0.0.1-255.255.255.255

[cccam]
port = 12000
reshare = 0
version = 2.1.4

oscam.services
[vsetko]
caid = 0D03,0D0F,0D02,0D96


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2014 - 19:25 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3229
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 107 krát
Ten config je ze serveru nebo klienta?
Mas vsechny karty 0D03,0D0F,0D02,?
Monitor pouzivas?
CCcam pouzivas?
Services mas kde?
Dej tomu jeste tak 14 :book:

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2014 - 21:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Srpen 2009 - 22:14
Příspěvky: 12
Je to zo serveru /AB IPBox PRISMCUBE RUBY/ , kartu mám ICE, teda predpokladám že 0DO96,
ostatné su zrejme na nič, len už som toľkokrát prepísal a stále mi to nefunguje, tak som to tam nechal. Klienta nastavujem len cez Internet v menu Amika 8800, mám tam aj CCCAM aj NEWCAMD, no ani jeden sa mi nespustil. [monitor] a [cccam] je v oscam.conf. Oscam.services je samostatný súbor. Poradíš?............


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2014 - 21:45 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3229
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 107 krát
Co zadavas do toho Amika? IP,jmeno,heslo?Jaka je Ip Ruby?
Pro zjednoduseni pouzij cccam.
Web oscamu ti jede?

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2014 - 22:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Srpen 2009 - 22:14
Příspěvky: 12
Prepojené to mám cez krížený UTP patch kabel, konektory RJ45. I P, meno a heslo je zhodné so serverom. Web oscamu - pokiaľ to je prepojenie cez PC v prehliadači cez ... :8888 tak áno. Cccam som tiež skúšal, nešlo to.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk