e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Listopad 2017 - 2:28

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 112 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 18.Listopad 2010 - 22:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Říjen 2010 - 20:50
Příspěvky: 16
jj, mas pravdu, travel funguje i bez Diabla :)
no, asi budeme muset pockat, jestli nam s timhle problemem nekdo pomuze.. napada me ale, ze by museli mit podobnej problem vsechny diabla s UW....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 18.Listopad 2010 - 22:55 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 19.Říjen 2010 - 15:15
Příspěvky: 125
pokud se nemylim, tak Diablo2 resp Diablo Light maji odlisne FW a urcite bude odlisny i HW.. na dost forech jsem nasel, ze prave s tema ne-wifi modelama neni problem a tipuju, ze vetsina ma prave Diablo bez wifi a slouzi jim jen jako CAM do CI slotu.

ja ale chtel wifi verzi primarne za ucelem CCCAMu, kdy Dreambox u jine TV v dome dela server a wifi Diablo klienta a zaroven jsem chtel ziskat tu pro me skvelou vec v tom, ze stale budu programy prepinat pouze jednim ovladacem pro TV, coz bych v pripade porizeni dalsiho Dreamboxu k TV nemohl.

Takze si budu moc prat, aby se to nejak vyresilo, jinak me asi dalsi ovladac a dalsi Dream nemine. Jinak vubec by mi nevadilo, kdyby byla verze Diabla s ethernetovym portem misto wifi, ale wifinou to urcite nebude, protoze to seka ikdyz je vypnuta. cimdal vic se obavam, ze neco nezvlada HW, ktery ve wifi verzi je :-(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2010 - 10:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Září 2008 - 16:42
Příspěvky: 7
satelitni prijimac: Ariva200 90Ofset DM3800 107LG
Vážený je smutné jak pár vydřuduchů z nás dělá blbečky . Nejdřive bylo Diablo rev.2.2 pak za poplatek udělali rev. 2.3 a ted Diablo 2 . Jen proto, aby se někdo nakapsoval . Není to v paměti samotného Diabla ,ale v chamtivosti a v zisku. Vykašlal bych se na koupě Diabla a šel bych do nějákého satelit. přijímače, které má LAN a podporuje Sharing. Za ty peníze u mě cca 6000,- máte celkem slušný satelit s nátáčením a celý svět od 80 stupńů do 45 stupńů se spousty programů . Diablo at jde někam....

_________________
Ariva 200; šmejd - AMIKO ALIEN 8900 nikdy bych si ji už nepořídil, 90 Offset; motor DM3800; plazma 107cm LG6900


Naposledy upravil(a) podnic dne 06.Prosinec 2010 - 21:56, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2010 - 14:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 19.Říjen 2010 - 15:15
Příspěvky: 125
podnic napsal:
Vážený je smutné jak pár vydřuduchů s nás dělá blbečky . Nejdřive bylo Diablo rev.2.2 pak za poplatek udělali rev. 2.3 a ted Diablo 2 . Jen proto aby se někdo nakapsoval . Není to v paměti samotného Diabla ,ale v chamtivosti a v zisku. Vykašlal bych se na koupě Diabla a šel bych do nějákého satelit. přijímače, které má LAN a podporuje Sharing. Za ty peníze u mě cca 6000,- máte celkem slušný satelit s nátáčením a celý svět od 80 stupńů do 45 stupńů se sposty programů . Diablo at jde někam....


to je sice hezký a i s tim souhlasim, jen znovu zopakuju o co jde mně v mym případě s Diablem WIFI - myšlenka je použít ho pro sharing s využitím zabudovaného DVB-S tuneru v plazma televizi. Když si koupim přijímač s LAN, přibyde mi další ovladač a další zařízení a ztratim ten pro mě komfort v podobě ovládání jedním ovladačem jak TV, tak přepínání sat. programů (vše v jednom).

Tolik k pointě proč jsem si Diablo wifi koupil. Bohužel jiný CAM modul s možností IP připojení(ať už wifi nebo LAN) a sharingu neznám, ale rád si nechám poradit/nějaký doporučit, jelikož s Diablem wifi mám ty popisované problémy s HD programy.

Snad nebude dlouho trvat a CAMy s možností sharingu se rozšíří víc, spousta nových televizí má zabudované sat. tunery, tak proč je nevyužít..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2010 - 23:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Červenec 2007 - 9:11
Příspěvky: 129
Místo/Bydliště: Kotešová
podnic napsal:
Vážený je smutné jak pár vydřuduchů z nás dělá blbečky . Nejdřive bylo Diablo rev.2.2 pak za poplatek udělali rev. 2.3 a ted Diablo 2 . Jen proto, aby se někdo nakapsoval . Není to v paměti samotného Diabla ,ale v chamtivosti a v zisku. Vykašlal bych se na koupě Diabla a šel bych do nějákého satelit. přijímače, které má LAN a podporuje Sharing. Za ty peníze u mě cca 6000,- máte celkem slušný satelit s nátáčením a celý svět od 80 stupńů do 45 stupńů se spousty programů . Diablo at jde někam....


A porádíš neco okrem tých veci ktoré tu pišeš ,nejaký nápad neco nové alebo vieš napalit 000028,,,, vlastne preco si psal .....

_________________
Golden 8005 CI Premium, DiSEqC switch 2/1,motor SG 2100,Vantage 7100 HDTV PVR, FW 022902 ,switch 4/1,Ext.HDD cez USB 2.0, cez router v LAN/WAN ,Skylink,SHOWBOX 5000 HD, DM500S NEWCS 1.7 + CCcam 2.1.1 Diablo WiFi
Maximum E-85 LNB 2xQuad,2xTwin


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2011 - 12:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Srpen 2006 - 18:36
Příspěvky: 6
Taky jsem se setkal s tímto jevem. Používám TV SAMSUNG UE40C6900 nový model LED se satelitním tunerem a Diablo CAM 2.3 wifi. Vyzkoušel jsem Underworld205 jelo celkem v pohodě ale dost často bylo kodováno a a přepnutí trvalo hodně dlouho. Vyšší verze 206 až 208 úplná katastrofa.
Laboroval jsem s WIFI AP vyměnil za dražší model NETGEAR WNDR3700 což se zlepšilo, ale pořád to nebylo ono. Tak jsem šel cestou opačnou a nahrál verzi Underworld203 a světe div se vše pracuje již 2 dny bez problému. Přepínání rychle HBO HD bez jedinné cuknutí a ostatní HD taky super.
Tak můžu konečne nahrávat bez problémů.

Moje konfigurace je 2x inetbox 300 jako servery v každé 1 karta protokol NewCamd.
Funguje i EMU ORxxx.

V příloze přikládám firmware+příslušenství.

Vyzkoušejte.
Příloha:
Underworld203.zip


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2011 - 10:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Leden 2007 - 21:20
Příspěvky: 10
Místo/Bydliště: Vysoké Tatry
Poděkoval: 1 krát
Zdravim priaznvcov diabla wifi a panasoniku

Pred tyzdnom mi dosiel Panasonic TX-42G15E. Diablo ako klient v serveri skilink karta . Po neuspesnych pokusoch rozchodit diablo, ktore vo fergusone bezi pekne som sa vratil k uw 203 a panasonik otvori vsetky SD programy no peblem je s HD tam je tma , cital som tu ze je treba updatovat telku ja tam mam fy. 2.013 po aktualizacii cez menu telky napíše že telka ma najnovsi fyrmware .Prosím o radu, ako zaktualizujem televizor na novši fy. ?

Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2011 - 13:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Leden 2007 - 21:20
Příspěvky: 10
Místo/Bydliště: Vysoké Tatry
Poděkoval: 1 krát
Ten firmware som našiel a stiahol tak to vyskusam.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 04.Únor 2011 - 12:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Leden 2007 - 21:20
Příspěvky: 10
Místo/Bydliště: Vysoké Tatry
Poděkoval: 1 krát
Zdravim

Takže som zaktualizoval Panasonic na novši fyrmware. HD programy zo sky-linku nabehli, no neda sa pozerat, kockuje trha zasekáva, ale je uz úspech ze to diablo otvorilo. Teraz neviem, či nestíha sat v tv alebo diablo, alebo este treba v diable niečo nastavit. prosím o radu , ak niekto má skúsenost s panasonikom so sat tunerom a diablom Wifi.

Pekny deň


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2011 - 15:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Prosinec 2008 - 13:27
Příspěvky: 19
Poděkováno: 1 krát
cssoft napsal:
Taky jsem se setkal s tímto jevem. Používám TV SAMSUNG UE40C6900 nový model LED se satelitním tunerem a Diablo CAM 2.3 wifi. Vyzkoušel jsem Underworld205 jelo celkem v pohodě ale dost často bylo kodováno a a přepnutí trvalo hodně dlouho. Vyšší verze 206 až 208 úplná katastrofa.
Laboroval jsem s WIFI AP vyměnil za dražší model NETGEAR WNDR3700 což se zlepšilo, ale pořád to nebylo ono. Tak jsem šel cestou opačnou a nahrál verzi Underworld203 a světe div se vše pracuje již 2 dny bez problému. Přepínání rychle HBO HD bez jedinné cuknutí a ostatní HD taky super.
Tak můžu konečne nahrávat bez problémů.

Moje konfigurace je 2x inetbox 300 jako servery v každé 1 karta protokol NewCamd.
Funguje i EMU ORxxx.

V příloze přikládám firmware+příslušenství.

Vyzkoušejte.
Příloha:
Underworld203.zip


Ahoj. Chcem sa ťa len spýtať na tri otázky:
1. prijímaš sky-link ?
2. ak áno tak ti funguje stále korektne príjem HD kanálov? Čítal som tu o problémoch s príjmom HD kanálov od tohto poskytovateľa pomocou tohto WIFi modulu.
3. funguje ti nahrávanie na externý USB HDD priamo cez TV? Písal si niečo o nahrávaní a neviem či myslíš zrovna takúto možnosť.
Len si preverujem, či tebou uvedené informácie stále platia. Chcem si aj ja do mojej Samsung LE40C670 zaobstarať tento WiFi modul, pretože mi už druhý DO lezie na nervy... Ja nie som zástanca STB a viacerých DO, pretože všetky potrebné funkcie môj TV má. Mne by kombinácia tohto WiFi modulu veľmi vyhovovala a preto ti budem veľmi vďačný za odpoveď na moje ťažké otázky ;-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2011 - 22:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 19.Říjen 2010 - 15:15
Příspěvky: 125
jo, tak vice ovladacu jsem se taky stranil, mam nejvyssi model Panasonic V-serie 65" 3D NeoPDP, diablo wifi jsem tu resil cca pul roku zpatky, nakonec jsem to uplne nejlip vyresil originalnim Dreamboxem a stale pouzivam jediny ovladac, panove u Dreamu holt mysleli na vsechno. Diablo wifi je hodne nachylne a Dreambox ma tuny funkci, ktere mi i u tak skvele vybavene televize chybi :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2012 - 21:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Prosinec 2008 - 13:27
Příspěvky: 19
Poděkováno: 1 krát
Ahojte. Tak som aj ja kupil Diablo WiFi CAM HW 2.3 (ale na e-shope uvadzali oznacenie 2.4). Obsahuje Underworld 2.18. Funguje so Skylink ICE kartou a aj zd. klucov funguje bez problemov. Trochu som mal komplikacie pri pripojeni na domace AP, ale po zmene niektorych parametrov WiFi na AP som sa uspesne pripojil na server.
Z prvych skusenosti mozem povedat len tolko, ze je to fajn vecicka, ale ma zopar much. CAM modul mam vsunuty do Samsung LE40C670 v ktorom funguje dobre, ale problem je, ze sa prehrieva a napr. pri vyhladavani AP v rozhrani CAMu sa toto vyhladavanie nejak zaseklo. Musel som kartu vytiahnut a znovu pripojit alebo vypnut a opetovne zapnut TV. Druhy problem je, ze CAm modul vycnieva z pravej strany TV asi 5cm, co neposobi zrovna esteticky. A ak tam vlozim aj kartu, tak je to otrasne :(
Zaroven chcem upozornit, ze k tomuto modulu CAM nie je potrebne vlastnit CAS 3 PLUS programator, co je zbytocne vyhodenych 70-80€. CAM je mozne nakonfigurovat (okrem obmedzeneho rozhrania v TV) aj cez WiFi. Staci sa nan pripojit cez ftp:
meno: root
heslo: diablodiablo
Snad pomozu tieto informacie :wink:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 26.Leden 2012 - 17:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Listopad 2008 - 11:40
Příspěvky: 125
Byl bych vděčný za funkční konfiguraci cccamd.

Jdou mě jen některé kanály. Na serveru v logu ani pokus o ecm.
UW mam 2.18

oscam 6032

dekuju

_________________
IP-BOX910HD, IP-BOX200S, OPTICUM 9500HD,ASUS 500PG V1 OpenWRT 8.9 (2.6)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 06.Únor 2012 - 17:49 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Červenec 2010 - 12:20
Příspěvky: 155
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 8 krát
mám něco podobného,zdá se mi,že cccam si nedokáže říct
od oscamu co chce,je to asi okleštěná verze , mě nečte z 0D96
z jiné mašiny problém nemám jen na D WIFI 2.3


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 03.Duben 2012 - 14:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Srpen 2008 - 11:05
Příspěvky: 25
satelitni prijimac: dreambox a vu+ prijimace
ahojte,

ma niekto funkcny soft pre diablo wifi 2.3 pri ktorom neseka zdielanie a funguje stabilne?
Skusal som UW 2.03 ktory tu hodil cssoft ale tiez seka, niektore programy nejdu vobec a po niekolkych minutach to upne zamzrzne.
Diablo pouzivam ako klienta oproti CCCAm 2.2.1 serveru (karta 0D70-MULTI balik). Kryptovanie WPA-WPA2, CADIS som doplnil a nastavenia som urobil podla cssoft-a.

Skusal som aj novsie verzie UW2.14, 2.15 no tu sa to ani nerozbehlo
Tioez som skusil vypnut kryptovanie, tiez to nepomohlo

vdaka


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 10.Duben 2012 - 15:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Prosinec 2008 - 13:27
Příspěvky: 19
Poděkováno: 1 krát
Ahoj. Ja mam taktiez HW v.2.3 a pouzivam tam povodny Underworld 2.18 s ktorym mi to funguje dobre. Mam obcasne vypadky dekodovania, ale to je pravdepodobne kvoli slabsiemu WiFi signalu. Server mam OSCam s protokolom CCCAM.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2012 - 19:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Srpen 2008 - 11:05
Příspěvky: 25
satelitni prijimac: dreambox a vu+ prijimace
ahoj,

mozes sem hodit svoje konfigy z diabla? popripade cely paket co je na diable?
dik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 22.Duben 2012 - 12:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Prosinec 2008 - 13:27
Příspěvky: 19
Poděkováno: 1 krát
Ahoj. Prepac, ze tak neskoro, ale nejak nestiham...
Ja som to rozbehal s tymto balikom pre Underwold 203, ktory som nasiel niekde na tychto forach (aspon myslim).
Prikladam aj kratky popis z navodu z mojej stranky:
Citovat:
Súbor "Keys" treba skopírovať do rootu CAMu. Správne nastavený súbor "CCCAM.CFG" treba skopírovať do "EMU/CCCAM/". Pri newcamd a gbox je to obdobné.
Príklad konfiguračného súboru cccam:
c:192.168.1.1 12345 meno heslo
kde prvé "c:" je povinné, následne IP servera, port, meno a posledné heslo.
Je možné použiť aj súbor s českým jazyk, ktorý spraví to, že menu CAMu bude po česky, ale tento súbor nie je prispôsobený verzii 2.18 a niektoré novo pridané položky menu v tejto českej verzii chýbajú a tým pádom sa po prepnutí na český jazyk nebudu v menu zobrazovať.

Status LED diód:
červená - signalizuje príjem ecm (ak je cw nájdené, tak nesvieti);
zelená - signalizuje aktivitu WiFi;
žltá - signalizuje aktivitu PCMCIA karty (CAM modulu).


Nie som v tomto moc odbornik, takze neviem ci ti to vobec pomoze :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 25.Prosinec 2012 - 19:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 05.Únor 2009 - 18:53
Příspěvky: 100
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Zdravím všechny.. Uvažuji o koupi TV se satelitním tunerem pro rodiče, a mám doma sdílení..
Takže uvažuji nad DIABLO CAM WIFI HW 2.6.. Když si koupím tento modul tak k tomu musím koupit taky programátor ?? Nebo to jde nějak nastavit v přijímači ? :thankyou:

_________________
Ferguson Ariva 200, Cryptobox 400HD mini, Dreamsky NXP 250, Opticum 9600, IP Box 55, IP Box 9000, IP Box 200, RS PRO + dvojčtečka ZDK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 25.Prosinec 2012 - 21:24 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Prosinec 2008 - 13:27
Příspěvky: 19
Poděkováno: 1 krát
Zdar. Práve včera som takúto verziu HW riešil s jedným užívateľom tohto fóra a žiaľ sme prišli na to, že on má v tom novom HW nahratý (pravdepodobne) originálny FW a nie Underworld cez ktorý je možné zdieľanie rozbehať. Proste mu v tom menu chýbajú tie dôležité položky, v ktorých sa zdieľanie nastavuje. A tak sa domnievame, že na prehratie FW je potrebný ten programátor.
Žiaľ nie som v tejto oblasti moc "doma" takže by bolo fajn, kebyže sa k tejto problematike môžu vyjadriť ľudia, ktorí sa s ňou zaoberajú a hlavne jej rozumejú :)
Mrzí ma to, ale viacej ti neviem poradiť aj keď rád by som.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 112 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk