e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 24.Září 2018 - 0:58

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Modul neotion cl+
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2018 - 20:01 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 254
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
Majstri pri zasunutí nového modulu do napr. cryptoboxu 650 je treba urobiť ešte nejaké nastavenia?Vybehuje mi tam vyskakovacie okno,že modul sa inicioval!Dalej je tam pošta treba to vypnúť?Díki!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Modul neotion cl+
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2018 - 20:28 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3131
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
jaaaj.. na parabole ti nikto neodpovedal tak si sa prisiel sem vykydat ?
co tak si pozriet technicku specifikaciu toho lacaka abshitoboxu ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Modul neotion cl+
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2018 - 20:55 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 254
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
Máš slušnú a krásnu výslovnost a spisovnú slovenčinu majsterko :P


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Modul neotion cl+
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2018 - 21:30 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Červenec 2009 - 16:19
Příspěvky: 549
Místo/Bydliště: Pod strechou
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 16 krát
V systemovych nastaveniach si vypni hlasky ci modulu

_________________
BOX1 : Dočasný dedko VU+Duo...2x DVBS2 Tuner...OpenPli 6.2...2TB HDD...Oscam r114XX
BOX2 : AB600 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Modul neotion cl+
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2018 - 21:35 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 254
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
Tú poštu mám tiež vypnúť! :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Modul neotion cl+
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2018 - 21:52 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Červenec 2009 - 16:19
Příspěvky: 549
Místo/Bydliště: Pod strechou
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 16 krát
jedine ze by ta postarka stala za hriech :ROFL:
ked to vypnes,nebudu ti chodit tie spominane hlasky,ale ak mas inicializovany modul a aj funkcnu kartu v nom,tak daj off,ale to rozhodnutie je na tebe,ty uzivas ten box

_________________
BOX1 : Dočasný dedko VU+Duo...2x DVBS2 Tuner...OpenPli 6.2...2TB HDD...Oscam r114XX
BOX2 : AB600 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Modul neotion cl+
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2018 - 21:56 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 254
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
Díki za radu! :thankyou:


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk