Antik TV BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 27.Únor 2021 - 23:01

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


V tejto sekcii je zakázaná akákoľvek diskusia. Slúži výlučne pre download !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Picons Prismcube Ruby
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2013 - 10:50 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 26.Březen 2010 - 9:23
Příspěvky: 103
Poděkováno: 3 krát
Picony pro SkyLink.

Aktualizace 13.12.: + Hustler HD, + Universal Channel

Format obrazku s priponou *png , potrebny pre korektne zobrazovanie:
Příloha:
format_channellogo.jpg


Postup instalace kopírováním:

1.) rozbalit na PC do samostatného adresáře
2.) překopírovat obsah adresáře do /usr/share/xbmc/addons/script.mbox/resources/channellogo
3.) restartovat

Příloha:
picon_ruby.jpg


Příloha:
channellogo.rar


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
parabola MAXIMUM E-85 Multifocus 4x LNB - 19,2E; 23,5E; 13,0E; 0,8W
Ariva 102mini + wifi dongle


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Picons Prismcube Ruby
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2014 - 0:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Leden 2011 - 11:31
Příspěvky: 18
Po stiahnuti najnovsich z http://forum.abipbox.com/how-add-picons ... -t259.html
som zistil zopar veci co je zle alebo chyba. Je to len amatersky fix a necham spravny na profikov. Zatial som nahradil nove HD obycajnou ikonkou. Len ma hnevalo ze tam nic nie je.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Picons Prismcube Ruby
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2015 - 0:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Leden 2011 - 11:31
Příspěvky: 18
Novsia verzia


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Picons Prismcube Ruby
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2015 - 9:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Leden 2011 - 11:31
Příspěvky: 18
Pridane zmeny SkyLink 6.1.2015 a nove loga su uz transparentne.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Picons Prismcube Ruby
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2015 - 20:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Leden 2011 - 11:31
Příspěvky: 18
Pridane zmeny SkyLink 13.1.2015, plus pridane radio loga a niektore starsie loga upravene.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Picons Prismcube Ruby
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2015 - 16:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Leden 2011 - 11:31
Příspěvky: 18
Vytvorena tema na diskusiu Picons Prismcube Ruby - Diskusia


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Picons Prismcube Ruby
PříspěvekOdeslal: 19.Říjen 2015 - 10:27 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1502
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 179 krát
Aktualizovane! Po Skylink zmenach + Freesat, Pikony na stiahnutie aktualizovane ku dnu 7.10.2015. Spolu Pikony pre vyse 1500 TV programov.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Na SZ ohľadom problému vášho prijímača neodpovedám,od toho je predajca!!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Picons Prismcube Ruby
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2016 - 15:16 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 374
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 14 krát
Zopár zmien v SkyLink a FreeSat, možno nie všetky. Vytvorené: 30.1.2016
Příloha:
channellogo.rar


Obsah kopírovať do adresára: /usr/share/xbmc/addons/script.mbox/resources/channellogo

Kvôli správnemu zobrazeniu napr. v FreeSat - Jednotka HD, U-tv....a podobné treba vykonať tieto kroky:

V programe "PrismcubeManager" otvoríme "Channel">Channel Editor, a načítame nastavené stanice z boxu. (Load from PVR)
Příloha:
step1.jpg

Do hladania zapíšeme napr:"Jednotka HD" a skontrolujeme "Satelite Name" - v našom prípade "Thor - Intelsat"
Příloha:
step2.jpg

Pravým gombíkom na myši zvolíme "Edit Channel" a zmeníme "Sid" hodnotu na 1012 (tak mám modifikované v channellogo)
Příloha:
step3.jpg

Po dokončení editácií pošleme už modifikovaný channellist do prijímača (Send to PVR)
Reštart prijímača a v našom prípade logo kanála - Jednotka HD,by sa mal zobrazovať už korektne.

Dalšie zmeny čo treba editovať týmto postupom je "U tv", "Sid" nová hodnota 1014.
Tie hodnoty si vie každý vybrať sám, terba si len vyhladať v "Channellogo.xml" volný "Sid" a pridať další riadok správne.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Vu+Solo4K - OpenATV 6.3 + DM500HD - OpenPli + DM8000HD - OpenATV 6.3
+ 28,5E - 23,5E - 19,2E - 16E - 13E - 0,8W


Naposledy upravil(a) piki75 dne 12.Únor 2016 - 17:25, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Picons Prismcube Ruby
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2016 - 3:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 17.Listopad 2009 - 12:34
Příspěvky: 48
Poděkoval: 5 krát
Díky moc za super návod. Podle tohoto jsem zvládl editaci i já, takhle si představuji podrobný návod. Ještě jednou díky.

_________________
Octagon SF 3038 E2 HD, HDBox 9200, 2 x HDBox 9105+, Amiko MicroHD SE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Picons Prismcube Ruby
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2016 - 8:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Květen 2011 - 19:09
Příspěvky: 8
Mám s tím trošku problém.... Freesat Česká republika má trošičku jiné údaje u Jednotky HD-viz.příloha. Pokusil jsem se změnit Sid dle tvého postupu, ale pak se hlásila jako zakódovaná. Je totiž shodný Sid s Filmboxem, takže nejde pořádně přiřadit picon odpovídající programu, čili oba programy mají buď ten či onen shodný. Můžeš poradit jak na shodný Sid. Díky.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Picons Prismcube Ruby
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2016 - 23:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 17.Listopad 2009 - 12:34
Příspěvky: 48
Poděkoval: 5 krát
Tak bohužel i já se přidávám se stejným problémem. Opravil jsem Jednotku HD dle návodu a dále programy JOJ HD, ČT D/Art a Sportklub Hungary a 2 programy hlásí žádná služba a 2 kodováno. Přitom bezprostředně po opravě a restartu boxu vše fungovalo. Druhý den tento problém. Je z toho nějaká cesta ven? Předem moc děkuji.

P.S. Zatím tedy používám původní soubor jak byl nahrán a nechodící programy jsem smazal a znovu naladil ( jsou tedy se špatným logem ).

_________________
Octagon SF 3038 E2 HD, HDBox 9200, 2 x HDBox 9105+, Amiko MicroHD SE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Picons Prismcube Ruby
PříspěvekOdeslal: 11.Únor 2016 - 23:20 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 374
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 14 krát
Příloha:
channellogo.rar

Pridané nové kanáli FreeSat + Austriasat Hungary 9E (Hello HD)

Pridám ešte link na diskúsiu ohľadom "channellogo" , lebo tu je len download sekcia !!! >>> : viewtopic.php?f=244&t=61397


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Vu+Solo4K - OpenATV 6.3 + DM500HD - OpenPli + DM8000HD - OpenATV 6.3
+ 28,5E - 23,5E - 19,2E - 16E - 13E - 0,8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Picons Prismcube Ruby
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2016 - 10:16 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 374
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 14 krát
Pridané IN TV slovakia
Zopár úprav FreeSat
Příloha:
channellogo.rar


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Vu+Solo4K - OpenATV 6.3 + DM500HD - OpenPli + DM8000HD - OpenATV 6.3
+ 28,5E - 23,5E - 19,2E - 16E - 13E - 0,8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Picons Prismcube Ruby
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2016 - 7:20 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2399
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 7 krát
Podla mna je nezmysel menit SID v settingu kanalov, naopak treba zmenit spravne sid v ChannelLogo.xml

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Picons Prismcube Ruby
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2016 - 20:48 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 374
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 14 krát
Nechcem sa do toho spustiť, ale toto je jedine správna cesta k riešeniu keď provider pod rovnakým SID vysiela programy. Zisti si to, alebo prečítaj si toto vlákno vyššie.

_________________
Vu+Solo4K - OpenATV 6.3 + DM500HD - OpenPli + DM8000HD - OpenATV 6.3
+ 28,5E - 23,5E - 19,2E - 16E - 13E - 0,8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Picons Prismcube Ruby
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2018 - 9:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Říjen 2016 - 20:35
Příspěvky: 3
Poděkoval: 1 krát
Ahoj, nemáte někdo aktuálnější verzi picon pro Skylink 23,5 ? Předem díky za ifo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: RE: Re: Picons Prismcube Ruby
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2018 - 10:05 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Říjen 2010 - 18:43
Příspěvky: 67
satelitni prijimac: VU+ SOLO2
Poděkováno: 1 krát
KarlosBados napsal:
Ahoj, nemáte někdo aktuálnější verzi picon pro Skylink 23,5 ? Předem díky za ifo
Ja som si stiahol počiny aktuálne cez Google - chocholousek picon. Dá Ti linku na stiahnutie. Si tam aj iné družice.

Odoslané z ONEPLUS A5000 pomocou Tapatalku

_________________
Opticum HD X403P, model: ALi-3602, SW verze: 06020200_1.1.70 EMU, HW verze: ALI-HD3-LV-VER3.0, LOADER VERSION: M3602B 1.1.3

VU+ SOLO2, Openpli 4.0 PLi-OE, Firmware version: 4.0, Driver Date: 3.13.5+20151201-r0.1, Kernel version: 3.13.5, Gui version: 2016-02-12, motor SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: RE: Re: Picons Prismcube Ruby
PříspěvekOdeslal: 21.Duben 2018 - 15:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 11.Červen 2007 - 8:11
Příspěvky: 42
satelitni prijimac: Primscube, Cryptobox 650
Místo/Bydliště: TR
Poděkováno: 4 krát
Lisiak7 napsal:
KarlosBados napsal:
Ahoj, nemáte někdo aktuálnější verzi picon pro Skylink 23,5 ? Předem díky za ifo
Ja som si stiahol počiny aktuálne cez Google - chocholousek picon. Dá Ti linku na stiahnutie. Si tam aj iné družice.

Odoslané z ONEPLUS A5000 pomocou Tapatalku

Ahoj môže vložiť link, lebo všetko čo som stiahol a na kopíroval bolo nefunkčné.
Ďakujem.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Duben 2018 - 16:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Říjen 2010 - 18:43
Příspěvky: 67
satelitni prijimac: VU+ SOLO2
Poděkováno: 1 krát
thogh napsal:
Lisiak7 napsal:
KarlosBados napsal:
Ahoj, nemáte někdo aktuálnější verzi picon pro Skylink 23,5 ? Předem díky za ifo
Ja som si stiahol počiny aktuálne cez Google - chocholousek picon. Dá Ti linku na stiahnutie. Si tam aj iné družice.

Odoslané z ONEPLUS A5000 pomocou Tapatalku

Ahoj môže vložiť link, lebo všetko čo som stiahol a na kopíroval bolo nefunkčné.
Ďakujem.
Nechcem porušiť pravidlá fóra. Daj si do Google vyhľadať výraz chocholousek pričom a dá Ti linku, kde si stiahnem družicu ktorú potrebuješ a aj rozmery piconov.

Odoslané z ONEPLUS A5000 pomocou Tapatalku

_________________
Opticum HD X403P, model: ALi-3602, SW verze: 06020200_1.1.70 EMU, HW verze: ALI-HD3-LV-VER3.0, LOADER VERSION: M3602B 1.1.3

VU+ SOLO2, Openpli 4.0 PLi-OE, Firmware version: 4.0, Driver Date: 3.13.5+20151201-r0.1, Kernel version: 3.13.5, Gui version: 2016-02-12, motor SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Picons Prismcube Ruby
PříspěvekOdeslal: 21.Duben 2018 - 16:09 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 9:32
Příspěvky: 2111
satelitni prijimac: Samé VU+ a DM
Poděkoval: 23 krát
Poděkováno: 102 krát
Naco spekulujete ako hodinarsky ucni ? :wink:
Tu mas priamo link https://drive.google.com/drive/folders/ ... 3NrdW5hTEE

_________________
Nosce te ipsum.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk