e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 29.Leden 2020 - 10:41

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 16 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problem Skylink modul
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2015 - 14:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 24.Duben 2015 - 9:09
Příspěvky: 15
Místo/Bydliště: SVK/IRL
Vedel by mi niekto poradit? Zmenil som freesat na skylink standard M7 aj modulom CAM Irdeto Neotion DUAL Crypt islo to celkom fajn ale zrazu pri prepinani kanalov zacne pisat CAM modul odstraneny a pritom vsetko ide ako ma aj ked sa prepne kanal. Dnes som ale zapol satelit a vsetko kodovane CAM Modul nenajdeny vybral som ho znovu zasunul a v sekunde to islo. Pri prepinani zase pise CAM odstraneny ale stale tam je a kodoje bezproblemovo.
Budem vdacny za kazdu radu.

_________________
AB IPbox Prismcube Ruby/ AB Cryptobox 650hd/ Mesh dish 120cm/ skylink :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem Skylink modul
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2015 - 15:37 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
Daj si ho do default nastaveni - ten modul myslim . a podporu dual decrypt si zapni v menu pre obsluhu CAM - v Ruby .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem Skylink modul
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2015 - 15:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 24.Duben 2015 - 9:09
Příspěvky: 15
Místo/Bydliště: SVK/IRL
revis napsal:
Daj si ho do default nastaveni - ten modul myslim . a podporu dual decrypt si zapni v menu pre obsluhu CAM - v Ruby .


Vdaka to skusim inak dual decrypt mam zapnuty v ruby.

_________________
AB IPbox Prismcube Ruby/ AB Cryptobox 650hd/ Mesh dish 120cm/ skylink :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem Skylink modul
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2015 - 15:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
ak to ma neotion v menu - vypni si aj tie debilne hlasky

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem Skylink modul
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2015 - 15:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 24.Duben 2015 - 9:09
Příspěvky: 15
Místo/Bydliště: SVK/IRL
Deaktivoval som tie spravy hned na zaciatku ale ta hlaska bola urcite od rubyho nie od modulu (myslim tu CAM odstraneny).

_________________
AB IPbox Prismcube Ruby/ AB Cryptobox 650hd/ Mesh dish 120cm/ skylink :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem Skylink modul
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2015 - 18:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 24.Duben 2015 - 9:09
Příspěvky: 15
Místo/Bydliště: SVK/IRL
revis napsal:
Daj si ho do default nastaveni - ten modul myslim . a podporu dual decrypt si zapni v menu pre obsluhu CAM - v Ruby .


Skúsil som ho dať do default setting aplhacrypt on a stále pri častom alebo rýchlom prepínaní piše CAM odstránený a obraz ide neviem teda čím to môže byt. Rubyho som nechal 3hodiny v móde hlboký spánok vypnutý a modul naskočil bezproblémovo takze možno niečo pri inicializácii modulu?
Vďaka

_________________
AB IPbox Prismcube Ruby/ AB Cryptobox 650hd/ Mesh dish 120cm/ skylink :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem Skylink modul
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2015 - 19:30 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
Nie , skor napajanie, ak ma pri nejakej cinnosti vyssi odber, ako dokaze Ruby zabezpecit - na chvilu sa modul odpoji, v okamihu, ked sa napatie stabilizuje, funguje dalej, ale ta hlaska uz ostane . Nemas nahodou aktivovany timeshift ?
Fungoval ten modul kedysi normalne v Ruby ?
A preco vlastne pouzivas modul ? Mas Irdeto M7 kartu ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem Skylink modul
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2015 - 20:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 24.Duben 2015 - 9:09
Příspěvky: 15
Místo/Bydliště: SVK/IRL
revis napsal:
Nie , skor napajanie, ak ma pri nejakej cinnosti vyssi odber, ako dokaze Ruby zabezpecit - na chvilu sa modul odpoji, v okamihu, ked sa napatie stabilizuje, funguje dalej, ale ta hlaska uz ostane . Nemas nahodou aktivovany timeshift ?
Fungoval ten modul kedysi normalne v Ruby ?
A preco vlastne pouzivas modul ? Mas Irdeto M7 kartu ?

Áno mam aktivovaný timeshift aj vstavaný HDD myslíš že chyba môže byt vtom? Teraz som si všimol že ked rýchlo v menu vyberám kanály tak niekedy ostane čierny obraz parsekund ale po reštarte už je to ok.
Nikdy som nemal modul v ruby ale tento v smart telke fungoval ok co som testoval. Áno kúpil som ju minuly týžden M7.
Este sa spýtam je lepšie ruby nechať vypnúť do hlbokého spánku alebo je to jedno?

_________________
AB IPbox Prismcube Ruby/ AB Cryptobox 650hd/ Mesh dish 120cm/ skylink :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem Skylink modul
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2015 - 20:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
Nepouzivam hlboky spanok .
Nezabudni,ze s aktivovanym timeshiftom chvilu dekoduje dva rozne programy , ak rychlo prepinas aj tri !
Ak by som mohol doporucit, zozen si kartu ICE - najdes v sekcii inzercia . Taka karta ide bez problemov aj v oscame . Nemusis nic riesit. Ja osobne by som za novu M7 nedal ani cent , museli by zaplatit mne ,ak by chceli aby som ju aj pouzival. :D

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem Skylink modul
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2015 - 20:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 24.Duben 2015 - 9:09
Příspěvky: 15
Místo/Bydliště: SVK/IRL
Este raz vďaka za rady vypol som timeshift je to oveľa rýchlejšie ale občas este napíše že modul odstránený. Ked nejde ruby do hlbokého spánku tak zapne modul ok. Este chcem kúpiť kartu next tak asi modul dám do spálne a ta karta by mala byt ice.

_________________
AB IPbox Prismcube Ruby/ AB Cryptobox 650hd/ Mesh dish 120cm/ skylink :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem Skylink modul
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2015 - 21:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
Keby si mal v boxe SSD disk, bolo by to sviznejsie aj s timeshiftom . Ja mam tiez klasicky platnovy disk , preto to radsej vypinam . Tu next si over ci je ICE . Az potom kupuj .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem Skylink modul
PříspěvekOdeslal: 14.Červenec 2015 - 9:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 24.Duben 2015 - 9:09
Příspěvky: 15
Místo/Bydliště: SVK/IRL
Diki budem musiet sa opytat lebo ked kupim dalsiu M7 tak asi zinfarktujem :o Nechavam tam platnovy disk kym neodide a potom tam skusim dat SSD.
Spytam sa ta dnes ruby celu noc nesiel do hlbokeho spanku (Prvy krat)iba klasicky standby mod a rano som pocul ked som isiel do roboty ako huci ventilator chladenia je to normalne ze chladi?

_________________
AB IPbox Prismcube Ruby/ AB Cryptobox 650hd/ Mesh dish 120cm/ skylink :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem Skylink modul
PříspěvekOdeslal: 14.Červenec 2015 - 10:12 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1447
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 34 krát
Poděkováno: 173 krát
Chladenie je normálne že ide,skôr ti hučal HDD ak máš oscam alebo picony na HDD,ja som to riešil gumovou podložkou ale asi kúpim SSD disk.

Next karty sa už dávno nedávajú ICE ale Irdeto. http://www.satelitnatv.sk/2015/03/skyli ... en-irdeto/

_________________
Na SZ ohľadom problému vášho prijímača neodpovedám,od toho je predajca!!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem Skylink modul
PříspěvekOdeslal: 14.Červenec 2015 - 10:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 24.Duben 2015 - 9:09
Příspěvky: 15
Místo/Bydliště: SVK/IRL
furko napsal:
Chladenie je normálne že ide,skôr ti hučal HDD ak máš oscam alebo picony na HDD,ja som to riešil gumovou podložkou ale asi kúpim SSD disk.

Next karty sa už dávno nedávajú ICE ale Irdeto.


Super vdaka za info. Takze dalsi modul ku nextke :(
Preto sa pytam na ventilator lebo nikdy pri vypnutom prijimaci nesiel a teraz fucal rano ako o zivot. Disk to urcite nebol mam tam WD green s variabilnymi otackami velmi ho nepocut skoro nikdy.

_________________
AB IPbox Prismcube Ruby/ AB Cryptobox 650hd/ Mesh dish 120cm/ skylink :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem Skylink modul
PříspěvekOdeslal: 14.Červenec 2015 - 10:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1447
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 34 krát
Poděkováno: 173 krát
Ak sa ti dá tak si kúp ICE kartu a M7 predaj.
ICE ti stačí jedna karta (zatiaľ) v rámci domácnosti si ju nazdielaš na viac prijímačov ale to je už téma o inom.

_________________
Na SZ ohľadom problému vášho prijímača neodpovedám,od toho je predajca!!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem Skylink modul
PříspěvekOdeslal: 14.Červenec 2015 - 10:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 24.Duben 2015 - 9:09
Příspěvky: 15
Místo/Bydliště: SVK/IRL
furko napsal:
Ak sa ti dá tak si kúp ICE kartu a M7 predaj.
ICE ti stačí jedna karta (zatiaľ) v rámci domácnosti si ju nazdielaš na viac prijímačov ale to je už téma o inom.


No uz je asi pozde zaplatil som tam baliky na cely rok v hodnote skoro 350e takze predavat sa asi bude tazsie.
v kazdom pripade vdaka za radu.

_________________
AB IPbox Prismcube Ruby/ AB Cryptobox 650hd/ Mesh dish 120cm/ skylink :)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 16 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk