e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 12.Prosinec 2019 - 14:14

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 9 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Openbox S3 CI HD a cccam
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2017 - 7:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2009 - 19:28
Příspěvky: 38
Místo/Bydliště: HE
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 4 krát
uvažujem nad kupou tohto primača ,chcem sa spytat či na Openboxe S3 CI HD funguje cccam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3 CI HD a cccam
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2017 - 8:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Březen 2006 - 12:11
Příspěvky: 19
Místo/Bydliště: Prešov
Poděkováno: 1 krát
NIE !
Má to iba Newcam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3 CI HD a cccam
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2017 - 10:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2009 - 19:28
Příspěvky: 38
Místo/Bydliště: HE
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 4 krát
t22 napsal:
NIE !
Má to iba Newcam
škoda


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3 CI HD a cccam
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2019 - 10:01 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 527
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 28 krát
neviem ci viete ale vposlednom softe v klientovy pribudla polozka ccam teraz to skusam zatial to ide ok


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3 CI HD a cccam
PříspěvekOdeslal: 04.Březen 2019 - 16:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Prosinec 2007 - 18:57
Příspěvky: 39
Ano v poslednom softe 163 ide aj cccam.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3 CI HD a cccam
PříspěvekOdeslal: 15.Září 2019 - 15:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 19.Únor 2008 - 14:45
Příspěvky: 145
Poděkoval: 1 krát
Stiahol som tento v177 pre "s3 mini", uploadol som ho sem:


https://uloz.to/file/uIDcLRODt9JF/openb ... 062019-rar

Neskusal ho niekto ci bezi na nom sky_de? Podla casu suboru by to mohlo byt mozne

Este jedna otazka, mal by mat aj cccam, pri upgrade zostane ostatne nastavenie kanalov a newcamd v prijimaci?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3 CI HD a cccam
PříspěvekOdeslal: 17.Září 2019 - 7:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 19.Únor 2008 - 14:45
Příspěvky: 145
Poděkoval: 1 krát
jann napsal:
Ano v poslednom softe 163 ide aj cccam.


zdravim,

stiahol som a uspesne funguje v182 ale akosi neviem najst kde je skryte nastavenie cccam...

vie niekto poradit?

diky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3 CI HD a cccam
PříspěvekOdeslal: 17.Září 2019 - 10:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Listopad 2014 - 17:12
Příspěvky: 57
sky59 napsal:
jann napsal:
Ano v poslednom softe 163 ide aj cccam.


zdravim,

stiahol som a uspesne funguje v182 ale akosi neviem najst kde je skryte nastavenie cccam...

vie niekto poradit?

diky


a zas debko zo sky de.. sak uz ti to na cinskej krabicke chodilo tak co furt špekulujes jako beta z pičúú ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3 CI HD a cccam
PříspěvekOdeslal: 17.Září 2019 - 11:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 19.Únor 2008 - 14:45
Příspěvky: 145
Poděkoval: 1 krát
cableguru napsal:
sky59 napsal:
jann napsal:
Ano v poslednom softe 163 ide aj cccam.


zdravim,

stiahol som a uspesne funguje v182 ale akosi neviem najst kde je skryte nastavenie cccam...

vie niekto poradit?

diky


a zas debko zo sky de.. sak uz ti to na cinskej krabicke chodilo tak co furt špekulujes jako beta z pičúú ?


Chod srat kdesi inde a nie do nohavic, potom priserne smrdis


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 9 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk