e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Prosinec 2018 - 12:33

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 24 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ET8000 nejde update
PříspěvekOdeslal: 16.Říjen 2015 - 19:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Březen 2014 - 15:44
Příspěvky: 85
Poděkoval: 1 krát
Ahoj mám image OpenATV 5.0 a delší dobu nelze updatovat přístroj nevíte čím by to mohlo být?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ET8000 nejde update
PříspěvekOdeslal: 16.Říjen 2015 - 19:33 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5284
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 103 krát
radšej by som to ani neskúšal ak myslíš aktualizovať online . [-X cez víkend som to skúšal na 10000-ke aj gigablue a oba zachrčali . :cry: ](*,) sprav si pre tým radšej backup a všetko potrebné si zálohuj aj cez ftp . ak chceš novšie image tak radšej by som to určite fleshol na komplet a máš istotu . :good:
a tuším že táto verzia 5.0 je už na furt OFF ,takže asi preto ti to nejde . http://images1.mynonpublic.com/openatv/ ... pen=et8000

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ET8000 nejde update
PříspěvekOdeslal: 16.Říjen 2015 - 19:36 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Březen 2014 - 15:44
Příspěvky: 85
Poděkoval: 1 krát
Do ted jsem to normálně dělal a vždy to něco našlo a aktualizovalo a vše ok . Ale ok radši nic zkoušet nebudu vše jede v pořádku jen mě zajímalo proč to ted nejde chvilku hledá a potom nic.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ET8000 nejde update
PříspěvekOdeslal: 16.Říjen 2015 - 19:39 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5284
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 103 krát
posledná verzia bola 4-augusta / ved to vidíš v tom linku / od vtedy nič nové . jedine verzia 5.1 . tu máš link . :poklona:
http://images.mynonpublic.com/openatv/n ... pen=et8000

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ET8000 nejde update
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2015 - 8:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Březen 2014 - 15:44
Příspěvky: 85
Poděkoval: 1 krát
:thankyou: za info efendy nějak jsem si to tak myslel , to jak jsem psal že do teď jsem to tak dělal tak jsem to myslel obrazně . Jde mi o to že mě nejde v archivu ČT vysílání tak jestli to stím nesouvisí že aktualizace dělá už jen na openatv 5.1. Ještě se chci zeptat když si udělám zálohu v 5.0 tak ji můžu použít v 5.1 nebo musím vše nastavovat znovu? Jse mi hlavně o oscam ten jsem si nenastavoval sám :oops:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ET8000 nejde update
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2015 - 8:37 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Říjen 2010 - 2:13
Příspěvky: 878
satelitni prijimac: Xtrend, Xpeed
Poděkováno: 8 krát
Tak si urob zálohu settingu cez Dreamboxedit alebo Dreamset a zložky usr/keys kde je zložka aj pre konfigy oscamu. Nainštaluj si OpenATV 5.1 nahraj setting. nainštaluj oscam a nakopiruj konfigy do zložky oscamu v usr/keys.

_________________
GI Xpeed LX3 E2/ EGAMI 6.3
Xtrend ET9200 / OpenPLI4.0
GI Xpeed LX2 DVB S2/T2/C/ takt CPU 751Mhz/E2 OpenHDF


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ET8000 nejde update
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2015 - 9:52 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5284
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 103 krát
tlumic29 napsal:
:thankyou: za info efendy nějak jsem si to tak myslel , to jak jsem psal že do teď jsem to tak dělal tak jsem to myslel obrazně . Jde mi o to že mě nejde v archivu ČT vysílání tak jestli to stím nesouvisí že aktualizace dělá už jen na openatv 5.1. Ještě se chci zeptat když si udělám zálohu v 5.0 tak ji můžu použít v 5.1 nebo musím vše nastavovat znovu? Jse mi hlavně o oscam ten jsem si nenastavoval sám :oops:

oscam binarku , štartovací script , a configi si môžeš kludne zálohovať aj cez ftp a v novom image ich pošleš späť do adresárov ako boli pôvodne : config je v usr/keys/oscam_atv , bianárka je v usr/bin/oscam_atv a štartovací script camu je v etc /oscam_atv a samozrejme nezabudni zmeniť atributy na 755 . a seting ako ti píše kolega cez dreamboxedit . ked prechádzaš so staršej verzie na novú tak by som ti radšej odporučil všetko radšej na komplet preinštalovať a nastaviť okrem setingu a configu . :good:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ET8000 nejde update
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2015 - 10:00 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Březen 2014 - 15:44
Příspěvky: 85
Poděkoval: 1 krát
Chlapy dík jak budu mít čas tak se na to vrhnu a snad nic nezkazím, potom dám vědět jak jsem to zvládl nebo nezvládl :roll:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ET8000 nejde update
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2015 - 10:09 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5284
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 103 krát
tu máš plugin ipk pre openatv-5.1 softcamfeed ak by si chcel všetko na novo inštalovať . inštalácia je ako každá iná napr. do tmp a ručne ,alebo cez telnet inštalovať podla toho ako si trúfaš . :good:


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ET8000 nejde update
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2015 - 11:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Srpen 2008 - 15:12
Příspěvky: 5
Vela sa o tom nevie, ale bouquets sa velmi jednoducho zalohuju aj priamo cez OpenWebif a taktiez daju nainstalovat nazad do pristroja. Netreba k tomu teda ziadny softver inej strany.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ET8000 nejde update
PříspěvekOdeslal: 22.Říjen 2015 - 11:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Březen 2014 - 15:44
Příspěvky: 85
Poděkoval: 1 krát
Ahoj tak hlásím že jsem si udělal zálohy ale ještě jsem změnu neprovedl , zatím všechno běží nic se neseká tak ještě počkám .
Jen mám na Vás zkušenější borce prosbu jak nastavit router a box abych se mohl připojit na stream aji od jinud než z domu. Jde mě o to že tatík má digitv já mám tenhle úžasnej box a freesat. No a jak asi všichni víte tak liga mistrů je ve středu pro digi a skylink kodována . No a tatík má ve středu na Jednotke HD tmu . Včera jsem to řešil tak že se na mě připojil přes Team Viewer a pustil jsem mu to přes Dream Stream E2. Chci se zeptat je nějaká jednoduší cesta? Dík za info :wink:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ET8000 nejde update
PříspěvekOdeslal: 22.Říjen 2015 - 11:40 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5284
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 103 krát
skús povoliť port : 80 a 8001 .

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ET8000 nejde update
PříspěvekOdeslal: 22.Říjen 2015 - 11:53 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Březen 2014 - 15:44
Příspěvky: 85
Poděkoval: 1 krát
Dík za reakci ale můžeš to trošku rozvíst? V boxu nebo v routeru? Kde to tam najdu?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ET8000 nejde update
PříspěvekOdeslal: 22.Říjen 2015 - 11:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Duben 2015 - 9:45
Příspěvky: 209
Poděkováno: 11 krát
V routeru
port forvarding


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ET8000 nejde update
PříspěvekOdeslal: 22.Říjen 2015 - 13:09 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 11.Květen 2011 - 9:41
Příspěvky: 348
satelitni prijimac: Zero/ET7000/DM7080HD/DM900 4K
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 54 krát
Tady by byla spíš na místě otázka, jestli má veřejnou IP. Až pak radit porty.

Takže jestli máš veřejnou IP a provider Ti neblokuje porty, přesměruj porty 80 a 8001 na nějaké jiné, ať je nemáš otevřené napřímo. Přes port 80 by se Ti mohl někdo dostat na box. Přemapuj na routru 80 třeba na 15000 a 8001 na 15001 a vyplň u tohoto přesměrování v routru, na jakou IP mají být požadavky na portech 15000 a 15001 směrovány - to bude IP boxu. Bude to pro routr znamenat, že požadavky na portech 15000 a 15001 budou posílány na box.

Tata ať si pak vyplní ty porty v Dreamstreamu místo 80 a 8001 (je to v nastavení) na ty změněné hodnoty, IP na Tvou od providera a pojede. Ta veřejná IP je ale podmínkou, jinak od něj doletí požadavek akorát k providerovi a dál už k Tobě na routr ne.

Jestli je ten port otevřený zjistíš třeba tady: http://ping.eu/port-chk/ - a pokud bude, bude to vypadat takto:
IP zadáváš svou vnější - tu, co jsi dostal od providera.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Zero, DM7080HD, DM920


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ET8000 nejde update
PříspěvekOdeslal: 22.Říjen 2015 - 17:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Březen 2014 - 15:44
Příspěvky: 85
Poděkoval: 1 krát
:( tak tam mám closed , mám internet od t-mobile ale nemyslím si že bych neměl aktivní ip to bych nemohl založit nějakou hru třeba na playstationu nikdo by se nemohl připojit jestli se nemýlím.
Hlavně nevím jak nastavit name service a protokol tam je na výběr tak jestli to nemám špatně v tom Port Forwarding jo a nemám nastavit někde port taky v boxu?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ET8000 nejde update
PříspěvekOdeslal: 22.Říjen 2015 - 17:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Duben 2015 - 9:45
Příspěvky: 209
Poděkováno: 11 krát
Môže skúsiť aj na aktuálnej vonkajšej ip
-pôjde dokedy sa mu nezmení


Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ET8000 nejde update
PříspěvekOdeslal: 22.Říjen 2015 - 17:38 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 11.Květen 2011 - 9:41
Příspěvky: 348
satelitni prijimac: Zero/ET7000/DM7080HD/DM900 4K
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 54 krát
Name service si pojmenuj podle sebe, to je info pro Tebe, abys věděl, na co to je, až to za rok otevřeš, v protokolech máš asi nabídku UDP nebo TCP, dej both (oboje) a v boxu nic nenastavuj, tam je ta 80 a 8001 a na ně to budeš směrovat.
Výsledek pak vypadá třeba takto:


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Zero, DM7080HD, DM920


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ET8000 nejde update
PříspěvekOdeslal: 22.Říjen 2015 - 17:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Březen 2014 - 15:44
Příspěvky: 85
Poděkoval: 1 krát
No právě service name jde rozkliknout a můžu si vybrat (ne napsat co chci) je tam na výběr www,ftp,email,telnet,netmeeting,pptp,ipsec,tftp,real-audio,userdefine a když si teda nastavím to www tak je tam external port start a end a internal port start a end a když si nastavím v routeru něco jiného než těch defaultních 80 a 8001 tak to musím změnit i někde v boxu ne? nechci mít (kdyby to šlo) defaultní port aby se na mě nemohl někdo připojit.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ET8000 nejde update
PříspěvekOdeslal: 22.Říjen 2015 - 18:03 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 11.Květen 2011 - 9:41
Příspěvky: 348
satelitni prijimac: Zero/ET7000/DM7080HD/DM900 4K
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 54 krát
Výborně. Takže nastav user defined a počáteční i koncový port stejné číslo. Třeba 2x těch 15000.
V internal port dej dvakrát 80.
Dvakrát 8001 v dalším řádku, kde externí port bude třeba 2x 15001.
Měnit na stroji nemusíš nic, protože i kdybys to změnil a směroval na to externí port, tak stejně se do toho může někdo dostat pouhým odhalením tohoto externího portu.
Vždycky ho to dovede na stroj, protože vždycky je to směrováno na něj. A je mu úplně jedno, na kterém portu to probíhá mezi routrem a strojem.

_________________
Zero, DM7080HD, DM920


Naposledy upravil(a) vlastvs499 dne 23.Říjen 2015 - 8:15, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 24 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk