e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 24.Květen 2018 - 0:08

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 101 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 19:34 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9046
Poděkoval: 46 krát
Poděkováno: 121 krát
easyspider napsal:
Áno rámik je teraz odpojený. Je to čisté.

Skúšam najstarší image ktorý som na stránke openatv našiel. Je to okolo 20.2


A nahravanie z deepstandby ti islo? Alebo len z normalneho?

cat /proc/stb/sensors/temp0/value

toto ti co ukaze? Aku teplotu? Pripadne miesto 0 daj "*"

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 19:37 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2503
Poděkoval: 24 krát
Poděkováno: 30 krát
Teplota ziadneho procesora okolo 80 stupnov nemôze byt v ziadnom pripade normalna. Je to uz na hranici.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 19:38 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1671
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 94 krát
A jakou teplotu máš procesoru ty?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 19:42 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1671
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 94 krát
efendy55 napsal:
skontroluj si nastavenie ventilátora . v niektorých image je podla mojich skúseností OFF a je dobré ho zapnúť . mne na xtrende - 10000 nikdy teplota nebola vyššia ako 45.


easyspider napsal:
Teplota systému 51,teplota CPU 75 až 77.

Moze niekto overiť teploty na 8000-cke

To som prekvapený ze by tak Openatv blbol. Na 9500vke som bol spokojný. Nebol problém, no teraz som nemilo prekvapený


Mě si stačí udělat obrázek podle těhle dvou příspěvků.
efendy má teplotu s větrákem 45°C
easyspider má teplotu bez větráku 51°C
Oba mluví o teplotě systému.
Až si easyspider pustí větrák tak na tom bude stejně.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 20:01 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5048
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 41 krát
Poděkováno: 92 krát
hm....


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 20:05 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1671
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 94 krát
U gigablue quad+ maj běžně teploty 90°C a zase něco na čtení.
http://www.world-of-satellite.com/showt ... post308961


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 20:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 06.Říjen 2009 - 21:41
Příspěvky: 135
Páni
Ďakujem vám všetkým za vašu pomoc. Ale môj názor je taký že po hardwerovej stránke tam je niečo zlé.
Neexistuje predsa aby zlyhaval pri štandardnej funkcií,pri normálnej izbovej teplote. [-X
Dokonca aj pri FTA programoch,aj bez nahrávania.

Ešte raz vďaka idem baliť.

:thankyou:

_________________
XTREND ET-8000-OpenATV 6.0 ,1TB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 20:23 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1671
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 94 krát
Kde si to kupoval?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 20:29 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 06.Říjen 2009 - 21:41
Příspěvky: 135
Nemecko.
Ale o chvíľu uploudujem jednu fotku. Kvalitarov v xtrend factory by mali nakopat.

_________________
XTREND ET-8000-OpenATV 6.0 ,1TB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 20:34 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9046
Poděkoval: 46 krát
Poděkováno: 121 krát
Xtrend zije z zaslej slavy, hlavne poslednu dobu je to dolu vodou. Posledny ako tak podareny model je 4000, ale osoatne dobre parametre ale drhnu ovladace,tunery a aj kvalita vyroby. A to sa docitas po celej europe.

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 20:38 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1671
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 94 krát
Ptám se proto, že by mohlo být řešením tvého problému aktualizovat bootloader. Vycházím i z příspěvku který to zmiňuje i u gigablue. Jak ale Pavel1978 už jinde psal je lepší tohle svěřit do rukou servisu, protože nahrátí špatného bootloaderu může box umrtvit a servis to pozná a nechá si nahození bootloaderu zaplatit i když je to v záruce.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 20:42 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1671
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 94 krát
liquere napsal:
Xtrend zije z zaslej slavy, hlavne poslednu dobu je to dolu vodou. Posledny ako tak podareny model je 4000, ale osoatne dobre parametre ale drhnu ovladace,tunery a aj kvalita vyroby. A to sa docitas po celej europe.


A co by si ty doporučil ve stejné cenové kategorii místo et8000?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 20:51 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9046
Poděkoval: 46 krát
Poděkováno: 121 krát
Tazko odpovedat jednoznacne, lebo pokial len 2 tuner bez moznosti dalsieho rozsirenia tak tam je velky vyber. Pokial este viac tunerov ludia si pochvaluju napr. mutanta, ale u nas som nevidel v predaji.Osobne by som sa pohyboval asi medzi GiGA,VU a rozbiehaju sa dalsie stroje s velkym vykonom EVO napr.Ale ako pisem, vsetko sa robi niekde v hupro hale a da sa to do krabice s vymyslenou znackou.....

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 20:57 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 06.Říjen 2009 - 21:41
Příspěvky: 135
Zaspajkujem uvidim...

Vyzera to takze to ide na 3,3 Voltovu vetvu (asi pre procesor) ....

Jedna strana pekne zaspajkovana, kondenzator nieje mozne dotlacit pinzetou je pevne zaspajkovany.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
XTREND ET-8000-OpenATV 6.0 ,1TB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 21:06 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1671
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 94 krát
Všechno se vyrábí ve stejné továrně a zmetky jsou u všech boxů normální. Proto je na to záruka a někdo má prostě smůlu na špatný kus. Vůbec bych na to nešahal pokud je to v záruce. Divím se že to kupuješ v Německu. To je to o tolik levnější?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 21:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 06.Říjen 2009 - 21:41
Příspěvky: 135
Áno bolo.

Tiež robím vo firme ktorá sa zaoberá výrobou obdobných veci a som si vedomý ze takéto veci sa môžu jednoducho stat ,nemusel sa ani testovať, nevidim žiadny passed štítok, razítka.

Ako zákazník som sklamaný.

_________________
XTREND ET-8000-OpenATV 6.0 ,1TB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 21:25 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5048
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 41 krát
Poděkováno: 92 krát
tak tak , nešahať na to a poslať ten bazmek s kade prišiel . :cry: tiež som si s xtrendom 10000 užil svoje ,ale teraz už šlape ako hodinky a som s ním maximálne spokojný . :good: :Yahoo!: ale možno mi už zajtra príde nový bazmek ,, gigablue " tak som na neho bohovsky zvedavý . [-o<

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 21:36 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1671
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 94 krát
No tak koukám ,že od dubna tu máme nový GigaBlue HD Ultra UE srovnatelný s et7500. :clapping:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 21:50 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9046
Poděkoval: 46 krát
Poděkováno: 121 krát
Ano len vsetky stroje s tymto cipsetom nepodporuju PIP, aspon podla info. Ale zase nie kazdy to pouziva, ma ine priority. :)

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 21:54 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5048
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 41 krát
Poděkováno: 92 krát
hm, začali sme xtrendom a kde sme skončili . ](*,) práve som sa rozprával s jedným borcom čo má tiež 8000-ku a je maximálne spokojný , všetko šlape ako hodinky vraj so 4000 -kou sa to samozrejme nedá porovnať . asi si kápnul na vadný kus . :cry: :o

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 101 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk