e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 09.Prosinec 2019 - 9:13

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2016 - 14:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 03.Červenec 2008 - 9:35
Příspěvky: 4
Poděkoval: 1 krát
Zdravím všechny. Obracím se na vás s problémem. Obstaral jsem si přijímač Openbox s3 mini Hd. Nahrál jsem si FW ver. 117. Ve skrytém menu jsem zadal parametry pro příjem protokolu Newcamd z venku. Po zadání a uložení do paměti jsem se to pokoušel rozchodit, ale bohužel neúspěšně. Někde mám zřejmě něco špatně nastavené, v tabulce server list mám u zvoleného řádku neustále DOWN a nic neběží. Můžete mi někdo poradit v čem dělám chybu ? Pročítám forum od rána ale na tento problém jsemj nikde nenarazil. Všude se řeší pouze sdílení mezi 2 přijímači přes LAN a pod, ale Newcamd z venku bohužel nic.
Ještě uvádím mé nastavení které mám vyní v přijímači :

Meno – AAAAA
Zakázaný – Zap
Address – server11.********
Port – 10000
Login – *******
Heslo – *******
Key – 0102030405060708091011121314
Filter – Vyp
Channel : Both

Nevím, zda má být ještě někde na jiné stránce skrytého nebo otevřeného menu ještě něco zakízané nebo povolené. Případně kde dělám nějakou chybu ?? Předem velice děkuji za pomoc i radu...

_________________
Opticum 9500 HD, Philips 6010, Nokia 9800, motor SatScan


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2016 - 14:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 09.Srpen 2015 - 8:22
Příspěvky: 16
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Na mazanie už zadaných údajov nepoužívaj prázdne miesto v zozname, ale tlačidlo BACK na diaľkovom ovládači.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: To Ares 150
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2016 - 15:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 03.Červenec 2008 - 9:35
Příspěvky: 4
Poděkoval: 1 krát
Díky moc za nakopnutí - samozřejmě jsem to tím backem nedělal. fakt to pomohlo...někde tam zřejmě byla nějaká mezera v paměti ... už to běžííííí...díky moc :thankyou:

_________________
Opticum 9500 HD, Philips 6010, Nokia 9800, motor SatScan


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2017 - 13:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 16.Září 2015 - 17:42
Příspěvky: 1
Zdravim. Mne tam nesvieti na serveri ani Up ani Down, ale mam tam ERROR.

Na cryptoboxe mi vsetko ide. Ale tu na s mini 3 nefunguje.

Viete poradit? dik


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Listopad 2017 - 18:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Únor 2009 - 22:16
Příspěvky: 243
satelitni prijimac: Coolstream Tank,S3mini
Ahojte, mam ten isty problem ako sa popisuje hore. Ma niekto nejaky napad co s tym? dik


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2017 - 19:30 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Duben 2011 - 21:19
Příspěvky: 53
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
ahojte nemôžem prepísať port 30000 server potrebuje iný port ostatné kolonky mi idu prepisať mam soft 134 :(


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2017 - 21:11 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Únor 2009 - 22:16
Příspěvky: 243
satelitni prijimac: Coolstream Tank,S3mini
Normalne chod na ten riadok a rovno pis 30000 cislicami na DO


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2017 - 19:57 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Únor 2009 - 22:16
Příspěvky: 243
satelitni prijimac: Coolstream Tank,S3mini
Nikto neporadi?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Květen 2019 - 9:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 31.Říjen 2011 - 20:28
Příspěvky: 208
satelitni prijimac: DM800HDSE-klon,,,dm500s,HD BOX
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
PORADI NIEKTO? zapisujem server a nieje v tabulke Y je tam len I kde ho najdem?alebo ako zapišem Y dakujem.

_________________
DM800hdse&800pvr&hdbox9100&dm500s&ariva202.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Květen 2019 - 10:05 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Červen 2007 - 16:37
Příspěvky: 13
satelitni prijimac: HD Box 9105,Openbox S3,S2
PORADI NIEKTO? zapisujem server a nieje v tabulke Y je tam len I kde ho najdem?alebo ako zapišem Y dakujem.

V nastaveni treba prepnut jazyk na anglicky


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk