e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 10.Prosinec 2019 - 23:16

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nekomunikuje
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2016 - 11:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Září 2014 - 20:20
Příspěvky: 10
S3 nekomunikuje cez RSR232 krížený s PC. Neviem načítať žiadne údaje cez Pobedit. Nahratý najnovší firmware. Nejaké nápady majstri?

Druhý problém dve S3 nezdielaju cez LAN kábel neblikajú ani kontrolky.

Môže byť problém v tom že v systémových info majú každý iné sériové číslo?

Problém je aj vo firmwaroch najnovši nefunguje v jednom z nich píše varovanie že zastaralý firmware nahrajte nový.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nekomunikuje
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2016 - 21:01 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Březen 2009 - 21:21
Příspěvky: 257
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 2 krát
Ak Ti píše, že firmware je zastaralý, tak s tým prijímačom predsa nič nenaladíš. Nahraj tam novší a potom špekuluj, ako ďalej


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nekomunikuje
PříspěvekOdeslal: 27.Březen 2016 - 7:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Září 2014 - 20:20
Příspěvky: 10
Momentálne tam mám v.108 s tým setopbox ide, len za boha neviem rozchodiť to zdielanie.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nekomunikuje
PříspěvekOdeslal: 27.Březen 2016 - 12:41 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Březen 2009 - 21:21
Příspěvky: 257
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 2 krát
Skús si prečítať tu:
viewtopic.php?f=341&t=64320&p=638153#p638153


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nekomunikuje
PříspěvekOdeslal: 27.Březen 2016 - 12:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Březen 2009 - 21:21
Příspěvky: 257
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 2 krát
Skús si prečítať tu:
viewtopic.php?f=341&t=64320&p=638153#p638153
viewtopic.php?f=340&t=64065


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nekomunikuje
PříspěvekOdeslal: 27.Březen 2016 - 18:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Září 2014 - 20:20
Příspěvky: 10
Už je to funkčné, problém bol na streche v LNB. Ďakujem všetkým čo sa snažili pomôcť.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nekomunikuje
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2016 - 0:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Únor 2007 - 11:43
Příspěvky: 276
Poděkováno: 25 krát
Ako môžu súvisieť so strechou a LNB neblikajúce koncovky?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nekomunikuje
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2016 - 8:08 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4887
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 107 krát
jmurin napsal:
Ako môžu súvisieť so strechou a LNB neblikajúce koncovky?

:D
Nuž to sú tí dnešní "zázrační" domácí kutilovia - vidia problém vždy na nesprávnom konci! :D

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nekomunikuje
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2016 - 9:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Únor 2014 - 19:16
Příspěvky: 228
Místo/Bydliště: Droužkovice
Poděkoval: 24 krát
Poděkováno: 13 krát
tak to nechápu jak za problém se sdílením mohl konvertor na střeše, tak to jsem si učůrnul :D :D :D

_________________
Vu+UNO4KSE (S2X FBC) + Vu+ext.USB tuner (T2)...VTi, Raspberry Pi 2, Skylink KOMPLET,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nekomunikuje
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2016 - 10:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Září 2014 - 20:20
Příspěvky: 10
Tak Vám popíšem čo som urobil a začalo to fungovať aby ste si niektorý nemuseli učúravať. Mám monoblock twin ,asi problém bol že jeden koax bol odtrhnutý bol tam asi skrat, tak som odpojil f konektor znova odizoloval koax napojil naspäť a hľa všetko začalo fungovať. Ano som domáci kutil a som na to hrdý. Je mi jedno či to bol naozaj problém v tom LNB a koax alebo nie ale hlavne že to funguje.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nekomunikuje
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2016 - 10:14 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4887
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 107 krát
Maiki napsal:
Tak Vám popíšem čo som urobil a začalo to fungovať aby ste si niektorý nemuseli učúravať. Mám monoblock twin ,asi problém bol že jeden koax bol odtrhnutý bol tam asi skrat, tak som odpojil f konektor znova odizoloval koax napojil naspäť a hľa všetko začalo fungovať. Ano som domáci kutil a som na to hrdý. Je mi jedno či to bol naozaj problém v tom LNB a koax alebo nie ale hlavne že to funguje.

Nikto ťa tu nechce "očúravať", ale ako domáci kutil, by si mal vedieť, že v prvom rade si treba všímať základné veci, ktoré každý stb vypisuje! t.j. napr. žiaden signál, kódovaný kanál atď a podľa tohto začať vyvodzovať uzávery pre ďalšie riešenie problému! :)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nekomunikuje
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2016 - 11:19 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Únor 2014 - 19:16
Příspěvky: 228
Místo/Bydliště: Droužkovice
Poděkoval: 24 krát
Poděkováno: 13 krát
Maiki napsal:
Tak Vám popíšem čo som urobil a začalo to fungovať aby ste si niektorý nemuseli učúravať. Mám monoblock twin ,asi problém bol že jeden koax bol odtrhnutý bol tam asi skrat, tak som odpojil f konektor znova odizoloval koax napojil naspäť a hľa všetko začalo fungovať. Ano som domáci kutil a som na to hrdý. Je mi jedno či to bol naozaj problém v tom LNB a koax alebo nie ale hlavne že to funguje.


tzn že Ti ale sdílení chodilo akorát box psal žádný signál, tak tu pak ale žádáš o radu a pleteš si jablka s hruškama, žádný signál a zakódováno je trošku rozdíl.

_________________
Vu+UNO4KSE (S2X FBC) + Vu+ext.USB tuner (T2)...VTi, Raspberry Pi 2, Skylink KOMPLET,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nekomunikuje
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2016 - 14:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Září 2014 - 20:20
Příspěvky: 10
Práveže záhada bola v tom že box nepísal nič a signál bol plný na sto percent ale ani obraz ani zvuk. No nerozoberajme problém, ktorý už neexistuje hlavne, že to ide.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nekomunikuje
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2016 - 21:40 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Únor 2014 - 19:16
Příspěvky: 228
Místo/Bydliště: Droužkovice
Poděkoval: 24 krát
Poděkováno: 13 krát
OK omluva, hlavně že TO jede jak má :Yahoo!:

_________________
Vu+UNO4KSE (S2X FBC) + Vu+ext.USB tuner (T2)...VTi, Raspberry Pi 2, Skylink KOMPLET,


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk