e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Prosinec 2019 - 8:22

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 15 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Openbox S3
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2015 - 20:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Listopad 2015 - 18:08
Příspěvky: 6
Koupil jsem si openbox S3, volné programy mi jdou ale placené né.Mám kartu SkyLink Irdeto Ice 01.Mohl by mi prosím někdo poradit? A jak se zapíná skryté menu?Předem Děkuji.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2015 - 21:02 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Listopad 2007 - 19:15
Příspěvky: 1134
Poděkováno: 7 krát
skryte menu ti nepomuze, menu-podmineny pristup-nastaveni ctecky a tam nastav podle toho co mas za kartu, default je viaccess

_________________
...:::IP box 200S_AB Enigma 15.12.2008+TT ...28 + Gital, Optibox cx pvr ready extra+hdmi, Icecrypt s4000hd pvr, SatElita 2000HD, P 6010:::...IPBox55HD+AB_Enigma2 18.10.2011


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2015 - 22:09 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2009 - 20:45
Příspěvky: 302
Poděkováno: 69 krát
Samekv napsal:
A jak se zapíná skryté menu?Předem Děkuji.


Ak máš nový prijímač tak tam nieje ešte kolónka pre nastavenie systému karty, nezapína sa to cez skryté MENU ale je potrebne si tu na fóre stiahnuť firmware pre tvoj prijímač, ten je zabalený tak ho treba rozbaliť a nakopírovať do USB kľúča, USB kľúč vložiť do prijímača, prijímač odpojiť od elektrickej siete a potom znova zapnúť, máš potom 10. sekúnd nato aby si na diaľkovom ovládači stačil tlačidlo MENU, po stlačení tlačidla sa ti objaví firmware na obrazovke to potvrdíš OK a potom sa ti nakopíruje do prijímača, počkáš kým sa prijímač sám zreštartuje a zapne a potom sa už objaví aj kolónka pre nastavenie systému karty.

PS: Firmware nájdeš tu:

viewtopic.php?f=341&t=64038#p637003

_________________
CryptoBox 750HD, CryptoBox 700HD, DiSEqC H-H Motor SG-2100A

Hovor málo ale povedz veľa, píš malo ale napíš veľa.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3
PříspěvekOdeslal: 25.Listopad 2015 - 17:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Listopad 2015 - 18:08
Příspěvky: 6
Moc jsi mi pomohl.Ale chtěl jsem tento přijímač sdílet ještě s dvěma Openbox S2 a nejde mi ve skrytém menu pod 1113 nastavit. Mohu to v tomto skrytém menupouze dát ZAPNOUT a ostatní řádky jsou samá ****** a nejdou mi přepsat, mohl by jsi mi prosím ještě poradit s tímto? Předem moc děkuji.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3
PříspěvekOdeslal: 25.Listopad 2015 - 20:18 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2009 - 20:45
Příspěvky: 302
Poděkováno: 69 krát
Samekv napsal:
chtěl jsem tento přijímač sdílet ještě s dvěma Openbox S2 a nejde mi ve skrytém menu pod 1113 nastavit. Mohu to v tomto skrytém menupouze dát ZAPNOUT a ostatní řádky jsou samá ****** a nejdou mi přepsat.


Ako server si dal Openbox S3 mini HD? A ako klientov budeš mať OpenBoxy S2 HD?

Postup na nastavenie nájdeš tu: viewtopic.php?f=341&t=64320#p638153

Urobilo ti kolaps medzi firmware, musíš urobiť výrobné nastavenia, ešte raz nakopírovať firmware do prijímača, znova urobiť výrobné nastavenia a potom nakopírovať setting do prijímača,
ten nájdeš aj tu: viewtopic.php?f=341&t=64067#p635172

setting / uloženie programov / si potom uprav po svojom.

PS: Problém máš s OpenBoxom S3 mini HD alebo s OpenBoxom S2 HD ?

_________________
CryptoBox 750HD, CryptoBox 700HD, DiSEqC H-H Motor SG-2100A

Hovor málo ale povedz veľa, píš malo ale napíš veľa.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2015 - 17:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Listopad 2015 - 18:08
Příspěvky: 6
mnohokrát děkuji za pomoc, podařilo se mi to a už vše funguje dobře.
Ještě jednou děkuji


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2015 - 21:27 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2009 - 20:45
Příspěvky: 302
Poděkováno: 69 krát
killergage napsal:
aké su zmeny vo verzii 103 ??? viem že verzia 100 mala problem pri nastavení zdielania kde sa zadaváli udaje ako je ip adresa a meno heslo teda klient server tak tam ostavali hviezdičky a nebolo vidno udaje.


Новая версия ПО v.103 для ресиверов Openbox S3HD mini от 25.11.2015
1. Добавлен режим обновления ключей Триколор ТВ через интернет с предварительно введённой ссылки на файл формата *.bin.
заходим в эмулятор меню + 1117
заходим в пункт "передача настроек"
далее ищем пункт "обновить ключи с NET" жмём ОК
заходим в пункт "Адрес", вводим адрес интернет где лежит нужный нам файл для обновления

Обновлённые версии ПО v.100_1 и v.100_2 для ресиверов Openbox S2HD, S2HD mini&mini+, Openbox S3HD mini от 18.11.2015
1. Исправлен автоапдейт ключей Триколор ТВ Центр (36,0Е).
2. Добавлен Fast Blind scan слепой поиск в С-диапазоне. Поскольку в этом поддиапазоне промежуточная частота вычетается, то слепой поиск работает от максимального значения частоты до минимального. Если введен неправильный диапазон частот для входного блока - то ресивер по нажатию кнопки ОК не запустит слепой поиск, пока Вы не введёте правильные значения (расширенный С диапазон 3,400-4,200 ГГц).
3. Устранён баг с замиранием картинки на FTA каналах. Теперь FTA каналы идут напрямую, минуя дескремблер процессора.
4. Добавлены значения промежуточных частот для конверторов Ка-диапазона (20450 и 21200), для нестандартных значений используем ручной ввод частоты гетеродина (до 30 000).
5. Добавлен автоматический подбор поднесущей конвертора, теперь когда перекрывается значения нижнего и верхнего диапазон - то ресивер переключается на то значение, которое ближе к центральной частоте.
5. Добавлена поддержка модуляции 32-APSK.
6. Добавлена поддержка скрытия вводимых данных сервера тёти Шуры "меню - 1113" в софте v.100_2 (версия v.100_1 без скрытия данных, т.е. так как было ранее). Ранее звёздочками закрывался только пароль, теперь скрывается сервер, порт, логин, пароль.
7. Убрано ограничение минимальной вводимой скорости потока Fec 1000 (удалось отсканировать транспондер с Fec=800)
8. Добавлена база серийных номеров.

_________________
CryptoBox 750HD, CryptoBox 700HD, DiSEqC H-H Motor SG-2100A

Hovor málo ale povedz veľa, píš malo ale napíš veľa.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2015 - 18:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Listopad 2015 - 18:08
Příspěvky: 6
Prosím ještě o pomoc. Koupil jsem si ještě 2 přijímače S3 a chci je přidat k těm dalším dvoum co mám server mám S1.A jako minule v mém dotazu nejde mi přepsat v menu 1113 port(je tam stále 3000) ostatní vše přepsat jde ale ten port né.Už jsem několikrát dával do výrobního natavení a kopíroval nový firmware(verze 99) ale stále mi ten port nejde změnit. Jsem začátečník ,tak se omlouvám že se asi tak blbě ptám. Za pomoc předem mnohokrát Děkuji.Server S1,klient 1 S2,klient 3 S3.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2015 - 18:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Listopad 2015 - 18:08
Příspěvky: 6
Omlouvám se a opravuji výše uvedený dotaz.Server mám Openbox S2,Klient 1 S2 mini,Klient 3 S3mini


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2015 - 22:55 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2009 - 20:45
Příspěvky: 302
Poděkováno: 69 krát
Samekv napsal:
Prosím ještě o pomoc. Koupil jsem si ještě 2 přijímače S3


Tak že teraz máš OpenBox S2 HD ako server a dvoch klientov, a chceš to rozšíriť ešte o dvoch klientov - tak že do kopy budeš mať štyroch klientov?

V OpenBoxe S2 HD musíš povoliť štyroch klientov. / Zakázaný - 4 / - asi takto:

MENU
1 1 1 9
Červené tlačidlo – Edituj
Zakázaný - 4
Port 10000
Login – server
Heslo – heslo
Key – 0102030405060708091011121314

Do prijímačov OpenBoxov S3 mini HD nakopíruj Firmware v.103
nájdeš ho tu: viewtopic.php?f=341&t=64038#p639552

Postup nastavenia nájdeš tu: viewtopic.php?f=341&t=64320#p638153

Novým dvom prijímačom nastav IP Address:

123.123.123.125

123.123.123.126

_________________
CryptoBox 750HD, CryptoBox 700HD, DiSEqC H-H Motor SG-2100A

Hovor málo ale povedz veľa, píš malo ale napíš veľa.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2015 - 11:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Listopad 2015 - 18:08
Příspěvky: 6
Moc děkuji. Tohle všechno už mi jde ale jediné co mi nejde přepsat v menu 1113 port(je tam stále 3000) ostatní vše přepsat jde ale ten port né a já mám v ostatních dán port 12345.Jak to udělat aby mi ten port šel přepsat? Předem moc děkuji.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2015 - 21:30 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2009 - 20:45
Příspěvky: 302
Poděkováno: 69 krát
Samekv napsal:
nejde přepsat v menu 1113 port(je tam stále 3000)


Port je nastavený od výroby na 30 000, skús vo všetkých prijímačoch nastaviť 30000 či ti to nebude fungovať.

_________________
CryptoBox 750HD, CryptoBox 700HD, DiSEqC H-H Motor SG-2100A

Hovor málo ale povedz veľa, píš malo ale napíš veľa.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2016 - 16:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Září 2010 - 0:23
Příspěvky: 47
ahojte.
Chci se zeptat zda mi pujde sdileni karty 3x S3 mini HD pres usb wifi dongle za pouziti routeru?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3
PříspěvekOdeslal: 29.Leden 2016 - 23:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2009 - 20:45
Příspěvky: 302
Poděkováno: 69 krát
kodlz napsal:
ahojte.
Chci se zeptat zda mi pujde sdileni karty 3x S3 mini HD pres usb wifi dongle za pouziti routeru?


Funguje to z ôsmimi prijímačmi cez LAN, neviem prečo by to nefungovalo cez WIFI?

_________________
CryptoBox 750HD, CryptoBox 700HD, DiSEqC H-H Motor SG-2100A

Hovor málo ale povedz veľa, píš malo ale napíš veľa.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2016 - 0:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Září 2010 - 0:23
Příspěvky: 47
se jen ujistuji, ze kdyz koupim k prijimacum wifi dongle, ze mi to bude fungovat.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 15 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk