e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Leden 2018 - 17:20

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


Pripravujeme ......



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Wetek - Enigma2
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2017 - 4:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 15.Prosinec 2017 - 3:55
Příspěvky: 3
satelitni prijimac: Wetek play
Místo/Bydliště: Čechy
Ahoj. Koupil jsem před časem Wetek play(1) se satelitním tunerem... Celou dobu jsem používal prostředí androidu. Při zakoupení Weteku jsem přikoupil i Enigmu2 na sd kartě. Je už to docela delší doba a tak bych se chtěl zeptat, zda jde smazat ta Enigma na sd kartě a nahrát na tu stejnou sd kartu jinou Enigmu2, nebo musí být vždy sd karta nová na každou Enigmu2 zvlášť?
Ta Enigma2 se prý na sd kartu vypaluje a tak nevím, zda musím kupovat vždy novou sd kartu. Upřesňuji, ta sd karta na Enigmu je 8GB. Děkuji za odpověď a radu. :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Wetek - Enigma2
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2017 - 9:18 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Říjen 2014 - 12:25
Příspěvky: 89
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 2 krát
Krátká odpověď - smazat.

Delší odpověď - stáhnout z fóra Weteku (wetekforums.com) vhodné E2 image, rozbalit např. 7zipem, získaný soubor s koncovkou "img" nahrát na kartu pomocí Win32DiskImager a je hotovo.
Kartu není potřeba mazat, Win32DiskImager to přepíše.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Wetek - Enigma2
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2017 - 15:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 15.Prosinec 2017 - 3:55
Příspěvky: 3
satelitni prijimac: Wetek play
Místo/Bydliště: Čechy
Děkuji za rychlou odpověď. Tak to jsem rád, že se ta sd karta může používat jedna, tedy přepisováním. Vždy se raději poradím, abych to nějak nezmařil.
Ještě bych se rád zeptal na problém ohledně satelitních programů v tomto Wetek play(1). Mám tedy prostředí androidu jak jsem dříve psal, který jsem zaktualizoval ze stránek Wetek.com 1.1.8 pro Wetekplay1.
Mám naladěnu Astru23,5e Skylink. Jde mi o to, že přepínání jde velmi pomalu a u HD je to ještě větší prodleva přepnutí. Mám nahraný oscam. Je nějaká možnost to nějak opravit, aby to nebylo tak pomalé. Viděl jsem video na youtube a tam v androidu podle mne problém nebyl...Zda je tedy něco špatně u mě, nebo co s tím? Poradí někdo, děkuji... :poklona:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Wetek - Enigma2
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2017 - 16:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Říjen 2014 - 12:25
Příspěvky: 89
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 2 krát
V tomhle neporadím, mám verzi s DVB-T tunerem a přepíná svižně (pod Enigmou).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Wetek - Enigma2
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2017 - 18:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 15.Prosinec 2017 - 3:55
Příspěvky: 3
satelitni prijimac: Wetek play
Místo/Bydliště: Čechy
Ten vyměnitelný tuner dvbt2 jsem si k tomu Wetek play(1) také přikoupil, ale ještě nepoužil. Testuji tedy satelitní tuner, ten tam byl původní. Tam mám problém v androidu s tím přepínáním. Ale jak píšeš, tak pokud není problém s tunerem DVBT2, tak to je dobrá zpráva. K tomu se po čase také dopracuji, ale až pořádně vyzkouším ten tuner satelitní a k tomu Enigmu2.
Vlasně jak jsi psal DVBT2 s Enigmou2 mě ani nenapadlo jako možnost, pořád jsem měl v hlavě jen spojení Enigma2 a satelitní přijímače. No člověk se pořád učí :-)
Pro zajímavost jsi měl napsat, jakou Enigmu2 používáš pro ten DVBT2(pozemní) tuner.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Wetek - Enigma2
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2017 - 19:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Říjen 2014 - 12:25
Příspěvky: 89
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 2 krát
Android jsem tam nikdy neměl - koupil jsem OpenELEC edici.
V NAND (interní pamět) mám PBnigma 5.3
Na SD kartách mám:
- poslední LibreELEC
- upravený LibreELEC 8.0.2, co umí i CVBS (analogový) výstup
- poslední OpenSPA 7.2.002
Zkoušel jsem i jiné (openatv, openhdf, mnigma), ale zatím jsem se vždy vrátil k PBnigmě.
Blbé je, že powerboard (autoři PBnigmy) je už delší dobu offline ...

PS: Naprostá většina zmíněných E2 obsahuje i Kodi jako plugin a to je z mého pohledu neporazitelná kombinace.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk