e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Září 2019 - 21:33

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 21.Únor 2019 - 18:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 101
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 32 krát
Kedze bola zverejnena nova E2 ATV 6.3 a stroj mam pre seba na hranie
/rutinne bezim na Vu strojoch/ neodolal som a nahodil ju.
Instalacia bez problemov, nabehlo po zakladnom nastaveni vsetko v pohode.
Pozadovany "sofcam"je mozne instalovat priamo dialkovym zo zoznamu /2x zelene->sofcam/.
Oscam po stiahnuti a prepisani vlastnym configom v pohode vcitane AU na remote server.
Doplnenie skinu a bitrate pluginu bez zavad, ine som neskusal/nepouzivam/.
Zistene nedostatky/nepodstatne/, nie je to vytka autorovi.
Treba si vazit kazdu pracu, ale len aby sa vedelo. =D>
1 pretrvava zobrazenie rozlisenia v skine z predchadzajuceho kanalu
2 neda sa menit jas displey-a, len ON-OFF
3 jemne primrznutie obrazu pri prepinani, napred primrzne a az potom stmavne
- a prepne na novy. Pri FTA-FTA nie, len pri kodovanych alebo kodovany na FTA
- alebo opacne. / v ATV 6.2 to myslim nerobilo /
4 grabovat sa da len OSD, obraz nie, je jedno ci cez WEB alebo z telnetu.
5 nahravanie a prehravanie USB HDD/ext3 bez zavad, vcitane timeshift-u.
6 streaming do VLC /cez m3u8/ chvilku nabieha a potom v pohode vcitane HD prg.
7 subjektivne - pomalsie reakcie na dialkove v menu a podmenu.

Cize nic podstatne co by branilo stroj bezne pouzivat.
:thankyou:
PS: pre istotu, nie som v ziadnom vztahu s dovozcom atd.. len sa bavkam.. :smoke:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Květen 2019 - 21:02 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 404
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 35 krát
Mne se nepodařilo připojit usb jako /usb/media ale jen jako /media/hdd
Dále při vypnutí do pohotovostního zůstane vyset na obraze čili musím přístroj zcela vypnout než pak nabootuje tak to docela dlouho trvá .Přes dreambox edit se mne settings
nepodařilo narvat musel jem manualně přes ftp. Jinak jsem to moc netestoval nejsem fanda open atv img a hlavně jsem si koupil stb s android za 3400 a ne stb s osekaným img enigma2 to bych volil raději vu+ solo ale co už lepší už to nebude

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Květen 2019 - 12:40 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 08.Prosinec 2008 - 12:02
Příspěvky: 413
satelitni prijimac: Dreamsky 7000-7500
Místo/Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 2 krát
Já teď box celý víkend s tímhle img používal. No vcelku použitelné ale štvalo mě že po určité době a pořád dokola se obraz jakoby rozpil. Pomůže přepnutí programu klidně jen tam a zpátky a je vše ok ale je to takové otravné. Myslím že jsme to tu už někde řešili.

_________________
Dreamsky DSR-7500 a Dreamsky DSR-7000
Dreamsky NXP 256


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Květen 2019 - 20:12 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 404
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 35 krát
blacker91 napsal:
Já teď box celý víkend s tímhle img používal. No vcelku použitelné ale štvalo mě že po určité době a pořád dokola se obraz jakoby rozpil. Pomůže přepnutí programu klidně jen tam a zpátky a je vše ok ale je to takové otravné. Myslím že jsme to tu už někde řešili.


Tak nechci do toho nějak rýpat ten box jsem už odepsal mám ho více méně na hraní ale přístroj který stál v době své krátké slávy přes 3 lity by mohl být funkční po všech stránkách a hlavně by měl být funkční pod android kvůli toho si ho lidé kupovali.

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Květen 2019 - 0:23 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Červen 2008 - 19:02
Příspěvky: 237
Poděkováno: 4 krát
Anrdoid pro satelitní přijímače je celkem na hovno
každý rok vychází nový andropov za chvíli možná bude každý měsíc
a wocogou , kdo bude pořád ty díry aktualizovat
ty dva majoritní systémy windows a droid jsou děravé jak řešeto
satelit je na dívání a enigma 2 je OK
reborn s e2 si poradi s novými kartami IRD a to je důležitější než android 11 nebo 333

_________________
Informace mám z první ruky a vždy čerstvé od agentury Jedna Paní Povídala
www.JPP.com


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Květen 2019 - 8:01 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3354
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 139 krát
show-man napsal:
...reborn s e2 si poradi s novými kartami IRD a to je důležitější než android 11 nebo 333

čo je tým konkrétne mysleno? konkrétne čo v tej E2, oscam? ak pod "novými kartami IRD" je to čo si myslím. :)

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB 6XX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Květen 2019 - 23:00 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 08.Prosinec 2008 - 12:02
Příspěvky: 413
satelitni prijimac: Dreamsky 7000-7500
Místo/Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 2 krát
Já box používám jednou za čas na víkend. E2 mi celkem vyhovuje kdyby nedělala ty duchy. Android jsem dá se říct na tomhle zkusil jednou a od té doby jsem natrvalo na E2. V androidu oscam není nebo se pletu? Box teď nemám u sebe takže se nemůžu podívat.

_________________
Dreamsky DSR-7500 a Dreamsky DSR-7000
Dreamsky NXP 256


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Květen 2019 - 9:42 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 404
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 35 krát
blacker91 napsal:
Já box používám jednou za čas na víkend. E2 mi celkem vyhovuje kdyby nedělala ty duchy. Android jsem dá se říct na tomhle zkusil jednou a od té doby jsem natrvalo na E2. V androidu oscam není nebo se pletu? Box teď nemám u sebe takže se nemůžu podívat.


Ale ano byl a nebyl ani s ním problém ten byl zcela jinde ..........
Co se týče enigma2 také s ní nemám problém jede mne v jiném stb ale problém je že tady je enigma upravená ( osekaná ) čili některé pluginy nejdou atd prostě je toho víc

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Květen 2019 - 13:09 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 08.Prosinec 2008 - 12:02
Příspěvky: 413
satelitni prijimac: Dreamsky 7000-7500
Místo/Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 2 krát
Ok. A plnohodnotna E2 neni proto že není udělaná nebo že by HW nestíhal?

_________________
Dreamsky DSR-7500 a Dreamsky DSR-7000
Dreamsky NXP 256


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Květen 2019 - 13:31 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 404
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 35 krát
Nejsem znalec tohoto problému to by spíš měl vysvětlit někdo od Sapro nebo od chlapů co se v tom hrabou dle mého je problém skloubit hardware se software tak nějak to bylo pod android procesor jel na 99% box jel jak po.... a v druhém případě úplně vytuhnul .Proto překopali enigma2 aby byl box vůbec nějako funkční

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Květen 2019 - 21:41 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Červen 2008 - 19:02
Příspěvky: 237
Poděkováno: 4 krát
Já tedy nevím , neprocházím všechny fora a nepamatuji si kde co je, ale
to někde bylo tak jsme si to stáhnul . Možná že to bylo i odsud
viz příloha


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Informace mám z první ruky a vždy čerstvé od agentury Jedna Paní Povídala
www.JPP.com


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Květen 2019 - 16:01 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 08.Prosinec 2008 - 12:02
Příspěvky: 413
satelitni prijimac: Dreamsky 7000-7500
Místo/Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 2 krát
Aha proc do toho ten Android vubec cpali proboha? To je jedno. Díky za vysvětlení.

_________________
Dreamsky DSR-7500 a Dreamsky DSR-7000
Dreamsky NXP 256


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Květen 2019 - 20:24 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 404
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 35 krát
To oni ne ale Číňan od kterého Sapro tenhle super zázrak koupilo

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Květen 2019 - 8:46 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 08.Prosinec 2008 - 12:02
Příspěvky: 413
satelitni prijimac: Dreamsky 7000-7500
Místo/Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 2 krát
Jo takhle. Kdyby na to byla podpora bylo by to něčem jiném. Je pravda že jsem zkoušel kodi na androidu kdysi používat ale nic v tom nefungovalo.

_________________
Dreamsky DSR-7500 a Dreamsky DSR-7000
Dreamsky NXP 256


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk