e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Říjen 2018 - 9:27

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nahrávání - nepřepne se kanál
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2018 - 10:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Září 2012 - 22:25
Příspěvky: 24
Poděkoval: 4 krát
Mám připojen jen jeden tuner. Mám nastaveno, že nahrávání má prioritu.

Nicméně pokud je navolen program na jednom transpondéru a načasované nahrávání se spustí na jiném transpondéru (tuším s jinou polarizací), tak se program nenahraje (protože nemá k dispozici tuner napojený na volné LNB). Logicky by se měl přístroj přepnout na kanál se záznamem a basta, ale on ne.

Poslední verze VTi. Lze s tím něco dělat?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nahrávání - nepřepne se kanál
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2018 - 13:56 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 24.Červenec 2010 - 12:20
Příspěvky: 312
Poděkováno: 18 krát
řek bych , že ne , ale nemám jednotuner a řek bych že se snaží správně.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nahrávání - nepřepne se kanál
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2018 - 14:50 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2008 - 11:49
Příspěvky: 349
satelitni prijimac: VU+SOLO4k,ZgemmaH7S,ET-4000
Místo/Bydliště: Banská Bystrica
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 29 krát
tvurce napsal:
Mám připojen jen jeden tuner. Mám nastaveno, že nahrávání má prioritu.

Nicméně pokud je navolen program na jednom transpondéru a načasované nahrávání se spustí na jiném transpondéru (tuším s jinou polarizací), tak se program nenahraje (protože nemá k dispozici tuner napojený na volné LNB). Logicky by se měl přístroj přepnout na kanál se záznamem a basta, ale on ne.

Poslední verze VTi. Lze s tím něco dělat?


odpojil som jeden tuner na vučku a potvrdzujem nefunguje to :(,ale klasické jednotunery s tým nemajú problém-napr. dreambox 525

_________________
konečne mám čas na koníčky :book:
et-4000 Image Openpli 4.0 :)
VU+solo 4k image Open Black Hole 0.6 a Openmultiboot :)
Zgemma H7 S image Opendroid 6.7 a OPD Multiboot


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nahrávání - nepřepne se kanál
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2018 - 18:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Leden 2011 - 22:03
Příspěvky: 205
satelitni prijimac: VU+SOLO4K, VU+ UNO
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 14 krát
A co takhle v Nastavení VTi zapnout Vždy přepnout před nahráváním (strana 5/5 v Nastavení - Časovač nahrávání)?

_________________
Vu+Solo 4K, VU+UNO, (VTI v13.0.12, skin MetrixHD-simple s vlastními úpravami, OScam 11432, karta-SKYLINK ICE v režimu IRDETO)
parabola 90, Twin LNB, motor-Digipower SG-2100, TV-LED LG 42" 42LE4500.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nahrávání - nepřepne se kanál
PříspěvekOdeslal: 10.Říjen 2018 - 6:08 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2008 - 11:49
Příspěvky: 349
satelitni prijimac: VU+SOLO4k,ZgemmaH7S,ET-4000
Místo/Bydliště: Banská Bystrica
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 29 krát
áno v tejto konštelácii to funguje :)

_________________
konečne mám čas na koníčky :book:
et-4000 Image Openpli 4.0 :)
VU+solo 4k image Open Black Hole 0.6 a Openmultiboot :)
Zgemma H7 S image Opendroid 6.7 a OPD Multiboot


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nahrávání - nepřepne se kanál
PříspěvekOdeslal: 10.Říjen 2018 - 10:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Září 2012 - 22:25
Příspěvky: 24
Poděkoval: 4 krát
brkulin: Díky moc! To bude ono.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nahrávání - nepřepne se kanál
PříspěvekOdeslal: 12.Říjen 2018 - 13:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Říjen 2007 - 8:54
Příspěvky: 273
satelitni prijimac: odoslane z PC
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 8 krát
kdesi v nastavení je aj položka "či má nahravanie prednosť" ak dáte áno, tak by to malo aj takto fungovať


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nahrávání - nepřepne se kanál
PříspěvekOdeslal: 12.Říjen 2018 - 14:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Červen 2010 - 12:33
Příspěvky: 95
Poděkoval: 12 krát
tomko napsal:
kdesi v nastavení je aj položka "či má nahravanie prednosť" ak dáte áno, tak by to malo aj takto fungovať

prečítaj si hneď prvý príspevok, kde píše že to tak mal nastavené a nefungovalo to


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk