e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 13.Listopad 2019 - 22:25

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 32 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX E2 N-BOX Enigma 2
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2015 - 15:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Květen 2013 - 10:10
Příspěvky: 81
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
Máš tam ten správná imidž nahraný ?
http://sapro.cz/ftp/index.php?&directio ... Enigma%202


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX E2 N-BOX Enigma 2
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2015 - 16:49 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Květen 2011 - 16:58
Příspěvky: 46
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 1 krát
Jasne mam tam tento http://uloz.to/xEYwyuZu/v86-openbox-n-box-v02-2015-rar
Je to z toho odkazu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX E2 N-BOX Enigma 2
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2015 - 14:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Květen 2013 - 10:10
Příspěvky: 81
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
jede to na Oscam 7119_sc0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX E2 N-BOX Enigma 2
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2015 - 22:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Květen 2011 - 16:58
Příspěvky: 46
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 1 krát
teraz som mimo,dalšie pokusy budem robiť až v stredu-skusim sa zamerat na Oscam 7119_sc0,na inom oscame to nefunguje?
Netreba tam nastavit nejakého dalšeho redera?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX E2 N-BOX Enigma 2
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2015 - 19:07 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Říjen 2007 - 18:11
Příspěvky: 6
Neví někdo co dělat ,když svítí pouze "load" na displeji a přístroj nechce najet? Díky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX E2 N-BOX Enigma 2
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2015 - 20:02 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Říjen 2007 - 18:11
Příspěvky: 6
Už vím - sem baran


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX E2 N-BOX Enigma 2
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2015 - 0:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Květen 2011 - 16:58
Příspěvky: 46
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 1 krát
Tak som zviťazil,bolo treba vymazať križiky v oscam.confg,a ide aj web rozhranie aj zdielanie cez RS 232 a nielen svoju kartu ale aj share.
Ďakujem všetkym ktorý sa mi snažili poradiť,hlavne show-man-ovi a s@pro-vi,a prajem všetkým krásne a pohodové vianočné sviatky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX E2 N-BOX Enigma 2
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2015 - 9:34 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2673
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 33 krát
Ake kriziky?
Mal si:
#[serial]
device= dsr9500://anonymous@/dev/ttyAS0
Tak samozrejme ked je tam krizik, tak oscam to neberie do uvahy.
Miesto anonymous tam môzes mat zadefinovaneho usera, ktoreho budes mat v oscam.user a este môzes zadefinovat aj bautrate, ale mne s showboxom oscam (v uplne inom stb, ale to je jedno, zalezi iba od oscamu, ci podporuje serial) pracuje najstabilnejsie takto.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX E2 N-BOX Enigma 2
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2015 - 23:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Květen 2011 - 16:58
Příspěvky: 46
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 1 krát
Ano take križiky.
Ja som si ich nevšimol v oscam.confg,nevedel som cez aký oscam funguje zdielanie cez RS 232.Skušal som cez Hyperterminal stale nič bol som docela sklamany,všelijaké konbinácie stále nič.
Potom mi s@pro poradil cez aký oscam to funguje,tak som sa na ten zameral,už som aj kapituloval že to dam dohromady na zdelanie cez net a karta pojde do openbox 810.Len mi nešlo web rozhranie aby som mohol nastaviť to zdelanie cez net,tak som sa bavil s konfigurakmi a zbadal som že na webif je križik tak si vravim že to bude ono-je to vypnute,potom vidim aj na serial su križiky,tak som ich všetky vymazal a potom mi vypnul internet-mam nastavené že mi rano o tretej vypina router.Treba isť spať.
Takže keď som sa zobudil zapnem satelit a hľa zdiealnie funguje aj cez net aj cez RS 232,aj web zozhranie.Super.
Takže už iba doladenie a mohol isť z domu,robil som to znamemu.Odpadol mi kameň zo srdca.
Nikde v návode na zdielanie cez RS 232 není totiž napisané o úprave confg. a ani ktorý oscam funguje,a keď som sa pytal či treba niečo niekde nastaviť nikto mi neporadjl že su tam tie križiky a treba ich vymazať-len že to funguje.
Ale aspoň som sa zas niečo nového naučil,hovorí sa že najlepšie sa učí na vlastných chybách.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX E2 N-BOX Enigma 2
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2015 - 21:04 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2673
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 33 krát
Inac, ked najdes wicardd pre svoj box, tak serial v nom beha ovela stabilnejsie.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX E2 N-BOX Enigma 2
PříspěvekOdeslal: 25.Prosinec 2015 - 11:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Květen 2011 - 16:58
Příspěvky: 46
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 1 krát
Ten box nebol pre mna,daval som to dohromady pre známeho,a už so mu ho nainštaloval,dúfam že nebude otravovat že mu to nejde.
I keď už na druhý den volal že mu idú iba neplatené programy.
Takže ten oscam není stabilný?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX E2 N-BOX Enigma 2
PříspěvekOdeslal: 25.Prosinec 2015 - 13:33 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2673
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 33 krát
U niektorych verzii oscamu serial nejde, aj ked by mal, u niektorych su ciastocne vypadky u niektorych casom vypadne uplne. Potom musis openbox vypnut na chvilu z elektriky. Dost stabilny na to byva oscam ymod. Napr t56. Ale wicardd mi nevypadol skoro nikdy. Aj ked v poslednej dobe showbox s300(protokol serial rovnaky, ako v openbox 8xx) zapinam iba obcas, tak vzdy bezi. Mam v linux stb spusteny oscam 10370(tam serial vypadava po par sekundach a znova bezi a dokola, takze mam ho vypnuty) s dvbapi a cez newcamd posielam ecm na wicardd bez dvbapi, ktory cez serial posiela na showbox. Funguje vratane readera "z vonku", aj ked na sd boxe v skylinku iba par platenych stanic.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 32 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk