e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Březen 2019 - 6:53

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 9 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Začíname znovu
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2009 - 16:22 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 09.Květen 2006 - 10:14
Příspěvky: 1147
satelitni prijimac: DM800 HD
Místo/Bydliště: Trnava
Nakoľko dlhotrvajúce problémy s AB fórom priniesli nutnú úpravu, boli zmazané všetky doterajšie príspevky...
Takže začíname na zelenej lúke a teším sa na spoluprácu so všetkými majiteľmi a priaznivcami CI modulu Diablo cam...
Som presvedčený, že spoločne udržíme predchádzajúcu kvalitu a úroveň našej diskusie...
Nech nám dlho a dobre slúži naše diabelko!!!

_________________
DM800 HD - Fritzbox server CCcam 2.1.1 - SG 2100 A - Mascom 90 AL - GI-201 PLATINUM X 0,2dB - LCD SONY KDL40W4000K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Začíname znovu
PříspěvekOdeslal: 27.Únor 2010 - 22:37 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 01.Srpen 2007 - 18:52
Příspěvky: 148
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
Fuzak neviem či si zachytil diskusiu na parabole ohladom možnosti nahravania softov pre diablo2 aj do diablika 2.3 a 2.2 -je to zajimave a asi to otvara nove možnosti.....bolo by dobre ak by sa nato pozrel niekto šikovny ako ty....dik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Začíname znovu
PříspěvekOdeslal: 28.Únor 2010 - 11:34 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Prosinec 2007 - 21:13
Příspěvky: 141
Poděkoval: 1 krát
Ipnosys můžeš nahrát do 2.2/2.3 i teď funguje se správnými keys jako UW jen ti v něm neotevře to co na D2.

_________________
VU+ ZERO 4K, E85 EMP 8/1-5W,4W,1W,3,1E,7E,13E,19,2E,23,5E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Začíname znovu
PříspěvekOdeslal: 22.Duben 2010 - 23:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 02.Září 2008 - 23:13
Příspěvky: 29
satelitni prijimac: DM 920 UHD 4K
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 1 krát
poison napsal:
Ipnosys můžeš nahrát do 2.2/2.3 i teď funguje se správnými keys jako UW jen ti v něm neotevře to co na D2.


Zajímají mne zejména HD programy. Které HD jedou pod Ipnosys 011 ve verzi 2.3? 8)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Začíname znovu
PříspěvekOdeslal: 23.Duben 2010 - 0:19 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Prosinec 2009 - 4:30
Příspěvky: 8
Zajímají mne zejména HD programy. Které HD jedou pod Ipnosys 011 ve verzi 2.3? 8)[/quote]

Euro 1080 na 9E° 11881V 27500 S2
Ovšem dnes mě to nevím proč vypadlo.
vantage 6000,gibertini op 125,dm 2800,80E°-43W°,diablo 2.3,UW194


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Začíname znovu
PříspěvekOdeslal: 24.Duben 2010 - 23:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Prosinec 2007 - 21:13
Příspěvky: 141
Poděkoval: 1 krát
standasat napsal:
Zajímají mne zejména HD programy. Které HD jedou pod Ipnosys 011 ve verzi 2.3? 8)

Euro 1080 na 9E° 11881V 27500 S2
Ovšem dnes mě to nevím proč vypadlo.
vantage 6000,gibertini op 125,dm 2800,80E°-43W°,diablo 2.3,UW194

No nevím,ale do 2.3. nenacpeš Ipnosys

_________________
VU+ ZERO 4K, E85 EMP 8/1-5W,4W,1W,3,1E,7E,13E,19,2E,23,5E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Začíname znovu
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2010 - 16:01 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 13.Červen 2008 - 22:30
Příspěvky: 400
Místo/Bydliště: okr.Poprad
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 8 krát
poison napsal:
standasat napsal:
Zajímají mne zejména HD programy. Které HD jedou pod Ipnosys 011 ve verzi 2.3? 8)

Euro 1080 na 9E° 11881V 27500 S2
Ovšem dnes mě to nevím proč vypadlo.
vantage 6000,gibertini op 125,dm 2800,80E°-43W°,diablo 2.3,UW194

No nevím,ale do 2.3. nenacpeš Ipnosys
poison napsal:
Ipnosys můžeš nahrát do 2.2/2.3 i teď funguje se správnými keys jako UW jen ti v něm neotevře to co na D2.

tak ide,alebo nie :?:

_________________
SkyStar2 , Vu+ zero
@95,motor SM3UNI,@57E-31,5W,
@140,motor Optibox 3800


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Začíname znovu
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2010 - 17:19 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Prosinec 2007 - 21:13
Příspěvky: 141
Poděkoval: 1 krát
Sorry,upsal jsem s,IPNOSYS nejde do diabla 2.2./2.3. pouze do D2.Ipnosys je soubor .d2u,UW je .dup.Omlouvám se za tuto mýlku. :(

_________________
VU+ ZERO 4K, E85 EMP 8/1-5W,4W,1W,3,1E,7E,13E,19,2E,23,5E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Začíname znovu
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2016 - 17:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Leden 2016 - 20:40
Příspěvky: 3
Zdravim, vybral som moduly diablo cam 2.3 a diablo cam wifi 2.2
da sa este s tym nieco urobit lebo mi tam nic nejde nahrat.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 9 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk