e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 11.Prosinec 2019 - 10:58

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: BLACK HOLE
PříspěvekOdeslal: 18.Červenec 2019 - 10:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Duben 2013 - 12:08
Příspěvky: 39
Poděkoval: 6 krát
Zdravím. Prosím ešte o jednu radu...Nainštaloval som si Black Hole 2.1.11 a rád by som si ho ponechal, nakoľko sa mi subjektívne zdá rýchlejší a lepšie reagujúci na DO. Samozrejme idú v ňom len FTA programy. Poprosil by som návod ale aký ako pre úplneho blba, najlepšie krok za krokom ako spojazdniť všetky ostatné. Mám len matnú predstavu o tom, že je potrebný nejaký emulátor a nejaký oscam. Prípadne či je možné odzálohovať toto v "starom" FW a preniesť do black hole - túto možnosť som neobjavil nikde. Dakujem pekne.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: BLACK HOLE
PříspěvekOdeslal: 18.Červenec 2019 - 10:49 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4735
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 232 krát
Poděkováno: 312 krát
http://ab-forum.info/viewtopic.php?t=64807

_________________
formuler f4 turbo combo , openpli, openhdf, orange pi zero, 0624, TBS3102, tanix tx6, chromecast


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: BLACK HOLE
PříspěvekOdeslal: 18.Červenec 2019 - 10:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Duben 2013 - 12:08
Příspěvky: 39
Poděkoval: 6 krát
super - prečítal som to a som z toho ešte blbší ako predtým :-) fakt už jedine krok za krokom, bojím sa, že ak budem priveľmi experimentovať tak tomu dám na frak úplne :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: BLACK HOLE
PříspěvekOdeslal: 18.Červenec 2019 - 11:54 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 04.Listopad 2007 - 17:58
Příspěvky: 547
Poděkoval: 26 krát
Poděkováno: 309 krát
pohledej v okoli nekoho kdo tomu alespon trochu rozumi a udela ti to, a treba ja bych se dival co dela a snazil bych se co to pochytit.

p.s. popsane je tu vse a dokonce nekolikrat, jak rikaval V.I.Lenin, ucit se ucit se ucit se.

_________________
Vrchní velitel pro boj ve vysoké trávě


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: BLACK HOLE
PříspěvekOdeslal: 18.Červenec 2019 - 17:36 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Duben 2013 - 12:08
Příspěvky: 39
Poděkoval: 6 krát
OK - tak napíšem ako som to (ne)urobil:
1. cez FTP v total commanderi som preniesol súbor OScam-120-r10085_PrismCube_bhp.tgz do zložky /tmp
2. cez menu black hole, Bh Addons, Install local Bhp package, som nainštaloval vyššie uvedené.
3. v menu som nastavil oscam ako default cam
4. Mal som pridať ešte oscam server do mnt/hdd0/program/tuxbox/config - ale ten už tam bol pridaný
pre istotu som reštartoval - výsledok 0,000 - žiadna zmena....niečo evidentne robím ZLE :-(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: BLACK HOLE
PříspěvekOdeslal: 18.Červenec 2019 - 21:47 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Červen 2008 - 10:00
Příspěvky: 230
Poděkováno: 5 krát
Ak sis si urobil zálohu configu z predchádzajúcej verzie, nahraj všetky súbory do configu BH. Ak si to neurobil, v prílohe máš defalt config z 2.0.6 pre Skylink ICE ( neviem čo používaš ). Rozbaľ a súbory nahraj do adresára config. nezabudní reštartnuť. V tuxbox máš všetky ( výber ktorý chceš ).


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: BLACK HOLE
PříspěvekOdeslal: 19.Červenec 2019 - 7:43 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Duben 2013 - 12:08
Příspěvky: 39
Poděkoval: 6 krát
Presne to chcem dnes skúsiť. Včera ma napadlo, že ved ak mám config ktorý je funkčný tak by sa to mohlo podariť. Alebo vyskúšam potom tie Tvoje priložené. V každom prípade Ti chcem osobitne poďakovať, že ak niekto pomôže tak si to väčšinou Ty :-) dík ešte raz.


Tak žiaľ, tento spôsob nefunguje :-( Niečo je zle nastavené ....je toto vôbec dobrý súbor pre BH 2.1.11 ? Alebo netreba ešte niečo doinštalovať ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: BLACK HOLE
PříspěvekOdeslal: 19.Červenec 2019 - 9:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Červen 2008 - 10:00
Příspěvky: 230
Poděkováno: 5 krát
Ahoj
Najprv musíš zistiť, čí Ti beží oscam - Tvoja IP:8888 ( neviem port len odhadujem ) viď obrázok. Ak sa dostaneš tam, môžeš pozrieť súbory a upravovať. Neviem kde BH ukláda configy ( tie súbory, ktoré som priložil ). BH som skúšal iba raz. Ak Ti to nepôjde, ak si nájdem večer čas, nainštalujem BH a popíšem, čo máš urobiť. Config potrebuješ to na Skylink kartu?


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: BLACK HOLE
PříspěvekOdeslal: 19.Červenec 2019 - 10:00 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Duben 2013 - 12:08
Příspěvky: 39
Poděkoval: 6 krát
cez port 8888 som sa tam nedostal a cez port 1313 mi dalo web UI. Ja neviem poriadne či na skylink kartu, ja tam žiadnu kartu nemám a na "starom"FW mi ide czlink aj sklink. Myslím, že to dosť aj nechápem :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: BLACK HOLE
PříspěvekOdeslal: 19.Červenec 2019 - 10:29 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4735
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 232 krát
Poděkováno: 312 krát
A ten pôvodný systém ti kto dodal? Ten ti bude vedieť najlepsie poradiť. Co si tam mal sa neda ani uhádnuť.

_________________
formuler f4 turbo combo , openpli, openhdf, orange pi zero, 0624, TBS3102, tanix tx6, chromecast


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: BLACK HOLE
PříspěvekOdeslal: 19.Červenec 2019 - 10:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Duben 2013 - 12:08
Příspěvky: 39
Poděkoval: 6 krát
Příloha:
oscam.sever.txt
Příloha:
oscam.povodny funkcny.txt
A tak to som kúpil od nejakého pána z Bratislavy, ja som vôbec ani netušil, čo všetko tam pôjde, len tak zo srandy som pripojil parabolu a svete div sa, išlo všetko. Mám pôvodný systém komplet zálohovaný tak experimentovať môžem. To BH sa mi páči viac a myslel som, že by som sa popri tom aj niečo naučil....takže skúšam a skúšam a nejde a nejde :-)
Tu niekto riešil presne to isté a napokon to rozbehol.....tak myslím, že už nie som daleko ....http://ab-forum.info/viewtopic.php?t=64807

...ešte som tu kdesi vyštrachal toto: - nakonfigurujte pre oscam: / usr / local / tuxbox / config a / usr / local / etc
....tak v tom / usr / local / etc som vôbec nebol...tam niečo netreba urobiť náhodou ? dík

.....ešte prikladám súbory oscam.server kde v tom mojom na ktorom to funguje nie je skoro nič a druhý je stiahnutý odtiaľto no nefunkčný....Podotýkam, že ten prvý je funkčný len s pôvodným FW 2.0.6


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk