e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Listopad 2018 - 10:00

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


Upozornenie predajcom sat. techniky !
Toto fórum je založené pre užívateľov sat.techniky ! Akákoľvek, aj skrytá reklama ,smerujúca na stránky komerčných spoločností, bude po zásluhe odmenená .

A: V príspevkoch nieje možné žiadať o refresh kariet operátorov Skylink a CSlink.
1. Název příspěvku musí odpovídat obsahu otázky - (nepojmenovávat téma jako pomoc, žádost o radu apod.) To, že chce uživatel založením příspěvku požádat o pomoc, je všem jasné ...
Také pojmenování podle názvu přijímače moc nevypovídá o samotném dotazu.
2. Než položíte dotaz, zkuste využít funkci HLEDAT - hodně příspěvků je zde stále dokola a tak není potřeba vytvářet novou diskusi.
3. Pokud je pro konkrétní přijímač vytvořena na ABF samostatná kategorie, své dotazy pište přímo tam
4. Nedodržování těchto základních pravidel může vést k tomu, že bude váš dotaz bez upozornění smazán!
5. Maximalna veľkosť prílohy - 1MB .



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Monoblock LNB + Hotbirt
PříspěvekOdeslal: 27.Září 2018 - 9:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2010 - 8:16
Příspěvky: 102
Dobrý deň, chcel by som poprosiť o radu. Mám LNB Monoblock pre obe Astry a chcel by som pomocou Diceq prepinaca pridat este dalsiu druzicu Hotbird. Mozem to spravit ked v samotnom Monoblocku je uz jeden Diseq prepinac zabudovany ? Ma s tym niekto skusenost prosim ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Monoblock LNB + Hotbirt
PříspěvekOdeslal: 27.Září 2018 - 11:03 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Únor 2013 - 22:00
Příspěvky: 121
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 1 krát
včera je o tom diskuze na Parabole..přečti si..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Monoblock LNB + Hotbirt
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2018 - 14:49 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Říjen 2015 - 1:44
Příspěvky: 83
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 1 krát
Potrebujes diseqc 1.2prepinac - napr. toto
Kód:
http://www.emp-centauri.cz/index.php?lang=cz&page=prodview&id_kateg=1&id_pkateg=20&id=30


Zapojenie bude Monoblock do vstupu 1 a lnb pre hotbird vstup 2. V prijmaci nastavis pre astru 1 a 3 diseqc 1.1 - vstup1 , pre monoblok dalej diseqc 1.0 a A alebo B . Pre Hotbird - iba diseqc 1.1 - vstup 2

_________________
Aktualne AX 4k HD51 , Multifocus T85
Mara M9, Gibalue 800SE, 800UE
GM Hypercube
Octagon SF1008 SE+, SF1018, SF8, SF108


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Monoblock LNB + Hotbirt
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2018 - 7:36 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Říjen 2012 - 14:12
Příspěvky: 177
Místo/Bydliště: Morava
Poděkováno: 1 krát
milken napsal:
Dobrý deň, chcel by som poprosiť o radu. Mám LNB Monoblock pre obe Astry a chcel by som pomocou Diceq prepinaca pridat este dalsiu druzicu Hotbird. Mozem to spravit ked v samotnom Monoblocku je uz jeden Diseq prepinac zabudovany ? Ma s tym niekto skusenost prosim ?

Samo,že to jde potřebuješ diseq/C 2/1-!!OPTION!!

_________________
Sky link(ice)+TNK//4,8°+7°+13°+19.2°+23.5°+26°+39°+42°//ariva 202e,Opticum HD Sloth


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot], romisk65 a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk