e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 24.Září 2018 - 18:31

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2017 - 9:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Leden 2007 - 12:24
Příspěvky: 57
Ahoj,

mám Cryptobox 650HD a po nahrátí posledního firmwaru (patch), mě začal automaticky dekódovat všechny kanály Skylinku.
Koukám na to jak blázen, žádná vložená karta, nepřipjeno k žádnému serveru a Skylink normálně jede.
Další věc kterou jsem viděl poprve (nevím zda to s tím nějak souvisí) je že v seznamu kanálů byly kódované kanály napsány žlutým fontem a volné klasicky bílím.

Když jsem odpojit ethernet.kabel tak to přestalo dekódovat, takže to muselo tahat někde z netu, ale jak píši vše bylo v továrním nastavení.

Nějaké vysvětlení?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2017 - 10:50 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 449
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
Si nestiahol niečiu zálohu aj s nastavením šare? Odkial si stahoval?

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2017 - 10:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Leden 2007 - 12:24
Příspěvky: 57
makatch napsal:
Si nestiahol niečiu zálohu aj s nastavením šare? Odkial si stahoval?


to jsem právě kontroloval a v Xtras - Client, není vyplněn žádný server


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2017 - 11:36 
Online
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Říjen 2011 - 15:01
Příspěvky: 249
satelitni prijimac: Xtrend,Gigablue,Dm900
Místo/Bydliště: SK
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 27 krát
Tak kukaj

_________________
Xtrend,Gigablue,Dm900


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2017 - 12:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Leden 2007 - 12:24
Příspěvky: 57
stahoval jsem to odtud z fóra:
650HD_V1.09.17769_07-01-2017.rar [4.1 MiB]

nikomu jinému se to takto nechová? nechápu :-) jedině že by to autor toho firmwaru stáhl a nahradil to opraveným jinak nevím, myslel jsem třeba že ten Skylink prolomili a jede to přes nějaký softcam nebo tak něco


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2017 - 9:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 28.Květen 2009 - 15:36
Příspěvky: 278
satelitni prijimac: AB crypto 650HD +500Hd
Poděkoval: 53 krát
Poděkováno: 6 krát
tak sa nám pomaly blíži 1.apríl :smoke:

_________________
ABcryptobox 500HD +650HD + 700 HD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2017 - 9:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1247
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 21 krát
Poděkováno: 114 krát
lubomir63 napsal:
tak sa nám pomaly blíži 1.apríl :smoke:

Prečo 1.apríl táto vec je známa už dávno. Jednoducho jeho S/N je na g-share serveri tak mu to ide ale len na chvíľu bolo to také promo na ALI procesoroch, zistil si to že to to bolo žltým označené.

_________________
Lovu a lesu zdar!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Březen 2018 - 21:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Březen 2016 - 7:06
Příspěvky: 3
Poděkoval: 1 krát
Našel jsem u jiného tématu tuto zprávu:
V decembri 2016 sa na nas trh dostala varka velmi zaujimavych Cryptoboxov. Obsahovali verziu nepatchovaneho softveru, ktory sa od normalnej verzie nelisil cislom verzie softveru, ale mal zaujimavu vlastnost: konektoval sa na IP adresu 41.xxx.yyy.zzz a dekryptoval (bez patchovania) spanielske a talianske programy z 19-ky, vacsinu ces a slo skaj programov z 23-ky a dokonca aj ruske a polske kanaly z 9-tky. A ako sa dali rozlisit od normalnych ABC-ciek? Programy, ktore dekryptovali, boli v zozname zlte...
Asi štěstí na přístroj. :D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Duben 2018 - 19:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Leden 2010 - 11:55
Příspěvky: 94
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
zaujimavost aj ja ho mam ab-650hd g-share ide stabilne aj na softe clone SR-200Hyper To CryptoBox 650HD ide nahrat aj soft Geant-2500 Plus-gshare.bin


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Duben 2018 - 19:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Leden 2010 - 11:55
Příspěvky: 94
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
Geant_2000HDHYBRID TO AB-Cryptobox 650HD V2.15 18586 12 09 2017


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Duben 2018 - 21:55 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Únor 2007 - 11:43
Příspěvky: 264
Poděkováno: 24 krát
Nahraj si komplet zálohu na USB z prijímača v ktorom máš v x-tras Klient nastavený sharing. Zálohu nahraj do prijímača 2 a v x-tras vymaž údaje Klienta. Sharing ide. Urob komplet zálohu prijímača 2 (už bez nastavenia Klienta) nahraj ju do prijímača 3. Sharing ide, Klient žiadny. Takto môžeš pokračovať ďalej na 4, 5, 6 atď. Zaujímavé že? To je celý zázrak, len poskytovateľ sharingu ťa asi vypne!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Duben 2018 - 21:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Únor 2007 - 11:43
Příspěvky: 264
Poděkováno: 24 krát
Ajhľa, vyrobil som zázračné AB CryptoBoxy.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk