e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Listopad 2017 - 2:28

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 18 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Diablo 2 LAN
PříspěvekOdeslal: 10.Červenec 2013 - 9:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13.Březen 2012 - 21:26
Příspěvky: 31
Nepodarilo sa mi rozchodiť Diablo 2 LAN, newcamd.
cez cccam píše not conected a cez newcamd nedá ani túto hlášku.
Je pravda že v novom underwolde 2.28 zabudli na ftp, nedá sa pripojiť iba cez CAS.
Viac detailov cez SS, ...
Prosím o radu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo 2 LAN
PříspěvekOdeslal: 14.Říjen 2013 - 1:08 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 25.Duben 2007 - 19:55
Příspěvky: 10
Taky jsem sel do Diabla 2 LAN rozchodit ho nebyl problém, nahrál jsem UW 2.28, nakopíroval \EMU\NEWCAMD\NEWCAMD.CFG přes CAS 3 Plus ( ftp neni u žádného Diabla od HW 2.5 ) a připojilo se hned na poprvé, ale při téměř každém ecm zakostičkuje a já nevím, jestli je to železem nebo SW a novější UW jsem zatím neoběvil.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo 2 LAN
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2014 - 21:33 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Srpen 2010 - 17:23
Příspěvky: 189
Poděkoval: 1 krát
Ako to dopadlo?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo 2 LAN
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2014 - 23:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 25.Duben 2007 - 19:55
Příspěvky: 10
Chodí, ale kostickuje, proslo mi rukama tak 7x DIABLO WIFI 2.3 a všechny chodí s newcam v poho a ted mam doma jedno WIFI 2.5 a jedno D LAN a stojí za h***o obě to WIFI zapnu po ránu TV a az tak po 10 minutach, az se TV ohreje, tak restartuju a slavne WIFI 2.5 se teprv rozjede, to DIABLO LAN se rozjede samo tak po minutě a le každých 12 vterin pri novem ecm zakostickuje. On bude stát za h***o celej novej chipset, za cca 240 € by zaslouzili soudruzi s Italie nakopat do ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo 2 LAN
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2014 - 10:17 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 02.Duben 2006 - 19:15
Příspěvky: 2496
Poděkoval: 67 krát
Poděkováno: 134 krát
skus ho aktivne chladit.

_________________
Legendou som sa stal hlavne vdaka teme Mimo forum /do "Opravdu mimo mísu" asi nepatrí/
Satelitnou legendou sa necitim no Ja som tie pravidla nevymyslel :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo 2 LAN
PříspěvekOdeslal: 29.Duben 2014 - 21:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Leden 2010 - 16:16
Příspěvky: 126
Poděkováno: 2 krát
to xpepino:
v jakych tv si diablo wifi 2.3 rozchodil ?
dik

_________________
OCTAGON SF4008, openATV 6.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo 2 LAN
PříspěvekOdeslal: 30.Duben 2014 - 8:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 25.Duben 2007 - 19:55
Příspěvky: 10
Na Astře 23,5 chodilo do února vše na 100 % na Thoru 0,8 vše bez HD, po únorové změně parametrů na Astře 23,5 mi nechodí multiplexy 11797 a 12207, Diablo podle me nemá rádo kombinaci DVB S2 a FEC větší, než 3/4, Tato kombinace parametrů ni nechodí ani na některých ofiko CA modulech jako třeba Mascom Irdeto a mislim že i na spoustě dalších, po únorové změně parametrů tyto dva traspondéry popadaly mě i všem známým, co co mají TV Samsung a nějaký CA modul. Sk****k se stim prostě nes*re.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo 2 LAN
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2014 - 16:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Leden 2010 - 16:16
Příspěvky: 126
Poděkováno: 2 krát
tak jsem vyzkousel wifi 2.6 s UW 2.28 v BR rekorderu Panasonic DMR-BST730 a DMR-BST 720 a kupodivu to jde, prestoze tyto rekordery a i TV jsou na moduly velmi narocne
je sice pravda,ze se obcas rozpadl obraz u nekterych HD KANALU a uz tak zustal, ale pomohlo zmenit stream speed z Hi na Mid

p.s
jak se pozna 2.6 rev. 2.5 ?
mne cam pise jen boot 1.50, HW 2,6

_________________
OCTAGON SF4008, openATV 6.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo 2 LAN
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2014 - 16:31 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 2914
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 13 krát
mackh napsal:
p.s
jak se pozna 2.6 rev. 2.5 ?
mne cam pise jen boot 1.50, HW 2,6


a ty si čistý ? ved sam pises ze ti to vypisuje pri boot HW 2,6 no tak co to asik bude kua ? zeby tvoje IQ ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo 2 LAN
PříspěvekOdeslal: 02.Srpen 2014 - 14:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Listopad 2009 - 22:22
Příspěvky: 6
mackh napsal:
tak jsem vyzkousel wifi 2.6 s UW 2.28 v BR rekorderu Panasonic DMR-BST730 a DMR-BST 720 a kupodivu to jde, prestoze tyto rekordery a i TV jsou na moduly velmi narocne ...


Panasonic DMR-BST730 mám také, ale nemám rád doma WI-Fi ( další záření ), nezkoušel jsi ho i s modulem DIABLO 2 LAN ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo 2 LAN
PříspěvekOdeslal: 08.Září 2014 - 9:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Leden 2010 - 16:16
Příspěvky: 126
Poděkováno: 2 krát
dlhe_pole napsal:
mackh napsal:
p.s
jak se pozna 2.6 rev. 2.5 ?
mne cam pise jen boot 1.50, HW 2,6


a ty si čistý ? ved sam pises ze ti to vypisuje pri boot HW 2,6 no tak co to asik bude kua ? zeby tvoje IQ ?


je se ptal na na rozdil mezi 2.5 a 2.6, umis vubec cist,ty burane ?

_________________
OCTAGON SF4008, openATV 6.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo 2 LAN
PříspěvekOdeslal: 08.Září 2014 - 12:23 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 2914
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 13 krát
mackh napsal:
dlhe_pole napsal:
mackh napsal:
p.s
jak se pozna 2.6 rev. 2.5 ?
mne cam pise jen boot 1.50, HW 2,6


a ty si čistý ? ved sam pises ze ti to vypisuje pri boot HW 2,6 no tak co to asik bude kua ? zeby tvoje IQ ?


je se ptal na na rozdil mezi 2.5 a 2.6, umis vubec cist,ty burane ?


noumo a k cemu ti to bude ? verzi HW stejne nezmenis, jelimane


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo 2 LAN
PříspěvekOdeslal: 08.Říjen 2014 - 16:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Květen 2009 - 13:09
Příspěvky: 6
Dobrý den mám tento modul a podařilo se rozeběhnout vše mimo frekvence 11797 a 12207 ,obraz zakostičkovaný.Už se přišlo proč tyto frekvence blbnou?Děkuji za radu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo 2 LAN
PříspěvekOdeslal: 11.Říjen 2014 - 12:41 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Červenec 2010 - 12:20
Příspěvky: 155
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 8 krát
hledej něco na způsob Mascom modulů , je to tam dobře vysvětleno , má to spojitost s 5/6
nastavení transpoderu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo 2 LAN
PříspěvekOdeslal: 02.Listopad 2014 - 17:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Prosinec 2008 - 13:27
Příspěvky: 19
Poděkováno: 1 krát
Ahojte borci,
prosim vas, neviete mi nahodou poradit, ze preco mi na Diable LAN HW 2.8 Underworld 2.30 nedokaze dekodovat prostrednictvom newcamd stanice ako napr. STV1, STV2, CT1, CT2 a este zopar dalsich? A pritom stanice ako napr. Markiza, TV JOJ, JOJ Plus, ktore su na tej istej frekvencii, cize su na 11836 MHz to dekoduje bez problemov. Je to skylink.
Prosim vas, v com moze byt problem?

Zial zakupil som si verziu LAN, kedze verzia WiFi obcas stracala spojenie, ale kvoli vyssie uvedenemu chcem toto LAN Diablo predat. Od zakupenia ho nepouzivam, kedze niektore stanice nedokaze dekodovat.
Budem vam vdacny za kazdu radu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo 2 LAN
PříspěvekOdeslal: 02.Listopad 2014 - 17:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Říjen 2014 - 0:31
Příspěvky: 1
grund napsal:
hledej něco na způsob Mascom modulů , je to tam dobře vysvětleno , má to spojitost s 5/6
nastavení transpoderu

Ahoj,

mohl bys více napsat prosím? Řeším to už 4tý den a stále jsem mimo. Občas se to "rozběhne" - zasekává se obraz, ale většinou nejede.
Zkušel jsem posunout transpordér o 3MHz výše, ale žádné zlepšení. Jěšte dva dny to vydržím a pak to asi vrátím, protože za ty peníze to je na dvě veci.

Děkuji předem moc


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo 2 LAN
PříspěvekOdeslal: 02.Listopad 2014 - 18:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Červenec 2007 - 9:11
Příspěvky: 129
Místo/Bydliště: Kotešová
JUCE napsal:
Ahojte borci,
prosim vas, neviete mi nahodou poradit, ze preco mi na Diable LAN HW 2.8 Underworld 2.30 nedokaze dekodovat prostrednictvom newcamd stanice ako napr. STV1, STV2, CT1, CT2 a este zopar dalsich? A pritom stanice ako napr. Markiza, TV JOJ, JOJ Plus, ktore su na tej istej frekvencii, cize su na 11836 MHz to dekoduje bez problemov. Je to skylink.
Prosim vas, v com moze byt problem?

Zial zakupil som si verziu LAN, kedze verzia WiFi obcas stracala spojenie, ale kvoli vyssie uvedenemu chcem toto LAN Diablo predat. Od zakupenia ho nepouzivam, kedze niektore stanice nedokaze dekodovat.
Budem vam vdacny za kazdu radu.


Myslím, že to tu už bolo - práve tieto štyri stanice je stále možné sledovať v EMU, takže asi najskôr diablo ide na keys.bin najde kluče ale nesprávne a nedekoduje správne signál.
Ako tu bolo už napísané treba odstrániť keys.bin, alebo zadať aktuálne keys.bin a stanice pôjdu v EMU.
Mne to chodí s aktuálnymi keys.bin a ani neviem či to ide cez EMU alebo newcamd. :)

_________________
Golden 8005 CI Premium, DiSEqC switch 2/1,motor SG 2100,Vantage 7100 HDTV PVR, FW 022902 ,switch 4/1,Ext.HDD cez USB 2.0, cez router v LAN/WAN ,Skylink,SHOWBOX 5000 HD, DM500S NEWCS 1.7 + CCcam 2.1.1 Diablo WiFi
Maximum E-85 LNB 2xQuad,2xTwin


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo 2 LAN
PříspěvekOdeslal: 08.Listopad 2014 - 16:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Prosinec 2008 - 13:27
Příspěvky: 19
Poděkováno: 1 krát
sekop1: človeče tak ty si iný makač :wink: :good: veď ono to so správnymi keys.bin funguje! :thankyou: Opäť bola chyba v užívateľovi ](*,) :oops:
Ja som totiž všetky súbory (ktoré som myslel, že môžem použiť aj na LAN verziu) z WiFi CAM Diablo prekopíroval do LAN verzie, ale zjavne som neprekopíroval aj keys.bin :( No ozaj si už nespomínam #-o Ja som sa teda po neúspechoch domnieval, že chyba je v HW resp. v nekompatibilite Diablo LAN a môjho TV. Teraz už viem, že LAN verzia je funkčná.
Ale aj napriek tomu mám stále naviac Diablo LAN, takže ak by náhodou niekto chcel Diablo LAN, tak ho stále predávam.

A ak by to náhodou niekomu malo pomôcť, tak mu môžem keys.bin zaslať (neviem, či pravidlá fóra dovoľujú pridať takýto súbor aj sem).


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 18 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk