e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Říjen 2020 - 0:49

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 51 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie DiSEqC - pomoc
PříspěvekOdeslal: 13.Říjen 2020 - 13:53 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Duben 2010 - 22:29
Příspěvky: 36
satelitni prijimac: ET9500,DM920
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 3 krát
Niektoré situácie nastavení sa dajú pozrieť TU

_________________
DM920 S2X Multistream,Merlin
Antik,T90-5°W+0,8°W+4,8°E+9°E+13°E+16°E+19,2°E+23,5°E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie DiSEqC - pomoc
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2020 - 13:11 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Květen 2011 - 0:26
Příspěvky: 84
satelitni prijimac: HD box 9105+
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
Cautre páni ešte raz.
Ja to asi bez vašej pomoci nenastavím aby to hralo (prepínalo )podla mojich predstáv.
Podarilo sa mi rozbehat aby mi hrali Astra3 ( SKylink ) a W0.8 Digi HU ale Astra1 ( Nemecké programi ) mi nejdú ani keby som sa rozkrájal.
Prepínanie z inej družice na Astru3 ( Skylink ) stále trvá dlho tak ako aj doteraz.
Ja neviem asi som mierne pribrzdený :-)

kúpil som ten Option prepínač ako ste mi odporučili.
Obrázek
V porte 1 diseqc prepínača mám pripojený Monoblok na Astra1 a Astra3. Skylink je na porteA toho monobloku.
v porte 2 diseqc prepínača je single LNB kde je W0.8 . ( To mi hrá )

Prikladám fotky nastavenie STB a tabulky nastavenia v návode Diseqc čomu fakt nerozumiem čo je čo v porovnaní s menu v STB.

Link na krátke video ako mi to prepína s oneskorením.


Dakujem


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie DiSEqC - pomoc
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2020 - 15:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2994
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 40 krát
Poděkováno: 179 krát
Niekde mas Tonovy rezim Zapnuty inde zase Pasmo
Niekde pouzivas Vstup1 inde zase nepouzivas Vstup2
tak sa necuduj ze je z toho prepinac na "nervy"

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Ineos ZX4 , QVIART Lunix , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie DiSEqC - pomoc
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2020 - 16:11 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Květen 2011 - 0:26
Příspěvky: 84
satelitni prijimac: HD box 9105+
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
Oki a vues ma.nasmerovat prosim ako to ma byt presne nastavene?

Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie DiSEqC - pomoc
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2020 - 16:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2994
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 40 krát
Poděkováno: 179 krát
Skus takto
Pokec k nastavovaniu EMP mas tu
Takze v podstate len zalezi od driveru aku adresaciu je schopny posielat do prepinaca

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Ineos ZX4 , QVIART Lunix , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie DiSEqC - pomoc
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2020 - 17:20 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 5043
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 130 krát
Ten zapnutý 1.1 protokol máš zle!
Veď nemáš taký DiSEqC prepínač, ktorý by aktívne reagoval na 1.1 DiSEqC povely.
V tých nastaveniach používaj protokol pre DiSEqC prepínanie 1.0.
A ešte jedna vec!
Za predpokladu, že máš do 1.vstupu toho DiSEqC prepínača zapojený monoblock, si si na 100% istý, že poradie povelov je pre Astru 23,5e Port A a pre Astru 19,2e je Port B (riadok - "DiSEqC 1.0 command")???

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD 2ks
Gigablue UHD Trio 4K+3TB HDD
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W & 16°E
Paraboly: 85E+120
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie DiSEqC - pomoc
PříspěvekOdeslal: 18.Říjen 2020 - 8:12 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 5043
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 130 krát
Podľa tohto si to nastav:


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD 2ks
Gigablue UHD Trio 4K+3TB HDD
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W & 16°E
Paraboly: 85E+120
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie DiSEqC - pomoc
PříspěvekOdeslal: 18.Říjen 2020 - 11:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Květen 2011 - 0:26
Příspěvky: 84
satelitni prijimac: HD box 9105+
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
Proste nejde to.
Skusal som vsetky mozne kombinavie nastavenia ale 19.2 astra proste nehra.
Skylink ide asi stale skoro pri jazdej moznej kombinacii.

mmi4iboy : uz som si neni isty nicim. Ked som pouzival iba monoblok samostatne bez diseqc tak skylink na porte A a 19.2 na porte B

Tak ako si poslal som to nastavil. LNB1 = Astra 3 porta A
LNB2 = Astra 1 portB
LNB3 = Thor portC

A astra1 nehra a nehra. Ked zapojim vsetko ako skm mal bez diseqc tak hned nabehne.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie DiSEqC - pomoc
PříspěvekOdeslal: 18.Říjen 2020 - 12:00 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 5043
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 130 krát
Ešte si tie nastavenia trochu uprav, čize:
Rýchly DiSEqC - Áno
Tónovy impulz - Nič/Nie
Opakovanie sekvencie - Áno
Toto nechaj rovnaké pre všetky sat pozície.
Keďže tvrdíš, že si mal pri samostatnom pripojení monoblocku na porte A Astru 23,5E a na porte B 19,2E Astru, tak to tak aj nechaj! To bude ok! (väčšinou pri monoblockoch je na porte A pozícia 19,2 a na porte B pozícia 23,5, ale môže to byť aj takto, pretože nie všetky monoblocky majú rovnaké zapojenie vstupov vnútorného DiSEqC prepínača).
Samozrejme pre port C dáš sat pozíciu z Thora.
Poznámka:
Dúfam že máš pripojený monoblock do 1. vstupu toho DiSEqC prepínača typu Option.

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD 2ks
Gigablue UHD Trio 4K+3TB HDD
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W & 16°E
Paraboly: 85E+120
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie DiSEqC - pomoc
PříspěvekOdeslal: 18.Říjen 2020 - 12:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Květen 2011 - 0:26
Příspěvky: 84
satelitni prijimac: HD box 9105+
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
mmiriboy : tak toto posledne nastavenie pomohlo.

Dakujeeeeeeeem.

Konecne. Uz som myslel ze to nebudenmat konca.
Rychli diseqc a opakovanie sekvencie pomohlo.

Pani velka vdaka za rady a pomoc.

Pomohli ste mi.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie DiSEqC - pomoc
PříspěvekOdeslal: 20.Říjen 2020 - 13:37 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Září 2018 - 20:18
Příspěvky: 27
satelitni prijimac: čierny
Místo/Bydliště: tuto a ešte aj inde
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 4 krát
ked máš dva prepínače za sebou teeba dávať opakovanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hlavne tie enigma krámy to neprepnú bez opakovačky.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+1 :D

_________________
Aj tak raz budem posthunterom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
čiže legenda ako chlapček mirko

Zostava

prijimač

mám

LNB

tiež

aj kábel

zelený,socialistický.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 51 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk