e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 26.Březen 2019 - 12:17

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 112 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2012 - 0:40 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Červen 2010 - 20:40
Příspěvky: 102
ano, prodava se to s originalnim fw, leda ze by ti prodejce preprogramoval modul podle tveho zadani, coz bude drazsi a stejne ti to nebude fungovat, protoze na neco zapomenes, nebo nekdo nekde udela chybu,
je potreba alespon cas 2 programator


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2012 - 13:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Prosinec 2008 - 13:27
Příspěvky: 19
Poděkováno: 1 krát
Takže ja som jeden z mála ľudí, ktorí si kúpili tento CAM s už nahratým upraveným FW Underworld a zdieľanie mi na Samsung LE40C670 funguje bez problémov :)
Len by som chcel poopraviť, že úplne postačuje, ak mu niekto nahrá do toho CAM Underworld a potom si ho môže konfigurovať aj bez programátora, pomocou ftp. Dôležité je tam dostať ten Underworld, príp.niečo iné (ak teda niečo iné vôbec v tom CAMe funguje).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2012 - 15:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 05.Únor 2009 - 18:53
Příspěvky: 103
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
Ještě se zeptám, umí tento modul posílat zápisy ? :?:

_________________
Ferguson Ariva 200, Cryptobox 400HD mini, Dreamsky NXP 250, Opticum 9600, IP Box 55, IP Box 9000, IP Box 200, RS PRO + dvojčtečka ZDK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2012 - 15:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Červen 2010 - 20:40
Příspěvky: 102
afaik ne


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 01.Leden 2013 - 16:36 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Červen 2007 - 13:03
Příspěvky: 92
satelitni prijimac: Dreambox 900 UHD
Poděkoval: 7 krát
Ahojte..

Chcem sa spytat,resp.uistit,ci sa da starsi Diablo Cam Wifi rev.2.3,vyuzit pre sharing,a ci to stabilne funguje..JUCE píses,ze ti to ide,mozes mi prosím poradit ty,alebo niekto komu to slape,,ako sa to da rozbehat,lebo ja som sa s ním trapil,asi pred pol rokom,a nepodarilo sa mi to.teraz ho mam polozeny v supliku,ale ak by to islo rozbehat bolo by to super.,vyuzil by som ho ako klienta po lokalnej sieti z karty Skylink ICE v TV plazme Panasonic s S2 tunerom.

Dakujem.

P.S: Mam k dispozici aj Cas 3 Plus a v module nahrany underworld 2.03

Happy New Year 2013. :occasion9:

_________________
Dreambox DM-900 UHD 4K , Octagon SF 8008 Combo , AB IPBox PRISMCUBE RUBY .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 01.Leden 2013 - 19:13 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Červenec 2007 - 9:11
Příspěvky: 130
Místo/Bydliště: Kotešová
...keď ma to ešte bavilo, napísal som pre kolegu z fora postup, nahodou som ho našiel a je v prilohe.....


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Golden 8005 CI Premium, DiSEqC switch 2/1,motor SG 2100,Vantage 7100 HDTV PVR, FW 022902 ,switch 4/1,Ext.HDD cez USB 2.0, cez router v LAN/WAN ,Skylink,SHOWBOX 5000 HD, DM500S NEWCS 1.7 + CCcam 2.1.1 Diablo WiFi
Maximum E-85 LNB 2xQuad,2xTwin


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2013 - 10:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Prosinec 2008 - 13:27
Příspěvky: 19
Poděkováno: 1 krát
sekop1: super, dik za navod - konecne tu niekto hodil nieco pouzitelne :) Ja som zial moc casu na spisanie navodu nemal, mam len strucny navod na mojej stranke.
A chcem len doplnit k tomu navodu od sekop1, ze: ti, ktori nemaju cam programator a maju v CAMe nahraty Underworld, mozu konfiguraciu klienta urobit cez ftp, t.j pripojenim sa pomocou ftp klienta na CAM.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 03.Leden 2013 - 12:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Červen 2007 - 13:03
Příspěvky: 92
satelitni prijimac: Dreambox 900 UHD
Poděkoval: 7 krát
Vdaka,za navod \:D/ ,hned to skusim ked pridem z prace,len otazocka,aky pouzivas Underworld v Diable Wifi?s ktorym to najlepsie funguje.?

Dakujem. :thankyou:

_________________
Dreambox DM-900 UHD 4K , Octagon SF 8008 Combo , AB IPBox PRISMCUBE RUBY .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 03.Leden 2013 - 17:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Červenec 2007 - 9:11
Příspěvky: 130
Místo/Bydliště: Kotešová
veducki napsal:
Vdaka,za navod \:D/ ,hned to skusim ked pridem z prace,len otazocka,aky pouzivas Underworld v Diable Wifi?s ktorym to najlepsie funguje.?

Dakujem. :thankyou:


....keď ma to ešte bavilo, nezaujímalo ma ani tak "podsvetie", ale aký tam je implementovaný CCcam, logicky mi totiž vychádzalo, že najlepšie bude najskôr spájať rovnaké verzie CCcamu v serveri aj v clientovi kôli stabiite prenosu, tuším vtedy 2.1.1.
Teraz na ICE treba, myslím 2.3.0 (ešte som ho neprehadzoval, idem stále na 0D03) a aký je v teraz aktuálnych verziach "podsvetia" CCcam, to naozaj neviem.....

_________________
Golden 8005 CI Premium, DiSEqC switch 2/1,motor SG 2100,Vantage 7100 HDTV PVR, FW 022902 ,switch 4/1,Ext.HDD cez USB 2.0, cez router v LAN/WAN ,Skylink,SHOWBOX 5000 HD, DM500S NEWCS 1.7 + CCcam 2.1.1 Diablo WiFi
Maximum E-85 LNB 2xQuad,2xTwin


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 03.Leden 2013 - 19:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Červen 2007 - 13:03
Příspěvky: 92
satelitni prijimac: Dreambox 900 UHD
Poděkoval: 7 krát
No mam s tym diablom problem,nemal niekto z Vás problem pripojit sa k Wifi ?ja skusam,ale nedari sa v Cas3 najde Wifi siet modul,ale potom v TV s CI vstupom,alebo v Sat kde je modul vlozeny nenajdena wifi siet,a takisto ak sa chyti na moju lokalnu wifi siet,ale len ako pisem v CAS3 programatore, tak zasa nevie nacita ipcku v mode DHCP,skusal som aj manual ip ale nevie sa spojit s serverom ani tak ,.uz som nahral okrem skusanom Und 2.03 aj underworld 2.09,ale nefacha to..vsetko v module mam nastavene podla navodu od sekop1.dokonca som pozeral aj video na youtube : http://www.youtube.com/watch?v=PTr0JHJvViM s verziou Underworl 2.09,kde to facha ,no neviem kde je problem,prosím o radu,kde robim chybu.

dakujem.

_________________
Dreambox DM-900 UHD 4K , Octagon SF 8008 Combo , AB IPBox PRISMCUBE RUBY .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 03.Leden 2013 - 20:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Červenec 2007 - 9:11
Příspěvky: 130
Místo/Bydliště: Kotešová
veducki napsal:
No mam s tym diablom problem,nemal niekto z Vás problem pripojit sa k Wifi ?ja skusam,ale nedari sa v Cas3 najde Wifi siet modul,ale potom v TV s CI vstupom,alebo v Sat kde je modul vlozeny nenajdena wifi siet,a takisto ak sa chyti na moju lokalnu wifi siet,ale len ako pisem v CAS3 programatore, tak zasa nevie nacita ipcku v mode DHCP,skusal som aj manual ip ale nevie sa spojit s serverom ani tak ,.uz som nahral okrem skusanom Und 2.03 aj underworld 2.09,ale nefacha to..vsetko v module mam nastavene podla navodu od sekop1.dokonca som pozeral aj video na youtube : http://www.youtube.com/watch?v=PTr0JHJvViM s verziou Underworl 2.09,kde to facha ,no neviem kde je problem,prosím o radu,kde robim chybu.

dakujem.


Pozeral som teraz cez dcc do konfigu na serveri, je to subor CCcam.cgf, máš tam odkomentovaný riadok
F: meno heslo ?

_________________
Golden 8005 CI Premium, DiSEqC switch 2/1,motor SG 2100,Vantage 7100 HDTV PVR, FW 022902 ,switch 4/1,Ext.HDD cez USB 2.0, cez router v LAN/WAN ,Skylink,SHOWBOX 5000 HD, DM500S NEWCS 1.7 + CCcam 2.1.1 Diablo WiFi
Maximum E-85 LNB 2xQuad,2xTwin


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 03.Leden 2013 - 22:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Červen 2007 - 13:03
Příspěvky: 92
satelitni prijimac: Dreambox 900 UHD
Poděkoval: 7 krát
Ano mam,v servri mam F: diablo diablo , a v diable v cccam cfg c: ip servera port diablo diablo, ale problem jeze ja sa s diablom neviem prihlasit do wifi siete. Proste pri scanovani ap , diablo nenajde router, pritom som hned vedla v izbe kde je wifi router, signal mam dobry..

_________________
Dreambox DM-900 UHD 4K , Octagon SF 8008 Combo , AB IPBox PRISMCUBE RUBY .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 04.Leden 2013 - 13:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Červenec 2007 - 9:11
Příspěvky: 130
Místo/Bydliště: Kotešová
veducki napsal:
Ano mam,v servri mam F: diablo diablo , a v diable v cccam cfg c: ip servera port diablo diablo, ale problem jeze ja sa s diablom neviem prihlasit do wifi siete. Proste pri scanovani ap , diablo nenajde router, pritom som hned vedla v izbe kde je wifi router, signal mam dobry..


..v šifrovaní WEP máš rovnaký index kľúčov? alebo ho dočasne vypni..

_________________
Golden 8005 CI Premium, DiSEqC switch 2/1,motor SG 2100,Vantage 7100 HDTV PVR, FW 022902 ,switch 4/1,Ext.HDD cez USB 2.0, cez router v LAN/WAN ,Skylink,SHOWBOX 5000 HD, DM500S NEWCS 1.7 + CCcam 2.1.1 Diablo WiFi
Maximum E-85 LNB 2xQuad,2xTwin


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2013 - 19:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Červen 2010 - 14:08
Příspěvky: 30
Zdravim,

chtěl jsem se zeptat, planuju koupi Diablo cam wifi, mohl by mi nekdo poradit, který mam zvolit, když bych ho chtěl využít k připojení na server newcs s ICE kartou ? Rozhoduji se mezi rev2.3 a rev 2.6. Da se nekde to Diablo sehnat už naprogramované s underworld pripadně delaji nekterí satelitni provideri? Jeste jsem se chtěl zeptat, zda pujde Diablo cam v tv sony kdl-46ex716?

Diky moc


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 11.Únor 2013 - 19:11 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Prosinec 2007 - 22:21
Příspěvky: 66
satelitni prijimac: ABIPbox 9000 HD,GI 8300, DM500
ahojte,moze mi niekto poradit ako nahrat novy soft do diabla 2,3 stale mi pise toto Wait for DIABLO CAM connection ...
CAM not detected
Operation error
dik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2013 - 14:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Březen 2013 - 14:14
Příspěvky: 2
ako sa pripojím cez ftp na diablo wifi, na webové rozhranie sa dostanem ale na ftp nič ani cez filezilla alebo total commander.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2013 - 15:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Prosinec 2007 - 21:13
Příspěvky: 141
Poděkoval: 1 krát
zakko:
Nahráváš jinou verzi underworld nebo chceš upgradovat na D2 rev4.0?

_________________
VU+ ZERO 4K, E85 EMP 8/1-5W,4W,1W,3,1E,7E,13E,19,2E,23,5E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 12.Březen 2013 - 12:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Prosinec 2008 - 13:27
Příspěvky: 19
Poděkováno: 1 krát
veducki:
CAM HW 2.3 a UW 2.18 nepodporuje vo WPA/2 sifrovani "aes ccm", treba pouzit "TKIP".

partizan:
no v jednom z tych programov zadaj IP CAMu a pouzi
meno: root
heslo: diablodiablo
resp. pri verzii Underworld 2.18 funguje aj anonymné prihlásenie.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2013 - 13:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Červen 2007 - 13:03
Příspěvky: 92
satelitni prijimac: Dreambox 900 UHD
Poděkoval: 7 krát
Dakujem,ale co je prosím ta TKIP .?Vies mi prosím vysvetlit ako to nastavit.?

_________________
Dreambox DM-900 UHD 4K , Octagon SF 8008 Combo , AB IPBox PRISMCUBE RUBY .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIABLO CAM WiFi rev.2.3
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2013 - 10:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Březen 2013 - 14:14
Příspěvky: 2
TKIP je kodovací algoritmus pre Wifi.

JUCE:
to som čital už vyššie ale nejde pripojiť, pripojím sa iba na webové rozhranie pri ftp nenaviaže spojenie


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 112 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk