Antik TV BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Leden 2021 - 15:17

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


Upozornenie predajcom sat. techniky !
Toto fórum je založené pre užívateľov sat.techniky ! Akákoľvek, aj skrytá reklama ,smerujúca na stránky komerčných spoločností, bude po zásluhe odmenená .

A: V príspevkoch nieje možné žiadať o refresh kariet operátorov Skylink a CSlink.
1. Název příspěvku musí odpovídat obsahu otázky - (nepojmenovávat téma jako pomoc, žádost o radu apod.) To, že chce uživatel založením příspěvku požádat o pomoc, je všem jasné ...
Také pojmenování podle názvu přijímače moc nevypovídá o samotném dotazu.
2. Než položíte dotaz, zkuste využít funkci HLEDAT - hodně příspěvků je zde stále dokola a tak není potřeba vytvářet novou diskusi.
3. Pokud je pro konkrétní přijímač vytvořena na ABF samostatná kategorie, své dotazy pište přímo tam
4. Pre vkladanie logov a podobných súborov treba využiť možnosť vloženia ako prílohy a nie ich vkladať do príspevkov ako XX riadkové texty.
5. Nedodržování těchto základních pravidel může vést k tomu, že bude váš dotaz bez upozornění smazán!
6. Maximalna veľkosť prílohy - 1MB .



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 26 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: strong 6511
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2013 - 18:08 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Březen 2009 - 16:52
Příspěvky: 5
Poděkoval: 3 krát
strong 6511 prosim vas nemate poruke sw emu lebo mne sa to nepodarilo najst


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: strong 6511
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2013 - 18:19 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 17.Červen 2007 - 19:22
Příspěvky: 492
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
Tak toto emu ani nemá, je to origo cryptoworks


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: strong 6511
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2013 - 18:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Květen 2010 - 19:32
Příspěvky: 249
Místo/Bydliště: doma a okolie
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 26 krát
Ale je ,čo by nebol...
SRT6510-6511-X-v2.81-09.10.14.zip


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: strong 6511
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2013 - 18:35 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Květen 2009 - 18:51
Příspěvky: 1159
satelitni prijimac: nic staleho...
Poděkováno: 3 krát
oficialni:
http://www.bugata.sk/index.php/pocitace ... 6-official
UpgradeV1.12.exe
http://www.aerial.sk/na-stiahnutie/Stro ... eV1.12.exe

http://www.sat-planet.net/showthread.ph ... -Tutorials

_________________
out of order...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: strong 6511
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2013 - 19:24 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Březen 2009 - 16:52
Příspěvky: 5
Poděkoval: 3 krát
chalani nejde mi to ten UpgradeV1.11 nemate postup


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: strong 6511
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2013 - 22:01 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Březen 2009 - 21:21
Příspěvky: 258
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 2 krát
márna Tvoja snaha. Kúp si radšej iný črep, na ktorom sa to dá


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: strong 6511
PříspěvekOdeslal: 27.Leden 2013 - 9:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 13.Listopad 2006 - 8:18
Příspěvky: 185
Poděkováno: 4 krát
plesi napsal:


Tiez marne hladam aktualny FW. Mam tam novsi 2.86, na bugata.sk je len verzia 2.81
Upgrade V1.12.exe ale zposobil iba padnutie WinXP.
Tutorial ................este nieje April...............

Mate niekto lepsie odkazy? Ak to nedam do tyzdna do poriadku pojde to do kontajnera.
Pri slovach Strong sa mi dviha bachor, a to nehovorim o volbach hlavy statu v CR.

_________________
motto: Zvedněte zadky a jděte ven, do přírody, tam je to FullHD, 3D, stereo Hifi a hlavně je to ZADARMO.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: strong 6511
PříspěvekOdeslal: 27.Leden 2013 - 9:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Říjen 2006 - 18:11
Příspěvky: 58
Já se strongama nemám problém. Prošlo mi rukama několik kousků srt 6500cw a s kartami cw nebo ice fungují bez problémů, jenom je třeba občas vyměnit elyty ve zdroji, ale to je nutné i u jiných přijímačů.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: strong 6511
PříspěvekOdeslal: 27.Leden 2013 - 9:34 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 13.Listopad 2006 - 8:18
Příspěvky: 185
Poděkováno: 4 krát
mira napsal:
Já se strongama nemám problém. Prošlo mi rukama několik kousků srt 6500cw a s kartami cw nebo ice fungují bez problémů, jenom je třeba občas vyměnit elyty ve zdroji, ale to je nutné i u jiných přijímačů.

Máš PLSE aktuální firmware? Mám SW 2.86 loader 1.08. Bohužel se nechová korektně. Ještě kouknu na ty kondry.
Díky.

_________________
motto: Zvedněte zadky a jděte ven, do přírody, tam je to FullHD, 3D, stereo Hifi a hlavně je to ZADARMO.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: strong 6511
PříspěvekOdeslal: 27.Leden 2013 - 9:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Říjen 2006 - 18:11
Příspěvky: 58
Bohužel na tvůj typ soft nemám,ale myslím, že tyto přijímače nejsou určené na nějaké velké experimentování se softem. Na tyto účely musíš mít jiné značky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: strong 6511
PříspěvekOdeslal: 27.Leden 2013 - 9:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 13.Listopad 2006 - 8:18
Příspěvky: 185
Poděkováno: 4 krát
mira napsal:
Bohužel na tvůj typ soft nemám,ale myslím, že tyto přijímače nejsou určené na nějaké velké experimentování se softem. Na tyto účely musíš mít jiné značky.

já nechci experimentovat jen to dát do pořádku. Bohužel na http://www.strong.tv u tohoto modelu není download FW. Co teď? Kontejner....................

_________________
motto: Zvedněte zadky a jděte ven, do přírody, tam je to FullHD, 3D, stereo Hifi a hlavně je to ZADARMO.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: strong 6511
PříspěvekOdeslal: 27.Leden 2013 - 10:35 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Květen 2009 - 18:51
Příspěvky: 1159
satelitni prijimac: nic staleho...
Poděkováno: 3 krát
Na strong toho moc neni a hledat si to budes muset sam.
"How to" snad nepotrebujes...
SRTLoader_Software_Uploaders_Middle East & Africa
www.satfriends.com/download.php/201871- ... ast-Africa

Loader SRT 6510 & 6511 - V 1.11.zip

_________________
out of order...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: strong 6511
PříspěvekOdeslal: 27.Leden 2013 - 13:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Květen 2010 - 19:32
Příspěvky: 249
Místo/Bydliště: doma a okolie
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 26 krát
tu máš loader a EMU soft-u mňa funkčné... :wink:


Naposledy upravil(a) marval dne 22.Březen 2013 - 12:29, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: strong 6511
PříspěvekOdeslal: 27.Leden 2013 - 14:22 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Květen 2009 - 18:51
Příspěvky: 1159
satelitni prijimac: nic staleho...
Poděkováno: 3 krát
Ze mu spadne system,neni nase chyba...

_________________
out of order...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: strong 6511
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2013 - 12:24 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Březen 2009 - 11:49
Příspěvky: 6
Dotaz - existuje nějaký fw, který upraví čtečku tak, aby četla IRDETO? Nikde jsem zatím nic nenašel... :-(
Díky za odpověď... :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: strong 6511
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2013 - 15:37 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Listopad 2010 - 11:01
Příspěvky: 575
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Prosim vas ako tam nahrat aktualny softcam.key skusam secko aj cez upgrade 1,11 a nic ked dam upload key tak furt ostava to iste aj ked som skusal zmenit,pomozte mi

_________________
Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: strong 6511
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2013 - 17:45 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Listopad 2010 - 11:01
Příspěvky: 575
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
uz som to rozchodil :lol: :lol:
treba sw 2,81 a tajne menu 0000 a zapne sa nam EMU
menu-program settings-upravit tlacidla[key edit]
zadal som rucne keys na skylink a ide krasne kolega bude stastny heh :Yahoo!: :Yahoo!:

_________________
Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: strong 6511
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2013 - 12:40 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 13.Únor 2011 - 18:48
Příspěvky: 526
satelitni prijimac: GM 9080,GI Voyager II
Poděkováno: 2 krát
Já se pokoušel rozchodit EMU Skylink na SRT 6126 a taky bez úspěchu takže se vrátil zpátky do skříně. Za rozčilování tahle značka fakt nestojí.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: strong 6511
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2013 - 13:18 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 2029
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 74 krát
S kartami cryptoworks a aj ICE tieto sateletné prijímače prijímače fungujú v pohode. :)
Obchodné reťazce ich medzi ľudom pospolitým rostrúsili hromadu a podpora je skutočne mizerná. :o
Pre niektoré typy je už problém čo len zálohovať ladenie a výmena softu je len sen #-o

_________________
Prvý satelitný prijímač OTF SR95
Z novšieho, v každom rožku je toho trošku. Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta a Antik MINI 3 box, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: strong 6511
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2013 - 13:03 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 29.Leden 2009 - 1:27
Příspěvky: 102
Zdravim,

ospravedlnujem sa ze s takou starou sunkou tu otravujem, dostal sa mi do ruk od znameho. Chcel som mu nahodit Emu, aspon nieco z Astre1. Podla co sa tu pisalo som tam dal soft. 2.81 v Program menu pribudol riadok Uprava Tlacidiel, ORF som aj nahodil, aj idu, ale frekvencia 12344H27500 z A1 nejde, stale su dane stanice zakodovane (Planet, Animax, Hustler), dany riadok v Cryptoworks chybal tak som ho pridal, ale ani tak nepomohlo (0D05 000010 CF20 00 a 01). Ak vie niekto pomoct. Skusal som ten softcam.key hladat po nete, nenasiel som, ak by niekto hodil sem odkaz. Cez UpgradeV1.12 som ani nenasiel polozku cez kt. sa da subor s key vlozit do STB.

Vopred vdaka.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 26 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: tomas154 a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk