AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

Nekomunikuje
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=340&t=65803
Stránka 1 z 1

Autor:  Maiki [ 26.Březen 2016 - 11:54 ]
Předmět příspěvku:  Nekomunikuje

S3 nekomunikuje cez RSR232 krížený s PC. Neviem načítať žiadne údaje cez Pobedit. Nahratý najnovší firmware. Nejaké nápady majstri?

Druhý problém dve S3 nezdielaju cez LAN kábel neblikajú ani kontrolky.

Môže byť problém v tom že v systémových info majú každý iné sériové číslo?

Problém je aj vo firmwaroch najnovši nefunguje v jednom z nich píše varovanie že zastaralý firmware nahrajte nový.

Autor:  emo53 [ 26.Březen 2016 - 21:01 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nekomunikuje

Ak Ti píše, že firmware je zastaralý, tak s tým prijímačom predsa nič nenaladíš. Nahraj tam novší a potom špekuluj, ako ďalej

Autor:  Maiki [ 27.Březen 2016 - 7:37 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nekomunikuje

Momentálne tam mám v.108 s tým setopbox ide, len za boha neviem rozchodiť to zdielanie.

Autor:  emo53 [ 27.Březen 2016 - 12:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nekomunikuje

Skús si prečítať tu:
viewtopic.php?f=341&t=64320&p=638153#p638153

Autor:  emo53 [ 27.Březen 2016 - 12:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nekomunikuje

Skús si prečítať tu:
viewtopic.php?f=341&t=64320&p=638153#p638153
viewtopic.php?f=340&t=64065

Autor:  Maiki [ 27.Březen 2016 - 18:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nekomunikuje

Už je to funkčné, problém bol na streche v LNB. Ďakujem všetkým čo sa snažili pomôcť.

Autor:  jmurin [ 28.Březen 2016 - 0:02 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nekomunikuje

Ako môžu súvisieť so strechou a LNB neblikajúce koncovky?

Autor:  mmiriboy [ 28.Březen 2016 - 8:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nekomunikuje

jmurin napsal:
Ako môžu súvisieť so strechou a LNB neblikajúce koncovky?

:D
Nuž to sú tí dnešní "zázrační" domácí kutilovia - vidia problém vždy na nesprávnom konci! :D

Autor:  Wozi [ 28.Březen 2016 - 9:06 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nekomunikuje

tak to nechápu jak za problém se sdílením mohl konvertor na střeše, tak to jsem si učůrnul :D :D :D

Autor:  Maiki [ 28.Březen 2016 - 10:04 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nekomunikuje

Tak Vám popíšem čo som urobil a začalo to fungovať aby ste si niektorý nemuseli učúravať. Mám monoblock twin ,asi problém bol že jeden koax bol odtrhnutý bol tam asi skrat, tak som odpojil f konektor znova odizoloval koax napojil naspäť a hľa všetko začalo fungovať. Ano som domáci kutil a som na to hrdý. Je mi jedno či to bol naozaj problém v tom LNB a koax alebo nie ale hlavne že to funguje.

Autor:  mmiriboy [ 28.Březen 2016 - 10:14 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nekomunikuje

Maiki napsal:
Tak Vám popíšem čo som urobil a začalo to fungovať aby ste si niektorý nemuseli učúravať. Mám monoblock twin ,asi problém bol že jeden koax bol odtrhnutý bol tam asi skrat, tak som odpojil f konektor znova odizoloval koax napojil naspäť a hľa všetko začalo fungovať. Ano som domáci kutil a som na to hrdý. Je mi jedno či to bol naozaj problém v tom LNB a koax alebo nie ale hlavne že to funguje.

Nikto ťa tu nechce "očúravať", ale ako domáci kutil, by si mal vedieť, že v prvom rade si treba všímať základné veci, ktoré každý stb vypisuje! t.j. napr. žiaden signál, kódovaný kanál atď a podľa tohto začať vyvodzovať uzávery pre ďalšie riešenie problému! :)

Autor:  Wozi [ 28.Březen 2016 - 11:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nekomunikuje

Maiki napsal:
Tak Vám popíšem čo som urobil a začalo to fungovať aby ste si niektorý nemuseli učúravať. Mám monoblock twin ,asi problém bol že jeden koax bol odtrhnutý bol tam asi skrat, tak som odpojil f konektor znova odizoloval koax napojil naspäť a hľa všetko začalo fungovať. Ano som domáci kutil a som na to hrdý. Je mi jedno či to bol naozaj problém v tom LNB a koax alebo nie ale hlavne že to funguje.


tzn že Ti ale sdílení chodilo akorát box psal žádný signál, tak tu pak ale žádáš o radu a pleteš si jablka s hruškama, žádný signál a zakódováno je trošku rozdíl.

Autor:  Maiki [ 28.Březen 2016 - 14:17 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nekomunikuje

Práveže záhada bola v tom že box nepísal nič a signál bol plný na sto percent ale ani obraz ani zvuk. No nerozoberajme problém, ktorý už neexistuje hlavne, že to ide.

Autor:  Wozi [ 28.Březen 2016 - 21:40 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nekomunikuje

OK omluva, hlavně že TO jede jak má :Yahoo!:

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/