e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 08.Prosinec 2019 - 22:43

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 36 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 04.Srpen 2016 - 9:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Srpen 2016 - 9:16
Příspěvky: 18
Poděkoval: 2 krát
dobry den jsem zde novy tak prosim o shovivavost.potreboval by jsem poradit pri zdileni dvou openu s 3 mini hd pres lan kabel.mam u obou nahrany nejnovejsi sovtvare.krizeny lan kabel 30 metru,potrebuji poradit s nastavenim obou openu.na foru jsem nasel navod ale nejde nastavit nevim si rady nema nekdo podrobny navod jak to nastavit?drive jsem mel dva x-800 pres rs a vpohode,pak jsem jeden vymenil za s3mini a taky vpohode,ted dva s3 mini a nic.nevim jestli by to jelo pres rs to jsem neskousel.moc dkuji za odpovedi.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Srpen 2016 - 9:57 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
nastavenie lan - vypnut dhcp .
nastavit na stroji ,kde je karta :
IP: 192.168.1.1
maska : 255.255.255.0
ostatne parametre same nuly

stroj, ktory je ako klient :
IP: 192.168.1.2
maska : 255.255.255.0
ostane parametre same nuly

a potom uz len cezm Menu 1117 nastavit u klienta newcamd - teda adresa serveru (192.168.1.1) atd atd

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Srpen 2016 - 9:59 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 523
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 27 krát
viewtopic.php?f=341&t=64320 tu mas navod ak toto nepochopis tak si to radsej daj niekomu nastavit alebo vela cukru :D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Srpen 2016 - 10:05 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3946
Poděkoval: 80 krát
Poděkováno: 320 krát
zkušené to nemám ale když ti jede jeden S3 cez RS232 tak musí jet i dva !!!

a zkusit to je rychlejší než zde písat !

ale tie LAN návody zkus taky !

:unknown:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Srpen 2016 - 11:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Srpen 2016 - 9:16
Příspěvky: 18
Poděkoval: 2 krát
jak nastavit adresu 192.168.1.1 kdyz policka jsou dana ve tvaru 000.000.000.000?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Srpen 2016 - 11:11 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 24.Červenec 2010 - 12:20
Příspěvky: 403
Poděkováno: 21 krát
já bych zkusil 001


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Srpen 2016 - 11:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Srpen 2016 - 9:16
Příspěvky: 18
Poděkoval: 2 krát
neni mi jasne nastaveni v menu 1117 je tam.VIACESS,Mediaguard,Irdeto,Nagravision-Pover Vu,Biss,Idents,Zavedeni databaze,Emulace nevim jestli ma byt emulace vypnuta ne zapnuta


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Srpen 2016 - 11:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Srpen 2016 - 9:16
Příspěvky: 18
Poděkoval: 2 krát
pomuze mi nekdo.nevim si uz rady jak nastavit to ostatni ve skrytem menu.muze mi nekdo napsat presne nastaveni krok po kroku prosim.... :(


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Srpen 2016 - 12:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Srpen 2016 - 9:16
Příspěvky: 18
Poděkoval: 2 krát
vypada ze mi tady nikdo nepomuze....


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Srpen 2016 - 13:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Srpen 2016 - 9:16
Příspěvky: 18
Poděkoval: 2 krát
jeste jednou prosim nekoho o podrobny popis nastaveni dvou openboxu s3mini pro zdileni karty pres kabel lan.jen me jeste zajima jestli staci lan kabel obsazeny 4mi kabeli nebo musi mit vsech 8.a pokud mozno schema zapojeni .dekuji.mam v obou nainstalovany sovtver 112 .jeste me zajima nastaveni ve skrytem menu.moc dekuji.....


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Srpen 2016 - 22:46 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3946
Poděkoval: 80 krát
Poděkováno: 320 krát
romane klikni na odkaz co ti vili1 Odeslal: 04.Srpen 2016 - 8:59 !!!!

nic víc ti nikdo neporadí ani nepotřebuješ !!!!!


pokud to nepochopíš jest tvoje další otázka ohledně kabelu zbytečná .

jeho zapojení i zjednodušené čtyřdrátové ,( nikoliv čtyřkabelové ), ( kabel ti stačí jeden ) najdeš také na tomhle fóru



mrkni třeba zde :http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=63671

mmiriboy Odeslal: 15.Září 2015 - 4:58


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2016 - 21:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Únor 2007 - 11:43
Příspěvky: 276
Poděkováno: 25 krát
Zdieľanie cez LAN - Server - Klient (krížený LAN kábel)

SERVER:

Stlač na D.O. tlačidlo MENU
Systémové Nastavenia
OK
Network Settings
OK
Address Setup
OK
DHCP – Vyp
Manual Setup
OK
IP Address – 123.123.123.121
Subnet Mask – 255.255.255.000
Gate Way – 123.123.123.127
Prefered DNS – 123.123.123.128
Alternate DNS – 123.123.123.129
OK
EXIT
Stlač MENU+1 1 1 9
Červené tlačidlo – Edituj
Zakázaný - 2
Port 10000
Login – server
Heslo – heslo
Key – 0102030405060708091011121314
EXIT

- hotovo -

KLIENT:

Stlač na D.O. tlačidlo MENU
Systémové Nastavenia
OK
Network Settings
OK
Address Setup
OK
DHCP – Vyp
Manual Setup
OK
IP Address – 123.123.123.122
Subnet Mask – 255.255.255.000
Gate Way – 123.123.123.127
Preferred DNS – 123.123.123.128
Alternate DNS – 123.123.123.129
OK
EXIT
Stlač MENU+1 1 1 3
Červené tlačidlo – Edituj
Meno – 123.123.123.122
Zakázaný – Zap
Address – 123.123.123.121
Port – 10000
Login – server
Heslo – heslo
Key – 0102030405060708091011121314
Filter – Vyp
Channel - Both
EXIT

- hotovo -


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2016 - 13:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Srpen 2016 - 9:16
Příspěvky: 18
Poděkoval: 2 krát
to vse je jasne ale zajima mne nastaveni ve skrytem menu 1117 atd.a jestli pri delce 30 metru sviti kontrolky na vstupu lan.diky za odpoved


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2016 - 14:01 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3946
Poděkoval: 80 krát
Poděkováno: 320 krát
kontrolky MUSÍ SVÍTIT !!!!


máš asi blbý kabel !!! nějaký železný tenký drát ?! musíš dát kvalitní měděný s průřezem 0,5 mm Q.

Taky některé krimlpovací konektory mají odpor zářezových nožů , zkus opětovně nakrimplovat koncovky , ty staré si ustřihni s rezervou a když to nepomůže dej paralelně dvě a dvě páry !!!

rudá (či oranžová ) s modrou , a zelená s hnědou , Uvidíš bude to OK !!!

:oops:

doplnění : zkus to vedle sebe na nějaký krátký PATCH kabel !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2016 - 19:04 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Únor 2007 - 11:43
Příspěvky: 276
Poděkováno: 25 krát
Pri zdieľaní cez LAN v skrytom Menu+1117 nič nenastavuješ!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2016 - 12:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Srpen 2016 - 9:16
Příspěvky: 18
Poděkoval: 2 krát
nevim jestli musi svitit obe kontrolky pri lan kabelu,nebo je ok kdyz oranzova trosku blika?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2016 - 12:23 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Srpen 2016 - 9:16
Příspěvky: 18
Poděkoval: 2 krát
chlapi prosim vas jeste k tomu kabelu lan,musi obe kontrolky svitit nebo muze jedna ,oranzova blikat?nevim si rady jestli je to kabelem nebo nastavenim.nekdo mi tu pise ze ve skrytem menu se nic nenastavuje a nekdo tu pise opak tak nevim co je pravda.pomozte mi nekdo...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2016 - 17:35 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3946
Poděkoval: 80 krát
Poděkováno: 320 krát
romanko !

nikdo ti nepíše že se NIC NENASTAVUJE ve skrytém MENU !!!


zkus si to vše přečíst znovu a POMALU !!!!!

a když bliká tak i svítí a TO je to důkaz toho že teČe PROUD (s informacemi !!! )

a možná je rozdíl v číslech 1113, 1117,1119, ???

:poklona:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2016 - 17:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Srpen 2016 - 9:16
Příspěvky: 18
Poděkoval: 2 krát
tak nevim ale na tomto foru 4.srpna pise revis ze v menu 1117 se nastavi.......,tak uz nevim co je a co neni pravda,jsem z toho blazen,jeden tu pise ze v menu 1117 se nic nenastavuje a druhy opak....


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2016 - 9:11 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Březen 2009 - 21:21
Příspěvky: 257
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 2 krát
V menu 1119 si nastavíš sever a v menu 1113 klienta. Hotovo.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 36 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk