AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 01.Říjen 2022 - 13:46

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: seting ab 650
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2022 - 15:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Leden 2011 - 11:40
Příspěvky: 36
Ahojte, nemate niekto aktualny zoznam kanalov skylink na ab 650 mam ab 600 aj 650 .Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: seting ab 650
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2022 - 15:28 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 297
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 69 krát
Zartujes, ze?
To aj na stroj co ma FASTSCAN a v zozname je aj Skylink treba somrovat?
Ci Ti treba napisat co mas postlacat.. ](*,)
Ved naladenie je x krat rychlejsie a aktualne oproti tomu, co by si dostal,
nehladiac na to ze budes mrkotat ked v setingu budu aj stanice z 13 ky
a Ty ju nahodou nemas..

_________________
Do r. 2015 ako alfsvk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: seting ab 650
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2022 - 15:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Leden 2011 - 11:40
Příspěvky: 36
Co mam postlacat mi nemusis pisat ,jedine co teraz stlacim je enter kapacita


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: seting ab 650
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2022 - 17:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Únor 2007 - 11:43
Příspěvky: 67
Poděkováno: 11 krát
Na 650 je setting rovnaký ako na 600.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: seting ab 650
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2022 - 18:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Leden 2011 - 11:40
Příspěvky: 36
Seting ab 600 mám na usb kľúči,len som chcel vedieť ci ho zoberie aj tá 650.Dik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: seting ab 650
PříspěvekOdeslal: 11.Srpen 2022 - 13:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Prosinec 2009 - 16:46
Příspěvky: 78
Poděkováno: 18 krát
Setting přenáší nejen seznam kanálů vč. oblíbených, dále i nastavení družic (Diseqc) i případné sdílení / nastavení internetu. Takže pokud ho budeš mít od někoho, tak se tam přenese vše i co nechceš, nehledě že mohou nastat problémy s různými verzemi FW (proto se dává továrko při updatech). Není jednodušší si to přeskenovat funkcí FastScan ? Je jich tam více vč. SkyLink CZ/SK.
PS: teoreticky je setting 600 a 650 stejný, může však nastat problém viz výše !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: seting ab 650
PříspěvekOdeslal: 11.Srpen 2022 - 18:52 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 07.Září 2011 - 22:32
Příspěvky: 786
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 46 krát
ja osobne nemam nejak v oblube fastscan, pretoze nie kazdemu sa moze pacit tabulka, ktoru produkuje skylink, vratane nezmyselnych kanalov z 19.2E a kratke_pole spominal dokonca aj 13E. Samozrejme tych AB XXX uz nie je tak mnoho, ale stale niekto otravuje.

Niekedy som to robil tak, ze som vsetky TP z druzice 23.5E vymazal, okrem tych 10-15 z ktorych vysiela skylink. Dal som scan, co neskutocne zrychlilo proces (lebo nemuselo cakat pri kazdom TP bez signalu).
Naskenovalo to asi 150 kanalov a rucne som ich v boxe poukladal.

Trochu pracne, ale myslim si, ze lepsie ako fastscan.
Ak ma niekto zaujem o prvych 20-30 kanalov z fastscanu, tak nic lepsie a rychlejsie nie je, ale inak je to naprd


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: seting ab 650
PříspěvekOdeslal: 23.Srpen 2022 - 18:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Prosinec 2012 - 20:11
Příspěvky: 14
Poděkováno: 1 krát
Zvykol som použiť fastscan aj keď ho nechcem. Po naskenovaní fastscanom som všetko súvisiace s fastscanom vypol a zoradil zoznam programov podľa svojich potrieb.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk