e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 12.Prosinec 2019 - 22:59

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: nastavenie času
PříspěvekOdeslal: 08.Listopad 2015 - 21:18 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Listopad 2008 - 20:41
Příspěvky: 215
satelitni prijimac: IP BOX HD9000
Místo/Bydliště: SKALICA
zdravím. nejde mi nastaviť aktuálny dátum. ak idem do nastavenia a chcem nastaviť čas manuálne nereaguje ak zadám aktuálny rok 2015. ak zadám automatické tak mi tam skočí rok 2017 a nezmyselný čas. skúsil som aj cez kanál ale vypíše že tento kanál nevysiela informácie o čase. vie niekto čo stým? akože bych na tom netrval ale bez nastavenia času mi samozrejme ani EPG nefunguje. dík za pomoc

_________________
IP BOX HD9000 + IP BOX 9900HD + IP BOX 350 PRIME ,parabola Maximum E-85 multifocus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavenie času
PříspěvekOdeslal: 09.Listopad 2015 - 5:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1430
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 33 krát
Poděkováno: 163 krát
Ja to mám cez kanál STV1,prepnúť na daný kanál a dať reboot,potom ti vyskočí aj aktuálny čas a dátum.

_________________
Na SZ ohľadom problému vášho prijímača neodpovedám,od toho je predajca!!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavenie času
PříspěvekOdeslal: 09.Listopad 2015 - 10:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Listopad 2015 - 10:34
Příspěvky: 3
furko napsal:
Ja to mám cez kanál STV1,prepnúť na daný kanál a dať reboot,potom ti vyskočí aj aktuálny čas a dátum.


Ja to mám rovnako :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavenie času
PříspěvekOdeslal: 09.Listopad 2015 - 16:26 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Leden 2008 - 18:07
Příspěvky: 724
satelitni prijimac: VU+ SOLO 4K
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 5 krát
Ja som to tiež nastavoval cez stv1 a všetko našťastie funguje,ale čo som prekvapený,že teraz keď som pozrel do menu nastavenia času,tak tam mám program AXN HD a nie stv ako som nastavil :D .

_________________
VU+ SOLO 4K
Prismcube RubyCryptoBox650HD IPbox9900 HDD-SAMSUNG HM160HI ,oscam_ymodv18


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavenie času vyriešené!
PříspěvekOdeslal: 09.Listopad 2015 - 17:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Listopad 2008 - 20:41
Příspěvky: 215
satelitni prijimac: IP BOX HD9000
Místo/Bydliště: SKALICA
takže som to skúsil znova a znova , ale stále ten istý neuspech. vypisoval mi :vypršal čas a tento program nevysiela informácie o čase. nakoniec som dal povodné nastavenie xbmc a už to ide. zatial som síce nerozbehol EPG ale pracujem na tom

_________________
IP BOX HD9000 + IP BOX 9900HD + IP BOX 350 PRIME ,parabola Maximum E-85 multifocus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavenie času
PříspěvekOdeslal: 17.Listopad 2015 - 17:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 12.Srpen 2009 - 8:27
Příspěvky: 232
satelitni prijimac: ab IPbox prismcube ruby
Poděkováno: 12 krát
ján se chci zeptat?mám tam nastaveno aby si přijímač bral čas z CT1,JENŽE PO NĚJAKÉ DOBĚ,KDYŽ TO TAM SEM TAM NEPŘEPNU TAM MÁM NESMYSLNEJ ČAS, a tímpádem v podstatě nemohu nahrávat,protože s epg to nesedí,co s tím?dát tam čas natvrdo?díky

_________________
VU+ UNO 4K SE,Vu Duo 2 ,Vu solo 2,Vu zero,parabola-Toroidal 90


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavenie času
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2015 - 16:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Leden 2015 - 21:16
Příspěvky: 46
satelitni prijimac: AB IPbox Prismcube RUBY
Místo/Bydliště: Slovácko
Poděkováno: 1 krát
liborek3 napsal:
ján se chci zeptat?mám tam nastaveno aby si přijímač bral čas z CT1,JENŽE PO NĚJAKÉ DOBĚ,KDYŽ TO TAM SEM TAM NEPŘEPNU TAM MÁM NESMYSLNEJ ČAS, a tímpádem v podstatě nemohu nahrávat,protože s epg to nesedí,co s tím?dát tam čas natvrdo?díky


Mám podobný problém. V případě nastavení automatického času, čas je vždy o hodinu napřed a tím pádem je EPG úplně nepoužitelný. Dělá to samo od sebe. Občas je čas v pořádku - třeba týden a potom se to na týden opět pokazí. Zkoušel jsem nastavit čas manuálně, čas je v pořádku, ale EPG je stejně pořád posunuté. Opravdu už nevím :-(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavenie času
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2015 - 8:31 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 12.Duben 2008 - 13:45
Příspěvky: 144
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Aj ja mám EPG posunuté. Vyriešil si to nejako?

_________________
VU+ UNO4K - VTI 13, VU+ Zero - VTI image 11.0-2x, AB Cryptobox 652HD, AB IPbox Prismcube Ruby-official FW 2.0.6, Golden Media Multibox, Pinnacle PCTV Sat Pro PCI, Digi CAM modul, Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavenie času
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2015 - 20:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Leden 2015 - 21:16
Příspěvky: 46
satelitni prijimac: AB IPbox Prismcube RUBY
Místo/Bydliště: Slovácko
Poděkováno: 1 krát
zburo napsal:
Aj ja mám EPG posunuté. Vyriešil si to nejako?



Jak už jsem psal....někdy to funguje - (teď to zrovna funguje) a pak zničehonic to přestane fungovat a já to nijak neovlivním :-(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavenie času
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2015 - 11:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 12.Duben 2008 - 13:45
Příspěvky: 144
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Ja som skúsil nastaviť hodiny o jednu hodinu dozadu (miestny časový posun 0:00). Vtedy EPG fungovalo v poriadku. Potom som hodiny posunul na aktuálny čas (miestny časový posun +1:00) a EPG je stále v poriadku. Uvidím časom.

_________________
VU+ UNO4K - VTI 13, VU+ Zero - VTI image 11.0-2x, AB Cryptobox 652HD, AB IPbox Prismcube Ruby-official FW 2.0.6, Golden Media Multibox, Pinnacle PCTV Sat Pro PCI, Digi CAM modul, Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavenie času
PříspěvekOdeslal: 19.Prosinec 2015 - 8:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 03.Leden 2007 - 13:49
Příspěvky: 30
Poděkoval: 1 krát
Cas v EPG musi byt nastaveny + 1:00, v pripade letneho casu + 2:00 ak nie je zapnuty automaticky cas. Vsetky uvedene casy sa nastavuju ako povacsine vsade v UTC + 1:00, nie v lokalnom case. Mne to funguje bez problemov, a sedi aj EPG. Niekedy treba nechat EPG dlhsie nech sa nacita znovu, lebo pokial uz je nacitane stane sa ze tam zostali udaje, ktore este boli pred zmenou casu a potom to nesedi. Takze na zaver, najdolezitejsie je mat nastaveny cas v UTC + 1:00 hodina.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavenie času
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2015 - 12:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Prosinec 2008 - 21:40
Příspěvky: 65
satelitni prijimac: Prismcube Ruby
Místo/Bydliště: niekde od prešova
čo sa týka EPG ide všetko v poriadku keď som si to tu na fore prečítal a nastavil, ale je tu problém s tým že čas mi ostane stat cez deň ide v pohode ale zastavi sa na 23.59 a dosť potom keď ho ráno zapnem zmení sa na aktuálny stretol sa s tým niekto

_________________
DM 8000HD Prismcube Ruby Opticum 9500HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavenie času
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2015 - 16:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Leden 2015 - 21:16
Příspěvky: 46
satelitni prijimac: AB IPbox Prismcube RUBY
Místo/Bydliště: Slovácko
Poděkováno: 1 krát
velosport napsal:
Cas v EPG musi byt nastaveny + 1:00, v pripade letneho casu + 2:00 ak nie je zapnuty automaticky cas. Vsetky uvedene casy sa nastavuju ako povacsine vsade v UTC + 1:00, nie v lokalnom case. Mne to funguje bez problemov, a sedi aj EPG. Niekedy treba nechat EPG dlhsie nech sa nacita znovu, lebo pokial uz je nacitane stane sa ze tam zostali udaje, ktore este boli pred zmenou casu a potom to nesedi. Takze na zaver, najdolezitejsie je mat nastaveny cas v UTC + 1:00 hodina.


Mam samozrejme nastaveno casove pasmo +1 s automatickym casem. Presto se zniceho nic stane, ze pri tomto Ruby ukazuje cas o 1 hodinu vyssi (napr. skutecny cas je 14:53, ale RUBY ukazuje cas 15:53). Presto, ze mam vse dobre nastavene - resenim je posunout casove pasmo na +0, cas se srovna, ale EPG stale ukazuje porady podle casu +1. Nejvetsi zahadou je, ze tento problem se vyskytuje nahodile...opravdu uz nevim.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavenie času
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2015 - 17:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Prosinec 2008 - 21:40
Příspěvky: 65
satelitni prijimac: Prismcube Ruby
Místo/Bydliště: niekde od prešova
nastav si ho ako maš +1:00 a reštartuj box mne to pomohlo

_________________
DM 8000HD Prismcube Ruby Opticum 9500HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavenie času
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2015 - 17:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Leden 2015 - 21:16
Příspěvky: 46
satelitni prijimac: AB IPbox Prismcube RUBY
Místo/Bydliště: Slovácko
Poděkováno: 1 krát
dugi00 napsal:
nastav si ho ako maš +1:00 a reštartuj box mne to pomohlo


To jsem zkousel asi 150x ale porad to dela. Chvilku (treba 3 dny je to ok) a pak se cas zase sam posune o hodinu pozdeji.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavenie času
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2015 - 17:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Prosinec 2008 - 21:40
Příspěvky: 65
satelitni prijimac: Prismcube Ruby
Místo/Bydliště: niekde od prešova
aky maš sw maš aj HDD

_________________
DM 8000HD Prismcube Ruby Opticum 9500HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavenie času
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2015 - 17:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Leden 2015 - 21:16
Příspěvky: 46
satelitni prijimac: AB IPbox Prismcube RUBY
Místo/Bydliště: Slovácko
Poděkováno: 1 krát
dugi00 napsal:
aky maš sw maš aj HDD


SW 2.0.5 a HDD mam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavenie času
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2015 - 17:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Prosinec 2008 - 21:40
Příspěvky: 65
satelitni prijimac: Prismcube Ruby
Místo/Bydliště: niekde od prešova
daj tam 2.04 je stabylnejši ja som mal 2.05 a robyl problemy

_________________
DM 8000HD Prismcube Ruby Opticum 9500HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavenie času
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2015 - 17:51 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Leden 2015 - 21:16
Příspěvky: 46
satelitni prijimac: AB IPbox Prismcube RUBY
Místo/Bydliště: Slovácko
Poděkováno: 1 krát
dugi00 napsal:
daj tam 2.04 je stabylnejši ja som mal 2.05 a robyl problemy


Downgradeovat muzu jen tim, ze updateju (nahraju) starsi soft?? Nebo je v tom nejaka specialita?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavenie času
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2015 - 23:21 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Leden 2008 - 18:07
Příspěvky: 724
satelitni prijimac: VU+ SOLO 4K
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 5 krát
Ten čas občas zblbne aj v mojom boxe-posun o 1hod,ale keď to urobí,tak stačí aktualizovať znovu čas a zas mam určitý čas pokoj.

_________________
VU+ SOLO 4K
Prismcube RubyCryptoBox650HD IPbox9900 HDD-SAMSUNG HM160HI ,oscam_ymodv18


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk