e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 11.Prosinec 2019 - 4:06

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 36 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2016 - 9:34 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 05.Září 2008 - 11:09
Příspěvky: 331
satelitni prijimac: Openbox SX 6
Místo/Bydliště: Neďaleko od Trenčína......
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
Ja by som radšej nastavil "server"

_________________
Openbox SX6 , S2 ,S1 2x Fe 80 , A 19,2E. 23,5E SkyLink , Th 0,8W - Int-1W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2016 - 18:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Srpen 2016 - 9:16
Příspěvky: 18
Poděkoval: 2 krát
tak nevim co je spatne ale stale nemohu nastavit zdileni.stale to nejede.nastavil jsem vse jak je na foru ale uz nevim cudy kam.napise mi nekdo opravdu podrobny navod.nastaveni ve skrytem menu atd.moc bych byl vdecny.kabel mam krizeny 4 zilovy ,kontrolky blika oranzova a zelena sviti ,nevim jestli je to o.k.pomozte mi nekdo prosim :x


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2016 - 20:35 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 05.Září 2008 - 11:09
Příspěvky: 331
satelitni prijimac: Openbox SX 6
Místo/Bydliště: Neďaleko od Trenčína......
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
Už Ti to tam predsa napísali správne, že pri zdielaní cez LAN kábel sa nastavuje v menu 1113 a 1119.
Nemiešaj zdielanie cez Lan a cez RS 232 : tu sa nastavuje v menu 1117 .

_________________
Openbox SX6 , S2 ,S1 2x Fe 80 , A 19,2E. 23,5E SkyLink , Th 0,8W - Int-1W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2016 - 20:41 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 05.Září 2008 - 11:09
Příspěvky: 331
satelitni prijimac: Openbox SX 6
Místo/Bydliště: Neďaleko od Trenčína......
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
Ešte možno robíš chybu v nastavovaní klienta : ZAKÁZANÝ musíš dať zapnúť až nakoniec , po všetkých ostatných nastaveniach.

_________________
Openbox SX6 , S2 ,S1 2x Fe 80 , A 19,2E. 23,5E SkyLink , Th 0,8W - Int-1W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2016 - 21:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Květen 2016 - 20:53
Příspěvky: 4
emo53 napsal:
V menu 1119 si nastavíš sever a v menu 1113 klienta. Hotovo.



Mam jen skromny dotaz, nastavil jsem si srver klienta ale nejde mi menit hodnota port a v serveru je 20000 a v klientu 30000 ale pomoci tlacitka OK to editovat nejde, verze fw jw 112, nevi nekdo jak zmenit hodnotu PORT. Děkuji


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2016 - 21:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Květen 2016 - 20:53
Příspěvky: 4
Potřebuji poradit, nastavil jsme server i klienta dle navodu z fora ale nejde mi zmenit hodnota PORT, tlacitkem OK nejde hodnota editovat jako u ostatnich parametru. verzi fw. mam 112.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Srpen 2016 - 0:35 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Březen 2009 - 21:21
Příspěvky: 257
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 2 krát
hodnotu portu zadáš priamo číslami, žiadne OK tlačidlo tam nepotrebuješ


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Srpen 2016 - 9:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Srpen 2016 - 9:16
Příspěvky: 18
Poděkoval: 2 krát
jen chci rict ze v menu u verze sw 112 neni ZAKAZANY,ale POVOLIT tak nevim jestli jsem na stejnestrance nebo ne .diky


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Srpen 2016 - 9:41 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 05.Září 2008 - 11:09
Příspěvky: 331
satelitni prijimac: Openbox SX 6
Místo/Bydliště: Neďaleko od Trenčína......
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
Podľa môjho názoru je to tá istá funkcia, skús ju nastavovať až nakoniec , ako poslednú.

_________________
Openbox SX6 , S2 ,S1 2x Fe 80 , A 19,2E. 23,5E SkyLink , Th 0,8W - Int-1W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Srpen 2016 - 10:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Srpen 2016 - 9:16
Příspěvky: 18
Poděkoval: 2 krát
jen se chci jeste zeptat po ste jestli staci krizeny kabel 4zilovy a jestli nevadi ze kontrolky na vstupu ,zelena sviti stale a oranzova rychle blika.jestli je to o.k.a jeste k tomu nastaveni v menu1113 a 1119,jaka cisla nebo slovo nastavit.diky...uz si fakt nevim rady.drivejsi nastaveni pres rs s x800a 810jsem daval vpohode ale tohle je spanelska vasnice.diky


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Srpen 2016 - 10:49 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 05.Září 2008 - 11:09
Příspěvky: 331
satelitni prijimac: Openbox SX 6
Místo/Bydliště: Neďaleko od Trenčína......
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
Veď to nastavenie 1113 , 1119 , server -klient, Ti v príspevku "jmurín" presne podrobne popísal, lepšie to už nemožno , stačí to len presne odpísať,
Ešte Ti môžem dať poslednú radu na nulovanie- vyčistenie nastavení zdielania openov pri zdielaní LAN: 1) menu,-inicializácia- továrenské nastavenie,
2) menu 1113 -kontrola DOWN . Ak je "DOWN" dať edit- zakázaný na ZAP a exit
3) znova menu 1113, edit m zakázaný na VYP. a exit
4) menu 1113 - skontrolovať či sa DOWN zmenilo na OFF
5) znova továrenské nastavenie a nahrať seting.
6) nastaviť Network seting, menu 1113 , edit a nastaviť
Samozrejme predtým si urobiť zálohu setingu, aby si nemusel všetko znova ladiť a ukladať.

_________________
Openbox SX6 , S2 ,S1 2x Fe 80 , A 19,2E. 23,5E SkyLink , Th 0,8W - Int-1W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Srpen 2016 - 10:52 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 527
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 28 krát
a v tom navode je co? opis to co tam je


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Září 2016 - 19:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Květen 2016 - 20:53
Příspěvky: 4
emo53 napsal:
hodnotu portu zadáš priamo číslami, žiadne OK tlačidlo tam nepotrebuješ


Děkuji to mě nenapadlo :-)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Listopad 2016 - 20:09 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 343
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 15 krát
planujem kupit Openbox S3 Cl HD ma tento prijimac v skrytom menu aj moznost zdielat z vonku cez ,,cccam,???

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
ClarkeTech 4100 HDplus, AB Cryptobox 752


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Listopad 2016 - 20:48 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1812
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 61 krát
Nie

_________________
OTF SR95 Satelitný prijímač z Oravy a funguje už je to iba milá nostalgia.
Z novšieho, v každom rožku je toho trošku. Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta a Antik MINI 3 box, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Listopad 2016 - 14:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Únor 2009 - 22:16
Příspěvky: 243
satelitni prijimac: Coolstream Tank,S3mini
ja len pridavam ze pri 4zilovom kabli cez LAn treba mat v konektori rj45 zapojene tie spravne PINy..


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 36 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk