e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 10.Prosinec 2019 - 7:32

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 118 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2015 - 23:55 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2009 - 20:45
Příspěvky: 297
Poděkováno: 69 krát
albert2 napsal:
Citovat:
Z Amikom by to fungovalo, tak to bezi u svagra a v pohode,to je fakt. Len ja uz ten openbox mam kupeny, co s nim? To mam kupit zase dalsie ?


Keď tak pozerám na tie Opticum 4100 C, sú to SD prijímače ktoré už dosluhujú a systémovo skončia už budúci rok, bude ich treba pomaly vymeniť za HD prijímače, jeden už máš tak ešte tri a máš zas par rokov pokoj, a obraz pekný nielen v HD ale aj v SD.

_________________
CryptoBox 750HD, CryptoBox 700HD, DiSEqC H-H Motor SG-2100A

Hovor málo ale povedz veľa, píš malo ale napíš veľa.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2015 - 0:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Srpen 2008 - 21:16
Příspěvky: 13
Ty ale vies cloveka potesit


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2015 - 0:31 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2009 - 20:45
Příspěvky: 297
Poděkováno: 69 krát
albert2 napsal:
Ty ale vies cloveka potesit :D


Jedine ťa môžem potešiť tak že Openbox predáš a kúpiš Amiko. :D

_________________
CryptoBox 750HD, CryptoBox 700HD, DiSEqC H-H Motor SG-2100A

Hovor málo ale povedz veľa, píš malo ale napíš veľa.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2015 - 8:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Srpen 2008 - 21:16
Příspěvky: 13
Citovat:
Jedine ťa môžem potešiť tak že Openbox predáš a kúpiš Amiko.



Nema niekto na vymenu Openbox S3 za Amiko ? Je fungel.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2015 - 15:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Srpen 2008 - 21:16
Příspěvky: 13
Dakujem vsetkym zainteresovanym za snahu a pomoc ale poriesilo sa to ze spravia v ABCOME refundaciu.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2015 - 22:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2009 - 20:45
Příspěvky: 297
Poděkováno: 69 krát
albert2 napsal:
poriešilo sa to, že spravia v ABCOME refundaciu.


No vidíš, a mňa to nenapadlo žeby si to reklamoval v ABCOMe keď ti to tak odporučili.

_________________
CryptoBox 750HD, CryptoBox 700HD, DiSEqC H-H Motor SG-2100A

Hovor málo ale povedz veľa, píš malo ale napíš veľa.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Prosinec 2015 - 0:24 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2009 - 20:45
Příspěvky: 297
Poděkováno: 69 krát
Prosím majiteľov prijímača OpenBox S3 mini HD aby sa vyjadrili k IPTV programu v teste BaIN Sport 4HD ako im funguje na ich prijímačoch, IPTV program nájdete tu: viewtopic.php?f=341&p=642734#p64273
Potom budú pridané ďalšie IPTV programy ako sú IPTV Slovakia, IPTV Czech republic, IPTV Poland, IPTV Russia, atď.

_________________
CryptoBox 750HD, CryptoBox 700HD, DiSEqC H-H Motor SG-2100A

Hovor málo ale povedz veľa, píš malo ale napíš veľa.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2015 - 9:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Únor 2008 - 14:01
Příspěvky: 72
satelitni prijimac: openbox,motor,parabola 80cm
Místo/Bydliště: okr. Hlohovec
Po dlhom case sa mi rozbehlo zdielanie s3-s3 po rs232,ale ked som ich vypol zo siete na viac ako 15min tak uz zdielanie neslo ,ked som ich vypol a zapol do 5min tak islo,cim to moze byt.Teraz to opat nejde.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2015 - 10:50 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4886
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 107 krát
miro665 napsal:
Po dlhom case sa mi rozbehlo zdielanie s3-s3 po rs232,ale ked som ich vypol zo siete na viac ako 15min tak uz zdielanie neslo ,ked som ich vypol a zapol do 5min tak islo,cim to moze byt.Teraz to opat nejde.

Nerobil som síce s týmito typmi stb, ale predpokladám, že by mohla zmena verzie FW pomôcť?!
Ale pre teba by podľa mňa bolo ideálnejším riešením prepojiť stb cez LAN kabel! :)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2015 - 11:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Únor 2008 - 14:01
Příspěvky: 72
satelitni prijimac: openbox,motor,parabola 80cm
Místo/Bydliště: okr. Hlohovec
vyskusane vsetky fw,dokonca sa to rozbehlo ze na kazdom bola nastavena ina rychlost, nemoznost vymenit kabel,kedze a dlzka telefonneho ma velky odpor,teraz sa mi to rozbehlo iba skusobne na 1m dlzke kabla,len neviem preco to po vypnuti nenabehne,stare s1 a 810 idu bez problemov


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2016 - 11:53 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Leden 2016 - 6:57
Příspěvky: 99
Poděkoval: 2 krát
Nemáte náhodou zkušenost s tím jak funguje openbox s3 mini jako client přes newcamd ven........ne domácí síť?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2016 - 12:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Leden 2011 - 15:32
Příspěvky: 7
Já se prosím v tomto vlákně zaptám,kde je ta chyba ,původně jsem měl přijímač Optibox Panthera a v pohodě jsem naladil ten Německý Eurosport,nyní na Samsung tv mám interní sateltní přijímač a když dám ladit na Astra 19,2 tu frkvenci Eurosportu tak se nenaladí vůbec nic,2 konvertory na parabole mám,už nevím co s tím.
Díky za každou radu.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2016 - 19:51 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2009 - 20:45
Příspěvky: 297
Poděkováno: 69 krát
vikk napsal:
funguje openbox s3 mini jako client přes newcamd ven........ne domácí síť?


Nemá žiadne problémy, ako v domácej sieti tak vo vonkajšej.

_________________
CryptoBox 750HD, CryptoBox 700HD, DiSEqC H-H Motor SG-2100A

Hovor málo ale povedz veľa, píš malo ale napíš veľa.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2016 - 20:02 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2009 - 20:45
Příspěvky: 297
Poděkováno: 69 krát
HOFA napsal:
Já se prosím v tomto vlákně zaptám,kde je ta chyba ,původně jsem měl přijímač Optibox Panthera a v pohodě jsem naladil ten Německý Eurosport,nyní na Samsung tv mám interní sateltní přijímač a když dám ladit na Astra 19,2 tu frkvenci Eurosportu tak se nenaladí vůbec nic,2 konvertory na parabole mám,už nevím co s tím.
Díky za každou radu.


Aké ladenie TV. prijímača používaš: Fastscan alebo manuálne ladenie ?
Problém môže byť aj v nastavení Diseqc prepínača, TV. ho má prednastavené Astra 19.2E na A /1/ a Astra 23.5E na B /2/ - a uloženie LNB na parabole môžeš mať opačne, Astra 19.2E na B /2/ a Astra 23.5E A /1/.

_________________
CryptoBox 750HD, CryptoBox 700HD, DiSEqC H-H Motor SG-2100A

Hovor málo ale povedz veľa, píš malo ale napíš veľa.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2016 - 7:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Leden 2011 - 15:32
Příspěvky: 7
Děkuji za odpověd
používám ruční ladění na to co jsi mi napsal se ještě mrknu ,pokud to někde v ladění najdu.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Únor 2016 - 13:57 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Listopad 2008 - 15:06
Příspěvky: 241
Poděkoval: 5 krát
Ako nastaviť S3 ako klienta v domácej sieti. Server je ET 9x00 cez ccam 2.3. Skúšal som to podľa návodov v tejto sekcii ale zatiaľ bez úspechu.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2016 - 11:55 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Březen 2006 - 15:00
Příspěvky: 153
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 1 krát
Openbox podporuje pouze protokol Newcamd :smoke:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Únor 2016 - 21:11 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2010 - 18:39
Příspěvky: 2432
Místo/Bydliště: Ostravsko
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 52 krát
díky za návod,
dnes jsem dostal do ruky AB-650, nahrál patch soft, nastavil do režimu server pro Homeshare, potud vše o.k. openbox s3 budu mít pokupě s tím cryptoboxem příští týden.
Zkoušel jsem tedy cryptobox jako server a gigablue jako klienta. Vše fungovalo, ale přišel jsem na to, že jakmile vypnu cryptobox je konec.
Jak je na tom ten Openbox s3 musí být jako server ve stavu on?

_________________
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Únor 2016 - 22:00 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1812
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 61 krát
Aby sa Ti to nedialo ...

Zvoľ MENU na satelitnom prijímači AB Cryptobox

potom zvoľ v Menu možnosť Natavenie

v nastavení zvoľ možnosť Systémové nastavenia

v systémových nastaveniach prejdi na možnosť Úsporný standby
ak chceš tento satelitný prijímač ako server zvoľ možnosť Vyp

Nech sa darí ... :good: :)

_________________
OTF SR95 Satelitný prijímač z Oravy a funguje už je to iba milá nostalgia.
Z novšieho, v každom rožku je toho trošku. Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta a Antik MINI 3 box, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Únor 2016 - 22:09 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2010 - 18:39
Příspěvky: 2432
Místo/Bydliště: Ostravsko
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 52 krát
diky,
vyzkousim. Priznam se, ze s temito nelinuxy nemam moc zkusenosti.

_________________
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 118 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk