e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Květen 2019 - 18:01

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Enibox - mrznutie tunera
PříspěvekOdeslal: 04.Září 2018 - 13:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Prosinec 2009 - 21:14
Příspěvky: 69
Ahojte,

nestretol sa niekto so zamrzanim tunera na Eniboxe?
Mam skusenost ze zamrzne len tuner a pri kazdom prepnuti mam len blackscreen.
Pritom celkovo menu funguje v poriadku a aj Oscam ide OK.
FW: OpenATV


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Enibox - mrznutie tunera
PříspěvekOdeslal: 04.Září 2018 - 20:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Červen 2008 - 19:02
Příspěvky: 234
Poděkováno: 4 krát
Zkus jinou verzi OpenATV
Tento přijímač patří mezi bezproblémové

_________________
Informace mám z první ruky a vždy čerstvé od agentury Jedna Paní Povídala
www.JPP.com


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Enibox - mrznutie tunera
PříspěvekOdeslal: 22.Listopad 2018 - 3:14 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 166
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 37 krát
neoxo napsal:
Ahojte,

nestretol sa niekto so zamrzanim tunera na Eniboxe?
Mam skusenost ze zamrzne len tuner a pri kazdom prepnuti mam len blackscreen.
Pritom celkovo menu funguje v poriadku a aj Oscam ide OK.
FW: OpenATV

Zdravím to bych asi neprideloval jako chybu tuneru.
Zaměřil bych se právě na oscam.
Dále by to chtělo asi více informaci.
Neinstaloval jsi tam nějaký skin nějaké pluginy atd.
Osobně bych se zaměřil na oscam nebo softcam. Tam bych hledal asi chybu nejdříve.

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Enibox - mrznutie tunera
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2019 - 16:19 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 749
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 19 krát
so zamŕzaním tuneru som sa u eniboxu nestretol myslím že to bude shor nejakým pluginom ak by bola chyba v softcame tak to by robilo iba pri kódovaných programoch volné by mali byť ok, a ak by to robilo aj u FTA tak skús vypnúť sofcam a skús FTA či zamŕza aj FTA pri vypnutom sofcame


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk