e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 05.Srpen 2020 - 1:45

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: EPG freesat
PříspěvekOdeslal: 11.Únor 2015 - 21:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Listopad 2009 - 11:25
Příspěvky: 1
Tak jsem si pořídil taky Prismcube a už 3 dny pěním nad tím že mi nejde nastavit EPG v češtině na druhém recieveru kde mám enigmu to není problém, ale priscube ne a ne přinutit aby se zobrazovali informace v CZ jazyku - poradí mi někdo kde se dá zvolit, případně nastavit jazyk EPG ?

Díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: EPG freesat
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2015 - 23:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Leden 2011 - 11:31
Příspěvky: 18
SkyLink EPG funguje dobre s jakyzkom "Slovak". Bohuzial freesat vyskusat neviem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: EPG freesat
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2015 - 22:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Duben 2015 - 16:37
Příspěvky: 4
Poděkováno: 1 krát
Dobry vecer.Mam taky problem.Mam ipbox prismcube,vsetko som mal rozchodene ale ako som vybral kartu a vlozil inu tak mi prestali fungovat kanali a stale vypisuje ze kodovany.Aj ked som vlozil naspat tu istu tak stale to nejde,aj oscam som uz preinstaloval a stale nic.Viete mi poradit?Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: EPG freesat
PříspěvekOdeslal: 09.Duben 2015 - 21:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Květen 2008 - 23:57
Příspěvky: 49
Poděkováno: 2 krát
Vo fw. BH 2.1.8 sa EPG na Freesate uz da nastavit po cesky. Po stlaceni EPG na DO, staci vojst do laveho menu a nastavit jazyk EPG na cestinu.


technomagg napsal:
Tak jsem si pořídil taky Prismcube a už 3 dny pěním nad tím že mi nejde nastavit EPG v češtině na druhém recieveru kde mám enigmu to není problém, ale priscube ne a ne přinutit aby se zobrazovali informace v CZ jazyku - poradí mi někdo kde se dá zvolit, případně nastavit jazyk EPG ?

Díky


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk