e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 11.Prosinec 2019 - 9:02

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: automaticke prepnutie programu EPG
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2016 - 14:40 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 19.Únor 2008 - 14:45
Příspěvky: 145
Poděkoval: 1 krát
chcel som si nastavit na zaklade "EPG a planu" nastavit film ktory nechcem premeskat - to sa mi aj podarilo

este pred tym som robil pokusy a pri prepnuti automatickom som chcel prepnut na iny kanal ale neslo to: trval na
transponderi s programami ktory bol preprogramovany, dokonca zoznam kanalov bol zredukovany na dany transponder

nijako som to nevedel zrusit a stale mi to pisalo ze "record in progress", ziadne USB som nemal kde by nahraval

az potom mi doslo ze som "vypol" nahravanie stlacenim "stvorceka"

ako to vlastne je:?

- ak sa mi prepne program ako dosledok preprogramovaneho programu, tak automaticky sa toto aj nahrava ak je zastrceny USB?

- ked USB nie je, preco ten debil pise ze record in progress? a nedovoli prepnut na iny transponder az ked zastavim "nahravanie" ktore ale nebezi lebo nie je USB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: automaticke prepnutie programu EPG
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2016 - 16:02 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6555
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 77 krát
sky59 napsal:
chcel som si nastavit na zaklade "EPG a planu" nastavit film ktory nechcem premeskat - to sa mi aj podarilo

este pred tym som robil pokusy a pri prepnuti automatickom som chcel prepnut na iny kanal ale neslo to: trval na
transponderi s programami ktory bol preprogramovany, dokonca zoznam kanalov bol zredukovany na dany transponder

nijako som to nevedel zrusit a stale mi to pisalo ze "record in progress", ziadne USB som nemal kde by nahraval

az potom mi doslo ze som "vypol" nahravanie stlacenim "stvorceka"

ako to vlastne je:?

- ak sa mi prepne program ako dosledok preprogramovaneho programu, tak automaticky sa toto aj nahrava ak je zastrceny USB?

- ked USB nie je, preco ten debil pise ze record in progress? a nedovoli prepnut na iny transponder az ked zastavim "nahravanie" ktore ale nebezi lebo nie je USB


Přijímač? Image? Na dvoutuneru se to nestane... :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: automaticke prepnutie programu EPG
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2016 - 16:18 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 19.Únor 2008 - 14:45
Příspěvky: 145
Poděkoval: 1 krát
sorry,

openbox s3 mini hd, image 118, kupil som ho pred tyzdnom, uz to bolo vo vnutri, nic som neuploadolval


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: automaticke prepnutie programu EPG
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2016 - 16:34 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6555
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 77 krát
sky59 napsal:
sorry,

openbox s3 mini hd, image 118, kupil som ho pred tyzdnom, uz to bolo vo vnutri, nic som neuploadolval


U tohoto přijímače musíš funkci nahrávání po prvním připojení disku k přijímači povolit v menu přijímače. Pokud chceš používat funkci timeshift – nahrávání s časovým posunem, musíš ji rovněž nejprve povolit v menu přijímače. :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: automaticke prepnutie programu EPG
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2016 - 22:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 19.Únor 2008 - 14:45
Příspěvky: 145
Poděkoval: 1 krát
Praveze ja nechcem aby to 'nahravalo'

Ako si mam dat do planu zajtrajsi program tak, aby zajtra po automatickom prepnuti ten blbec 'nenahraval'?

Pretoze ked si rozmyslim a chcem prepnut na nieco ine musim najprv zastavit 'nahravanie'?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: automaticke prepnutie programu EPG
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2016 - 22:17 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6555
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 77 krát
sky59 napsal:
Praveze ja nechcem aby to 'nahravalo'

Ako si mam dat do planu zajtrajsi program tak, aby zajtra po automatickom prepnuti ten blbec 'nenahraval'?

Pretoze ked si rozmyslim a chcem prepnut na nieco ine musim najprv zastavit 'nahravanie'?


Bohužel je to tak... Na co požaduješ bys potřeboval dvoutuner...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: automaticke prepnutie programu EPG
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2016 - 22:28 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3946
Poděkoval: 80 krát
Poděkováno: 320 krát
Logika veci

na co potřebuješ rezervaci ? když si to pak rozmyslíš jak to ten přijímač za pár šupů má poznat ????

sorry ale nevím proč mu nadáváš do debilů (není to můj synek ) ale možná by to on mohl říct o tobě !

:smoke:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: automaticke prepnutie programu EPG
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2016 - 11:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 19.Únor 2008 - 14:45
Příspěvky: 145
Poděkoval: 1 krát
hlustvisihak napsal:
Logika veci

na co potřebuješ rezervaci ? když si to pak rozmyslíš jak to ten přijímač za pár šupů má poznat ????

sorry ale nevím proč mu nadáváš do debilů (není to můj synek ) ale možná by to on mohl říct o tobě !

:smoke:



:) myslim si stale ze "on" je problem..

preco "nahrava" ked nema na co? ziadne USB nie je zapichnute

a ostava otazka: naozaj nahrava? co sa vlastne deje ked nema USB a pise ze "record in progress"?

ak si zaznamenam nejaky program do planovaca (ze ho chcem vidiet) a trva podla EPG 1 hodinu, tak ak by som nezrusil neexistujuce "nahravanie" az po 1 hodine by som mohol prepnut na iny transponder

je to otravne rusit "nahravanie" ktore vlastne ani neexistuje, musi sa stlacit stvorcek a potvrdit s OK, potom sa uz da prepnut na iny transponder

nie je totiz NIKDE vysvetlene co znamena ten planovac - je to automaticky poziadavka na nahravanie? pretoze v starom prijimaci to bola poziadavka iba na prepnutie kanalu na program ktory som nechcel premeskat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: automaticke prepnutie programu EPG
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2016 - 16:33 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6555
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 77 krát
:) myslim si stale ze "on" je problem..

preco "nahrava" ked nema na co? ziadne USB nie je zapichnute

a ostava otazka: naozaj nahrava? co sa vlastne deje ked nema USB a pise ze "record in progress"?

ak si zaznamenam nejaky program do planovaca (ze ho chcem vidiet) a trva podla EPG 1 hodinu, tak ak by som nezrusil neexistujuce "nahravanie" az po 1 hodine by som mohol prepnut na iny transponder

je to otravne rusit "nahravanie" ktore vlastne ani neexistuje, musi sa stlacit stvorcek a potvrdit s OK, potom sa uz da prepnut na iny transponder

nie je totiz NIKDE vysvetlene co znamena ten planovac - je to automaticky poziadavka na nahravanie? pretoze v starom prijimaci to bola poziadavka iba na prepnutie kanalu na program ktory som nechcel premeskat[/quote]

Nezbude Ti, než výměna za dvoutuner a máš po problému... :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: automaticke prepnutie programu EPG
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2016 - 23:18 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 11.Květen 2011 - 9:41
Příspěvky: 349
satelitni prijimac: Zero/ET7000/DM7080HD/DM900 4K
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 56 krát
Vidím to úplně jednoduše.
Ten přijímač bere to zarezervování programu podobně jako nahrávání a proto tě nepustí jinam.
Rezervuje celý pořad pro sledování, nic nenahrává.
To je rozdíl od třeba Enigmy, kde je načasování přepnutí, pak můžeš hned kdykoli přepnout jinam.
Ono je to tak i myšleno - ta rezervace.
Logicky se s touto funkcí rezervace nedostaneš nikam jinam, než na kanály na stejném TP.
Pak to jde stejně, jako jsi ho zarezervoval i odrezervovat a teprve pak přepnout.
Rezervace ten program prostě drží, aby byl přehrán od začátku do konce.
O té matoucí hlášce "record in progress" u této funkce napiš tvůrcům firmware, opraví to.
A klidně jim napiš, jestli by se to nedalo místo rezervace upravit na přepnutí...

_________________
Zero, DM7080HD, DM920


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: automaticke prepnutie programu EPG
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2016 - 14:12 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 19.Únor 2008 - 14:45
Příspěvky: 145
Poděkoval: 1 krát
vlastvs499 napsal:
Vidím to úplně jednoduše.
Ten přijímač bere to zarezervování programu podobně jako nahrávání a proto tě nepustí jinam.
Rezervuje celý pořad pro sledování, nic nenahrává.
To je rozdíl od třeba Enigmy, kde je načasování přepnutí, pak můžeš hned kdykoli přepnout jinam.
Ono je to tak i myšleno - ta rezervace.
Logicky se s touto funkcí rezervace nedostaneš nikam jinam, než na kanály na stejném TP.
Pak to jde stejně, jako jsi ho zarezervoval i odrezervovat a teprve pak přepnout.
Rezervace ten program prostě drží, aby byl přehrán od začátku do konce.
O té matoucí hlášce "record in progress" u této funkce napiš tvůrcům firmware, opraví to.
A klidně jim napiš, jestli by se to nedalo místo rezervace upravit na přepnutí...


..ti Cesi maju dar reci.... :) nazval si to pekne "matouci hlaska"

kto je vlastne tvorca FW, nejaky kontakt? zatial som sa dopatral, ze nie je rozdiel medzi firemnym a alternativnym FW

posledny firemny FW je tusim 94 a 107 ?

diky za info


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk