e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Listopad 2019 - 12:45

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2016 - 20:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Březen 2016 - 14:51
Příspěvky: 2
Poděkoval: 2 krát
Práve som zakúpil Openbox S3 mini HD a neviem rozbehať Skylnk kartu.
Ostatné voľné programy idú.
Verzia softu:104 z 5.januára 2016


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2016 - 20:17 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
karta sa vklada cipom hore a v Menu - podmieneny pristup, treba nastavit typ karty - teda Cryptoworks, alebo Irdeto .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Duben 2016 - 22:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Červen 2011 - 20:02
Příspěvky: 2
Poděkováno: 1 krát
Mne uz prisly minimalne dva s3 mini HD kde bol pokryveny koncovy spinac v citacke kariet ma mat kontakt ked sa vlozi karta ale nemal tak som ich povyrovnaval a citacky idu ako hodiny


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Květen 2016 - 15:18 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Únor 2009 - 22:16
Příspěvky: 232
satelitni prijimac: Coolstream Tank,S3mini
Mne prisli asi tri boxy, ktore zamrzaju po cca hodine, niektory po par dnoch. Nejdu ani vypnut dialkovym, pomoze az vyp/zap z napajania.Mate niekto podobnu skusenost, pripadne poradit co s tym? dik


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2016 - 18:17 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Listopad 2008 - 14:29
Příspěvky: 67
satelitni prijimac: all
Poděkováno: 1 krát
fatter napsal:
Mne prisli asi tri boxy, ktore zamrzaju po cca hodine, niektory po par dnoch. Nejdu ani vypnut dialkovym, pomoze az vyp/zap z napajania.Mate niekto podobnu skusenost, pripadne poradit co s tym? dik

Tiež som mal jeden box čo po hodine zamrzol a neviem prečo.... nakoniec som ho použil pre zdieľanie ako klienta a tam funguje.... Viete niekto v čom je problém ?

_________________
AB IPBox 99HD + 500 GB HDD,
Flash : E2 ABCOM 10.06.2013,
USB 1G : PKT IPBOX 99 E2 HYPERION V3 IMAGE (sdb1 - vfat uImage, sdb2 - ext3)

http://www.nobyelsat.sk


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Leden 2017 - 15:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Leden 2013 - 18:49
Příspěvky: 24
Poděkoval: 2 krát
Tiež už začínam byť zúfalý.. v posledných dňoch som inštaloval nové AB Cryptoboxy 700 HD bez akéhokoľvek problému.. tam aj to menu bolo pomerne pekne s kvantom nastavení..

Mám aj malý S3 mini (potrbeujem malý prijímač s RF výstupom) a ani za boha neviem rozbehať skylink.. signál skvelý, kvalita tiež.. voľné programy idú nádherne.

Prístroj ale absolútne nereaguje na zasunutie karty (vkladám ju čipom hore). Už dobré 3 hodiny skúšam reautorizáciu, no nič.. nemá niekto nejakú radu?

Takisto som sa dočítal, že v "Menu" mám nájsť "Podmienený prístup".. keď ma ale zabijete, nič podobné tam nevidím..


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Leden 2017 - 16:23 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 27.Červenec 2007 - 14:34
Příspěvky: 192
satelitni prijimac: SS2,Openbox 810,Openbox S2 Hd
Místo/Bydliště: EU
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 1 krát
Takisto som sa dočítal, že v "Menu" mám nájsť "Podmienený prístup".. keď ma ale zabijete, nič podobné tam nevidím..
Aký máš soft? Stlačíš menu a dole je, zvrchu Inštalácia,Správca kanálov,,,a posledné by to malo byť Podmienený prístup. Tam si nastavíš čítačku na cryptoworks. Pozor,berie len ice karty, tie M7 neberie!

_________________
Skystar 2, Openbox X-810, motor SG-2100, Openbox S2 HD, LNB Gold Edition Single 0,1 dB,100 AL, Gital, DI BOX T-22, USB DVB-T


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Leden 2017 - 17:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Leden 2013 - 18:49
Příspěvky: 24
Poděkoval: 2 krát
Vďaka Janko, firmware sa mi podarilo zaktualizovať. Kartu mám Irdeto ICE, ale aj tak ju nemôžem rozchodiť.. už som z toho všetkého zúfalý.. TA3 a ďalšie voľné programy idú v poriadku. Kódované ani za boha..

Poplatok je zaplatený, karta je v poriadku. V prístroji som vyskúšal nastaviť ako IRDETO, tak aj CRYPTOWORKS. Absolútne žiaden rozdiel, ani po opakovanom reštarte a reautorizácii karty :/

EDIT: IDE TOOO :D Po 4 hodinách piplania sa to ideee!


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk