e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Prosinec 2018 - 12:36

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 101 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 21:55 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9272
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 134 krát
Sa ho opytaj ako mu nahrava z deepstandby ?

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 21:57 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 06.Říjen 2009 - 21:41
Příspěvky: 137
Jasne ja to aj tak beriem.

To sa môže stať každému.

_________________
VU+ UNO 4K SE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 21:58 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5284
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 103 krát
spýtať sa ho môžem za to nič nedám , ak vôbec ten standby používa . ani ja som to vlastne nikdy na 10000-ke neskúšal . nemalo by to nahrávať ???? ](*,) práve ma napadlo že aj jemu po pár dnoch na 8000-ke odišiel HDMI výstup ,ale vraj mu ho v ellane vymenili . alebo opravili súdruhovia v SRN ????

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 22:01 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9272
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 134 krát
Vraj su problemy s tym, hlavne novsie ovladace ....... ja napriklad len tak nahravam, ked pouzivam casovac niekedy v noci. Pre mna je to nepouzitelne pokial to nejaky box nezvlada..
Ani svetlo nenecham zapnute, ked viem ze pridem az poobede ..... :D

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 23:06 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 9362
Poděkoval: 49 krát
Poděkováno: 111 krát
liquere napsal:
Ano len vsetky stroje s tymto cipsetom nepodporuju PIP, aspon podla info. Ale zase nie kazdy to pouziva, ma ine priority. :)
Vím, který box ho podporuje. I 2x HD... :D

_________________
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2015 - 6:17 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1697
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 96 krát
Stačí se podívat co který procesor zvládá. Vypadá to ale že jsou v tabulce chyby.
http://wiki.openpli.org/comparison


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 12.Březen 2015 - 21:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Leden 2011 - 20:10
Příspěvky: 1
easyspider napsal:
Teplota systému 51,teplota CPU 75 až 77.

Moze niekto overiť teploty na 8000-cke

To som prekvapený ze by tak Openatv blbol. Na 9500vke som bol spokojný. Nebol problém, no teraz som nemilo prekvapený


Ja po zapnutí ráno zo standby 40°C. Po asi 6h ukazuje vo Fan control 46°C a cez Telnet po zadaní cat /proc/stb/fp/temp_sensor_avs vypíše 56. Mám tam XTA4.2. Keď som mal PLi4.0 teplota bola o cca 10-12°C vyššia.

P.S. Momentálne som prešiel na Open ATV 5.0 a teplota sa drží okolo 54°C.

_________________
Xtrend ET8000, OpenXTA


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2015 - 14:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Květen 2007 - 17:27
Příspěvky: 167
Místo/Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 6 krát
1/ Po změnách před cca 2ma měsíci přestal fungovat externí tuner v OpenATV. S verzí ovladaců IT9135. Verze af9015 funguje bez problémů. Ostatní Image taktéž s IT9135 nefungují.

Chápu, že nejde všechno vyřešit najednou, ale proč v tom pořád rejpaj, když pak nejsou schopni ani za několik měsíců zprovoznit to co jim už dříve fungovalo.

2/ Podobně je to s HbbTV - už snad půl roku mi nefunguje živé vysílání!!!

Kdož z vás máte ET8000 a můžete potvrdit nebo ještě lépe vyvrátit mé problémy!? Dejte vědět!

_________________
VU+ ULTIMO4K, OpenATV, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery FBC 2 x 4 SAT + 2 x DVB-T2/C
Dříve také a VU+ SOLO4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200, Showbox 300/700, Openbox 820/810,...
P.S.: Šíleně se nudím, a tak tady prudím!!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2015 - 15:14 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 3818
Poděkoval: 179 krát
Poděkováno: 412 krát
HBBTV v openATV5 jsem vyřešil, vyzkoušej to
Kdo chce používat HBBTV v nových image s GST 1.4.5 stačí stáhnout z feedu příslušného image plugin HBBTV a přiložený soubor rozbalit a nakopírovt do usr (přepíše se stávající soubor) Po restartu GUI by mělo HBBTV fungovat.

Příloha:
local.rar


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Dreambox 920 UHD, OE2.5 + GP4, dual FBC DVB-S2X-MS + dual DVB-T2/C - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 05.Červen 2015 - 20:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Srpen 2009 - 20:12
Příspěvky: 73
Poděkováno: 1 krát
Má teda tento príjmač nejaké výraznejšie nedostatky pre bežné použitie v našich končinách (Skylink, sem-tam niečo nahrať na interný disk, sem-tam prehrať nejaký film, bezproblémový chod oscamu)? Z predchádzajúcej diskusie som to jednoznačne nepochopil :D.
V Nemecku je teraz konfigurácia s 2xDVB-S2 za 199€, tak ma to trošku láka, aj napriek tej nešťastnej batérii.
Pôvodne som chcel ísť do ET7500.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 06.Červen 2015 - 9:34 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5284
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 103 krát
pokial viem tak nie ,ale 10000-ka je vraj predsa vo všetkom lepšia čomu zodpovedá samozrejme aj cena . ale pokial nepotrebuješ s ním robiť nejaké extrémy tak vraj v pohode . skús si pozrieť niečo napr. aj o tomto bazmeku . http://www.satelity.ellano.sk/16376/1/v ... /gigablue/
neviem síce koko stojí v nemecku ,ale podla mojich skúseností je to naozaj super bazmek a podporu má naozaj tiež super , okrem openpli týmu . ja mám len xtrend-10000-ku a gigablue ale poznám jedného čo má xtrenda-8000-ku a aj gigablue .tu máš ešte jednu novinku od tohoto výrobcu . http://www.satelity.ellano.sk/gigablue- ... 33182.html

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 06.Červen 2015 - 19:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Srpen 2009 - 20:12
Příspěvky: 73
Poděkováno: 1 krát
Tak práve medzi tým GB ultra UE a Xtrend ET7500 som sa rozhodoval, kým som sa nedozvedel o páde cien ET8000. Teraz mám chrobáka v hlave, lebo za tú istú cenu ako Ultra UE alebo ET7500 môžem mať 2-tuner s podobnými parametrami (až na displej) ako má ten tvoj GB Quad. Aj keď ten druhý tuner mi až tak netreba. Ale keď už by tam bol, tak vymeniť LNB a natiahnuť druhý kábel by nebol vôbec problém a isto by sa využil. Za tých 100€ o ktoré je drahší ten GB Quad už to ale nie je pre mňa také zaujímavé, takže ten je mimo výber. Kedysi som dal za sat príjmač + príslušenstvo bez mihnutia oka aj 2 platy, ale to boli iné časy a tie sú už bohužiaľ dávno preč.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 06.Červen 2015 - 19:26 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9272
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 134 krát
Pocitaj si na zahranicnych forach, alebo myslis, ze ta cena pada z ludskosti voci zakaznikovi?

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 06.Červen 2015 - 21:50 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1697
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 96 krát
A co se dozví na zahraničních fórech?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 07.Červen 2015 - 11:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Srpen 2009 - 20:12
Příspěvky: 73
Poděkováno: 1 krát
liquere napsal:
Pocitaj si na zahranicnych forach, alebo myslis, ze ta cena pada z ludskosti voci zakaznikovi?


A kde si myslíš, že som sa dočítal o tom prepade ceny? Na Parabole?
Ale o dôvodoch sa aj na zahraničných fórach vedú len dohady. Ale netvrdím, že som čítal úplne všade, preto sa pridávam k otázke ktorú položil predo mnou 11chloe.
Osobne mi je ale úplne jedno, aké majú v Nemecku dôvody na zníženie ceny, pokiaľ to nemá súvislosť s funkčnosťou. Mňa zaujíma len funkčnosť alebo nefunkčnosť daného stroja a preto sa tu pýtam na skúsenosť tých čo ho majú. To, či v tom pôjde SKY DE karta, alebo sa hľadá nový partner značky v Nemecku a išlo by preto o nejaký výpredaj skladu HM-SAT mi môže byť u ... .
Pokiaľ by mala tá nižšia cena pôvod v nejakom plánovanom ukončení podpory so strany vývojárov driverov, alebo image týmov, tak to by sa snáď týkalo celej značky Xtrend ako takej a nie len jendého konkrétneho typu. Ale to sú zase len moje dohady :D.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 07.Červen 2015 - 11:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Srpen 2009 - 20:12
Příspěvky: 73
Poděkováno: 1 krát
Inak škoda, že sa zatiaľ okrem efendyho s informáciou z druhej ruky nikto iný nevyjadril :(.
Ale možno sú všetci spokojní a žiadne nedostatky nenašli :D.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 07.Červen 2015 - 11:31 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9272
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 134 krát
Potom je vsetko v poriadku, ked mas vsetko u riti, ja duplom, nic ti nebrani to kupit....... :D Okrem toho som sa rano pozeral a nie som googel, takze nespokojnost alebo spokojnot s touto znackou je silne diferencovana vonku. A kazdy ma svoj dovod na to ........ ja tu nie som na to aby som niekoho odradzal alebo rlacil do kupy. Ked si cital zahranicne fora ako pises naco sa pytas? Ja som to napisal len, preto lebo tu sa vsetko prezentuje ako najlespia znacka bez chyb, co je blbost, asi ma niekto vela na sklade? Neviem.... :lol:

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 07.Červen 2015 - 11:52 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5284
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 103 krát
to čo si písal vraj zvláda samozrejme bez problémov . čo sa týka procesorov napr. solo2 a zero tak rýchlosť je u oboch super : pohyb v menu ,rýchlosť prepínania je takmer rovnaká . samozrejme jeden je 1,3-ka a druhý len 750-mhz. pre bežné používanie pokial nejdeš do extrémov tak ti to stačí . tiež osobne nevyužijem všetko čo dokáže 10000-ka ,ale za tú cenu no nekúp to . čo som čítal niečo o týchto dvoch bazmekoch tak vraj ako som písal xtrend-10000-ka je predsa lepšia a dokonca aj recenzie o tom písali ,ale tie ja beriem s rezervou . asi ťažko bude mať niekto doma xtrenda-10000-ku a zároven 8000-ku . 10000-ka mala tiež vážne problémy s tp na upc a to isté aj 8000-ka ,ale už všetko šlape tak ako má ,čiže bez problémov aspon u mna a pokial viem tak aj u známeho čo má doma 8000-ku . karta ice aj irdeto tiež funguje bez problémov samozrejme so správnym camom . share ,samba , interný hdd tiež v pohode . dvoj, troj tuner a dokonca aj 7 x tuner v pohode zvládlo ked som to skúšal ,ale to bol už tiež extrém . rozhodnutie je na tebe pre aký bazmek sa rozhodneš , nelobujem ani za jednu značku ,ale nejaké skúsenosti už trošku mám . dokonalý box neexistuje ani image ,ale u týchto značiek máš predsa viacej na výber a určite si nájdeš to pravé orechové čo ti najviac sadne ,ja som tiež v týchto bazmekoch skúsil takmer všetky image ,ale vždy sa vrátim k openatv alebo hdfreaks . :smoke: :good: momentálne mám doma vo všetkých bazmekoch openatv-5.0 a to čo ja používam funguje bezvadne . ja ich neštopkám ničím iným ,len tým čo používam všetko ostatné ide okamžite von s bazmeku .

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 07.Červen 2015 - 11:55 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1697
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 96 krát
Vždycky se novinka prodává předražená a pak jde cena dolu. Nedávno se tu mluvilo o gigablue quad plus jako novince ,ale každý si může najít že u nás ho pouze nikdo neprodával a lidi ho objevili až když šla cena dolu také po necelém roce. Podobně je na tom i et8000. Je to už rok starý box a konkurence tlačí ceny dolů tak se není čemu divit. Neprodává se ale všude za stejnou cenu a je na prodejci za kolik prodá. Příkladem je i et7500 který se v Německu po vánocích zlevnil, ale první várku koupíte u nás ještě za předvánoční cenu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 07.Červen 2015 - 12:05 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5284
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 103 krát
presne tak . :good: do elektroniky a do auta máš najsprostejšie investované peniaze . :cry: čo dnes kúpiš za 300-euro tak za rok dáš za to isté nejakých 200 až 230-euro o tom potom . čo sa týka toho gigablue tak je na nemeckom trhu tuším že už viacej ako dva roky . pozorne som túto značku sledoval aj týmy ktoré začali pracovať na image pre tento bazmek . jeden predajca ho u nás už dosť dlho má v ponuke ,ale cena žial je stále rovnaká a neklesla ani po dvoch rokoch až kým ho nezačal predávať aj sponzor tohoto fora cena mierne klesla . #-o

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 101 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk